Ημέρα ειδικών συνθηκών

Euro 2020

Euro 2020: Ημέρα ειδικών συνθηκών

Τελειώνει σιγά σιγά και η 2η αγωνιστική των ομίλων του Euro 2020 με τις ομάδες να μπαίνουν στην τελική ευθεία για την πρόκριση στα νοκ άουτ παιχνίδια. Σημαντικές αναμετρήσεις για τον 5ο και 6ο όμιλο, με κάποια μεγαθήρια να παίζουν με την πλάτη στον τοίχο. Δύσκολη μέρα στοιχηματικά, με πετσοκομμένες αποδόσεις, οπότε θα πάμε σε ειδικά στοιχήματα, καλύψεις και combos.

  • Μπορείτε πλέον να με βρείτε και στο Ιnstagram για ακόμα περισσότερο στοίχημα! 

Να κάνει τη δουλειά

Στην πρώτη αναμέτρηση της ημέρας, η Ουγγαρία φιλοξενεί τη Γαλλία στη Βουδαπέστη σε έναν αγώνα με ξεκάθαρο φαβορί.

Οι Ούγγροι άντεξαν απέναντι στην Πορτογαλία μέχρι το 84ο λεπτό. Από κει και πέρα δέχτηκαν 3 γκολ από το Ρονάλντο και την παρέα του. Δύσκολη η αποστολή τους απόψε σε ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης. Είπαμε, παίζουν χωρίς άγχος και εντός έδρας, αλλά η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη.

Οι Γάλλοι ξεκίνησαν με το δεξί, παίρνοντας το ντέρμπι με τους Γερμανούς. Ένα αυτογκόλ του Χούμελς ήταν αρκετό για να τους δώσει τους 3 βαθμούς. Σήμερα στο πιο εύκολο ματς του ομίλου οφείλουν να κλειδώσουν την πρόκριση και να πάνε άνετοι στο ματς με την Πορτογαλία.

Εκτίμηση: Θεωρώ πως οι Γάλλοι θα ξεκλειδώσουν γρηγορότερα την άμυνα των Ούγγρων και με ένα δεύτερο γκολ θα καθαρίσουν το παιχνίδι. Οι Μαγυάροι θα αναγκαστούν να μείνουν πίσω από τη μπάλα και να χαλάσουν το παιχνίδι των “τρικολόρ” για όσο περισσότερο μπορούν.

Το κίνητρο στα “Πάντσερ”

Στο μεγάλο ματς της βραδιάς, η Πορτογαλία “φιλοξενεί” τη Γερμανία, τυπικά, στο Μόναχο, σε έναν αγώνα που μπορεί να κρίνει πολλά για την τύχη των δύο ομάδων.

Οι Πορτογάλοι τα χρειάστηκαν στην πρεμιέρα. Τελικά κέρδισαν και πλέον αρχίζουν τα δύσκολα με τις αναμετρήσεις με Γερμανία και Γαλλία να έπονται. Ακόμα δυσκολότερο το σημερινό ματς, απέναντι σε ένα πληγωμένο θηρίο, παρά το επόμενο απέναντι σε μια αδιάφορη (πιθανότατα) Γαλλία.

Οι Γερμανοί θέλουν όσο τίποτα το σημερινό παιχνίδι. Ακόμα και για την τρίτη θέση, χρειάζονται τουλάχιστον ένα βαθμό. Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εντός έδρας και δύσκολα θα μείνουν με άδεια χέρια. Άλλωστε ακόμα και στο παιχνίδι με τη Γαλλία, θα μπορούσαν να πάρουν κάτι παραπάνω.

Εκτίμηση: Το κίνητρο και η έδρα δείχνουν Γερμανία. Απέναντι μάλιστα σε μια Πορτογαλία, ξεκάθαρο δημιούργημα του Σάντος, που παίζει στα πλαίσια του “αντίποδόσφαιρου” πολλές φορές. Διπλό σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού ή ακόμα και με κάλυψη.

Δεν τους κάνει η ισοπαλία

Κλείνω με το τελευταίο παιχνίδι της βραδιάς ανάμεσα σε Ισπανία και Πολωνία, στη Σεβίλλη. Μετά τη χθεσινή νίκη της Σουηδίας, ο όμιλος περιπλέχτηκε και πλέον αμφότερες θέλουν βαθμούς.

Οι Ισπανοί ήταν φλύαροι και δεν κατάφεραν να σκοράρουν απέναντι στην καλοστημένη Σουηδία. Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εντός και η νίκη είναι μονόδρομος. Ωστόσο οι αποδόσεις του άσσου είναι απαγορευτικές.

Η Πολωνία ηττήθηκε στην πρεμιέρα από τη Σλοβακία. Κατά τη γνώμη μου αν δεν έμενε με παίκτη λιγότερο θα μπορούσε ακόμα και να κερδίσει το παιχνίδι. Επικίνδυνη ομάδα με επιθετικές αρετές, αλλά και προβλήματα στην άμυνα.

Εκτίμηση: Περιμένω παιχνίδι με γκολ στη Σεβίλλη. Δύσκολα η Ισπανία θα μείνει άσφαιρη και πάλι απέναντι σε μια άμυνα χειρότερη από της Σουηδίας. Επίσης η Πολωνία είναι πάντα επικίνδυνη. Σε μια δυάδα παίζεται ακόμα και ασιατικό στα δύο γκολ.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
ΑφιέρωμαΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro news
Stories 1960-2016Μεταδόσεις
Μονό
16:00
Ουγγαρία - Γαλλία
Γαλλία over 2,5
2.57
BET: 7 units
Δυάδα απόδοσης 2.69
16:00
Ουγγαρία - Γαλλία
2 & over 1,5
1.61
19:00
Πορτογαλία - Γερμανία
2 DNB
1.67
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 2.53
16:00
Ουγγαρία - Γαλλία
Περισσότερα φάουλ: Ουγγαρία
1.78
22:00
Ισπανία- Πολωνία
Over 2 AH
1.42
BET: 12 units
Μονό
19:00
Πορτογαλία - Γερμανία
2
2.36
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις