Ντε Μπράινε: «Γι’ αυτόν τον λόγο δεν πανηγύρισα το γκολ»

Ντε Μπράινε: «Γι’ αυτόν τον λόγο δεν πανηγύρισα το γκολ»

Λίγο έλειψε όχι μόνο να χάσει το Euro 2020, αλλά πολύ χειρότερα να υποστεί σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Ο λόγος για τον Κέβιν Ντε Μπράινε και το κάταγμα ρινικού όσου που υπέστη στον χαμένο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, κόντρα στην Τσέλσι.

Ένας λόγος παραπάνω λοιπόν για τον «Τεν Τεν» της εθνικής Βελγίου, να είναι τραυματισμένος από όλα όσα συνέβησαν στον Κρίστιαν Έρικσεν. Ο Ντε Μπράινε δεν πανηγύρισε το γκολ της νίκης επί της Δανίας (2-1), χθες βράδυ στο Πάρκεν Παρκ της Κοπεγχάγης, με το οποίο χάρισε τη νίκη – πρόκριση στους «16», στο Βέλγιο.

Στο ίδιο γήπεδο λοιπόν που το περασμένο Σάββατο ο Κρίστιαν Ερικσεν συγκλόνισε ολόκληρο τον κόσμο με την κατάρρευση του στον αγωνιστικό χώρο, ο Βέλγος μέσος όπως και όλοι οι παίκτες της Δανίας και των “κόκκινων διαβόλων” ήταν λογικό να αισθάνονται πάρα πολύ πιεσμένοι ψυχολογικά.

Γι αυτό όπως παραδέχθηκε ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι δεν πανηγύρισε το τέρμα που πέτυχε στο 70ό  λεπτό με το οποίο το Βέλγιο νίκησε και προκρίθηκε στους 16 του Euro 2020.

Μετά τον αγώνα ειπε: “Φυσικά και ήμουν χαρούμενος για το γκολ, αλλά σέβομαι υπερβολικά πολύ τους ανθρώπους εδώ πέρα για να πανηγυρίσω εκτεταμένα. Πήγα στο μέρος που ο Έρικσεν κατέρρευσε το Σάββατο και παρέμεινα ήρεμος”.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις