Επιλογές για όλα τα γούστα, μέχρι και 4.20

Euro 2020

Euro 2020: Επιλογές για όλα τα γούστα, μέχρι και 4.20

Οι σημερινές αναμετρήσεις για το Euro 2020, σηματοδοτούν το τέλος της δεύτερης αγωνιστικής. Από αύριο… κομπιουτεράκια και ραδιόφωνα (για τους παλιούς), καθώς περνάμε στην τελική ευθεία των ομίλων.

Ουγγαρία – Γαλλία

Πολλά με… λίγα. Δεν περιμένω γκέλα των Γάλλων, παρά το κατάμεστο «Πούσκας Αρένα». Είναι τέτοιο το επίπεδό τους, που ακόμα κι όταν «ταμπουρώνονται» όπως με τη Γερμανία, κάθε φορά που περνάνε τη μεσαία γραμμή μυρίζει φάση.

Βέβαια κόντρα στην Ουγγαρία δε θα βρουν τόσους κενούς χώρους, αλλά αρκούν μια – δυο ατομικές ή ομαδικές ενέργειες. Με νίκη, πάει στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στους Πορτογάλους, με το αβαντάζ των δύο αποτελεσμάτων για την πρωτιά του ομίλου.

Τρεις οι επιλογές. Πρώτη, το ασιατικό χάντικαπ ενός τέρματος, στο 1.95, διόλου ευκαταφρόνητο. Δεύτερη, να σκοράρουν οι Γάλλοι και στα δύο ημίχρονα, στο 2.20. Και τρίτη, το γκολ του Εμπαπέ. Το έψαξε πολύ ο σταρ της ΠΣΖ κόντρα στους Γερμανούς, πέτυχε ένα αλλά ήταν λίγα… εκατοστά offside, στο 2.32.

Πορτογαλία – Γερμανία

Με την πλάτη στον τοίχο οι γηπεδούχοι Γερμανοί (στο Μόναχο διεξάγεται το ματς) μετά την ήττα στην πρεμιέρα. Θέλουν τουλάχιστον το βαθμό και συνυπολογίζοντας το εκ των ουκ άνευ τρίποντο με την Ουγγαρία, να πάνε στους τέσσερις και να περάσουν στα νοκ – άουτ του Euro 2020 ως μία απ’ τις καλύτερες τρίτες.

Μεγάλο το πρόβλημα στο γκολ, καθώς λείπει ο «killer» φορ, όμως τώρα χρειάζονται ρίσκα. Συνεπώς, η ήδη προβληματική άμυνα θα πιεστεί περισσότερο, και κόντρα στην ποιότητα των Πορτογάλων, αυτό θα είναι θέμα.

Το σετ είναι λάθος, παίζει πολύ πάνω στο όνομα και την έδρα της «μανσάφτ». Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να είναι κομμένο στη μέση. Όμως, η ισοπαλία δε θα κακοπέσει στους Ίβηρες. Αντιθέτως, θα τους στείλει στους τέσσερις βαθμούς και ουσιαστικά στους «16».

Κυκλώνω το Χ λοιπόν, στο 3.40. Από κοντά και το αμφίτερμα σε συνδυασμό με το under 4,5 στο 2.20, αφού τα αμυντικά κενά των Γερμανών είναι πολλά.

Ισπανία – Πολωνία

Αυτό που χαρακτηρίζει αμφότερες, είναι η γκρίνια. Περισσότερη βέβαια στους Ισπανούς. Ο… ξεροκέφαλος Λουίς Ενρίκε κράτησε στον πάγκο τον κορυφαίο του φορ Ζεράρδ Μορένο, κι εμπιστεύτηκε τον Μοράτα, ο οποίος έχασε ένα… τσουβάλι γκολ κόντρα στη Σουηδία. Η ισοπαλία έμεινε μέχρι τέλους, και οι «φούριας ρόχας» τρέχουν.

Ο Σόουζα στην Πολωνία, παρέταξε μια ομάδα που δεν ήξερε τι ζήταγε, χάνοντας απ’ τη Σλοβακία, και αν θέλει να ελπίζει, σήμερα πρέπει να ρισκάρει για το θετικό αποτέλεσμα.

Οι Ισπανοί φέρνουν την μπάλα στην περιοχή, όμως υστερούν πολύ στην τελική προσπάθεια. Είναι απίθανο να είναι ξανά τόσο άτυχοι όπως στην πρεμιέρα, ειδικά αν ο Ενρίκε ακούσει τη φωνή της λογικής και ξεκινήσει με τον Μορένο στην κορυφή.

Μακριά από σημεία, καθώς ο άσος βρίσκεται στο ένα και… τίποτα. Αυτό που κράτησα, είναι το γκολ των Ισπανών από το σημείο του πέναλτι. Έμπνευση, στο 4.20 κυκλοφορεί. Δυσκοίλια στο σκοράρισμα, Ιταλός διαιτητής (αν και φέτος έχει υποδείξει μόλις δύο πέναλτι σε 24 ματς που σφύριξε), «ατσούμπαλοι» Πολωνοί, δε θέλει και πολύ…

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
ΑφιέρωμαΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro news
Stories 1960-2016Μεταδόσεις
Μονό
16:00
Ουγγαρία – Γαλλία
2 (-1,5)
2.04
BET: 20 units
Μονό
16:00
Ουγγαρία – Γαλλία
Να σκοράρει η Γαλλία και στα δύο ημίχρονα
2.20
BET: 15 units
Σκόρερ
16:00
Ουγγαρία – Γαλλία
Να σκοράρει. Κ. Εμπαπέ
2.32
BET: 10 units
Combo
19:00
Πορτογαλία – Γερμανία
Goal/goal & under 4,5
2.20
BET: 10 units
Μονό
19:00
Πορτογαλία – Γερμανία
Χ
3.40
BET: 7 units
Πέναλντι
22:00
Ισπανία – Πολωνία
Ισπανία να σκοράρει με πέναλτι
4.20
BET: 4 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις