ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Anytime από 1.93, μέχρι multiscore στο 4.35

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Anytime από 1.93, μέχρι multiscore στο 4.35

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Anytime από 1.93, μέχρι multiscore στο 4.35

Euro 2020

Euro 2020: Η αρχή με 1.93 

Καλημερίζω το κοινό του koubanezos.gr. Ένατη μέρα για τα προγνωστικά Euro 2020 και βρισκόμαστε στο τέλος της 2ης αγωνιστικής των ομίλων. Δεν τα πήγαμε τόσο καλά την περασμένη φορά, οπότε λίγη αποχή ήταν αναγκαία. Σήμερα θα ασχοληθούμε με όλα τα ματς της ημέρας και ο θεός μαζί μας.

Πρώτο ματς της ημέρας,αυτό στην Βουδαπέστη ανάμεσα σε Ούγγρους και Γάλλους. Το πάλεψε η Ουγγαρία, κράτησε το μηδέν στην άμυνα για 83 λεπτά, έχοντας μάλιστα και ευκαιρίες με καλές προϋποθέσεις. Δέχτηκε όμως το γκολ στο 84′ και από εκεί και πέρα στράβωσε το ματς και δέχτηκε ακόμα δύο γκολ.  Δύσκολα πλέον τα πράγματα για την Ουγγαρία στο όμιλο και από ότι φαίνεται ο αποκλεισμός κοντοζυγώνει.

Στο μεγάλο ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής, η Γαλλία κέρδισε την Γερμανία στην Βαυαρία, με το αυτογκόλ του Χούμελς. Από εκεί και πέρα, αρκέστηκε στο να διαχειριστεί το ματς και να κρατήσει το υπέρ της σκορ. Έθεσε τις βάσεις για πρόκριση και συνάμα για την πρωτιά στον όμιλο. Αν νικήσει σήμερα, τα εξασφαλίζει και τα δύο, αν φυσικά οι Πορτογάλοι δεν κερδίσουν τους Γερμανούς.

Φαβορί η Γαλλία, θα επιδιώξει με τον τρόπο της να μπλοκάρει την Ουγγαρία και να κάνει το παιχνίδι της εύκολα. Με το anytime score 0-2 στο τίμιο 1.93 θα πάω σε αυτόν τον αγώνα.

Σκληρή μάχη στην Βαυαρία 

Δεινοπάθησε, αλλά κατάφερε στο τέλος να κερδίσει και με διαφορά τριών γκολ η Πορτογαλία. Έλυσε τον γόρδιο δεσμό που οι Ούγγροι είχαν δέσει πολύ καλά στο 84′ και έπειτα πέτυχε ακόμα δύο γκολ. Για δύο αποτελέσματα θα παραταχθεί σήμερα, αφού και η ισοπαλία είναι βολική, αν βέβαια νωρίτερα η Γαλλία κάνει το λογικό και νικήσει την Ουγγαρία. Επτά ματς αήττητη η ομάδα του δάσκαλου Φερνάντο Σάντος, έχοντας πετύχει 7 τέρματα και χωρίς να δεχθεί κανένα.

Τρέχει να καλύψει την χασούρα της πρεμιέρας η Γερμανία. Έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ, πίεσε στην συνέχεια, κυρίως στην επανάληψη, χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει ιδιαίτερα τον Γιορίς. Δεν έχει περιθώρια για νέα απώλεια σήμερα απέναντι στους Πορτογάλους, με τους οποίους θα κονταροχτυπηθούν για την 2η θέση στον όμιλο.

Ανεβασμένη η αυτοπεποίθηση των τυπικά γηπεδούχων, μετά το καλό ξεκίνημα στην διοργάνωση. Οι Γερμανοί από την άλλη καίγονται για νίκη και θα πρέπει να παλέψουν. Το φίλινγκ μου λέει ότι οι Πορτογάλοι θα καταφέρουν και θα σκοράρουν πρώτοι. Σε απόδοση 2.25 δεν μου περνάει απαρατήρητο. Σαν να το βλέπω κιόλας. Φλύαρη υπεροχή οι Γερμανοί, γκολ από του πουθενά η Πορτογαλία και μετά… τρεχάτε ποδαράκια μου. Θα πάρω και το 0-0 ακριβές σκορ στο 1ο ημίχρονο. Κλειστό ματς αναμένω οπότε καθόλου απίθανο να συμβεί.

Απαραίτητη η ανασύνταξη

Στράβωσε η πρεμιέρα για τους Ισπανούς, οι οποίοι ήταν αρκετά φλύαροι στο ματς με την Σουηδία και δεν κατάφεραν να πετύχει κάποιο γκολ.  Αντίθετα υπήρχαν περιπτώσεις, που κινδύνεψαν να βρεθούν με την πλάτη στον τοίχο, όμως την γλίτωσαν. Σήμερα, θέλουν οπωσδήποτε την νίκη, ώστε να μην μπουν σε περιπέτειες την τελευταία αγωνιστική και… ψάχνονται.

Σε δύσκολη θέση βρέθηκε και η Πολωνία στην πρεμιέρα. Η Σλοβακία την κέρδισε με 1-2. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, κόντρα στην ροή του αγώνα, ισοφάρισε με τη έναρξη της επανάληψης, όμως η στο 69′ οι Σλοβάκοι πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ, ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα, ο Κριχόβιακ, άφησε την ομάδα του με παίχτη λιγότερο. Σήμερα τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα, αφού το έργο της είναι πολύ δύσκολο και μάλλον θα αποχαιρετήσει πρόωρα το Euro 2020.

Απογοήτευση προκάλεσαν αμφότερες στην 1η αγωνιστική. Αν κάποια από τις δύο έχει αισθητά περιθώρια βελτίωσης είναι σαφέστατα η Ισπανία. Σε multiscore κατέληξα στην εν λόγω αναμέτρηση. Το 2-1, 3-1, ή 4-1 πληρώνει 4.35. Περιμένω αντίδραση από τους Ισπανούς με μίνιμουν δύο γκολ και τουλάχιστον ένα από τους Πολωνούς που είναι και το ρίσκο εδώ.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
ΑφιέρωμαΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro news
Stories 1960-2016Μεταδόσεις
Μονό
16:00
Ουγγαρία - Γαλλία
Anytime score: 0-2
1.93
BET: 40 units
Μονό
19:00
Πορτογαλία - Γερμανία
Ακριβές σκορ α' ημίχ: 0-0
2.72
BET: 10 units
Μονό
19:00
Πορτογαλία - Γερμανία
Anytime score: 1-0
2.20
BET: 8 units
Μονό
22:00
Ισπανία - Πολωνία
Multiscore: 2-1, 3-1, 4-1
4.35
BET: 6 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις