Ευκαιρία για Πορτογαλία, γρήγορα η Γαλλία

Euro 2020

Euro 2020: Γρήγορο γκολ στη Βουδαπέστη 

Στον όμιλο του «θανάτου»  η Γαλλία έκανε τη μισή δουλειά για την πρόκριση με την επικράτηση επί της Γερμανίας στο Μόναχο με 1-0. Με αυτογκόλ νωρίς η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν πήρε τη νίκη και πρακτικά δεν απειλήθηκε, έδειξε άμεσα τη δυναμική της. Μια Γαλλία που συνηθίζει να μπαίνει δυνατά στους αγώνες της, στα 5 από τα 9 τελευταία επίσημα βρήκε γκολ στο πρώτο 20λεπτο και εκτιμώ ότι το ίδιο θα πράξει και κόντρα στη γηπεδούχο Ουγγαρία, στο αποψινό ματς στο «Πούσκας» στη Βουδαπέστη. Το να έχουμε γκολ πριν το 30’ πληρώνει 1.90 και αξίζει να αναζητηθεί στα σημερινά σημεία για το Euro 2020.

Αδικείται η Πορτογαλία από τις αποδόσεις

Η Γερμανία παίρνει αποδόσεις φαβορί ασφαλώς επειδή παίζει στο Μόναχο με την Πορτογαλία, ωστόσο οι Ιβηρες είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και εκτίμηση είναι πως έχουν και ποιοτικότερο ρόστερ από τους Γερμανούς. Με εξαιρετική μεσοεπιθετική γραμμή και φυσικά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, η ομάδα του Φερνάντο Σάντος υπερτερεί των σχετικά αποδυναμωμένων Γερμανών.

Οι Πορτογάλοι θα βρουν περισσότερους χώρους στο ανοιχτό γήπεδο, από ό,τι στο ματς με την Ουγγαρία (3-0). Η Πορτογαλία εκτιμώ ότι έχει πολλές περισσότερες πιθανότητες από αυτές που υποδηλώνει το σετ τιμών. Η Γερμανία έχοντας χάσει από τη Γαλλία πλέον «καίγεται» για αποτέλεσμα και θα ανοιχτεί, η Πορτογαλία μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Με την κάλυψη στην ισοπαλία, η διπλή ευκαιρία (1Χ) της Πορτογαλίας με το Over 1,5 πληρώνει ως και 2.30.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
ΑφιέρωμαΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro news
Stories 1960-2016Μεταδόσεις
Μονό
16:00
Ουγγαρία - Γαλλία
Γκολ πριν το 30'
1.90
BET: 5 units
Μονό
19:00
Πορτογαλία - Γερμανία
1Χ & over 1,5
2.30
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις