Preview. Ισπανία – Πολωνία

Ισπανία - Πολωνία

Το πρόγραμμα του Σαββάτου κλείνει με το παιχνίδι Ισπανία – Πολωνία. Αν μη τι άλλο φαβορί οι Ισπανοί, αλλά ο τίτλος του φαβορί είναι τυπικός, καθώς και με τη Σουηδία σκόνταψαν. Οι Πολωνοί είναι με την πλάτη στον τοίχο, χρειάζονται τουλάχιστον τον βαθμό κόντρα στους Ίβηρες.

📅 Σάββατο 19 Ιουνίου 2021 ⌚ 22:00

🏟️ Γήπεδο: «Λα Καρτούχα», Σεβίλλη

🚹 Προσέλευση: Ως 33% (χωρητικότητα: 60.000)

🇪🇺 Όμιλος: 5ος. Δείτε το πανόραμα Euro 2020

⚽ Αγώνας: Ισπανία – Πολωνία 

🤷‍♂️ Διαιτητής: Ντανιέλε Ορσάτο (Ιταλία)

💰 Αποδόσεις: 1.37 – 4.70 – 9.50

📺 Μετάδοση: ANT1

🇪🇸 Η Ισπανία είχε απογητεύσει τους φίλους της στην πρεμιέρα της Σεβίλλης, όπου είχε χάσει μπόλικες ευκαιρίες και μοιραία είχε μείνει στο 0-0 με τους Σουηδούς. Αυτοσκοπός η νίκη απέναντι στους Πολωνούς, με τον Λουίς Ενρίκε να περιμένει καλύτερη εμφάνιση από τους παίκτες του και να ξεκαθαρίζει πως εμπιστεύεται και στηρίζει απόλυτα τον Άλβαρο Μοράτα. Η δε επικράτησε της Σουηδίας χθες κάνει ακόμη μεγαλύτερη την ανάγκη της «ρόχα» για «σεφτέ» στη σημερινή αναμέτρηση απέναντι στην παρέα του Λεβαντόφσκι, που επίσης χρειάζεται καλό αποτέλεσμα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Σιμόν – Γιορέντε, Λαπόρτ, Π. Τόρες, Άλμπα – Κόκε, Ρόδρι, Τιάγκο – Φ. Τόρες, Μοράτα, Όλμο.

🇵🇱 Πολύ μέτρια στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, ξεκίνησε με ήττα (2-1) από τη Σλοβακία. Ο Στσέζνι έγινε ο πρώτο τερματοφύλακας που πετυχαίνει αυτογκόλ σε Euro, ενώ στην επανάληψη πίεσε και ισοφάρισε, αλλά η αποβολή του μέσου Κριχόβιακ άλλαξε τα σχέδια του ομοσπονδιακού τεχνικού, Πάοουλο Σόουζα. Η κριτική και η γκρίνια είναι μεγάλη προς το πρόσωπο του προπονητή, καθώς καμία αλλαγή δεν του βγήκε, με την ομάδα του να είναι προβληματική σε όλες τις γραμμές. Πρέπει να βελτιωθεί, ειδικά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και στη δημιουργία φάσεων.

Πιθανή ενδεκάδα (5-4-1): Στσέζνι – Γκλικ, Ρίμπους, Μπερεζίνσκι, Μπεντνάρεκ, Χέλικ – Κλιχ, Λινέτι, Ζιελίνσκι, Μόντε – Λεβαντόφσκι.

Ήξερες ότι…

  • Πρώτη φορά αναμετρώνται σε τελική φάση. Επίσημα έδωσαν ξανά μόνο στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 1960 με τη «ρόχα» να σημειώνει δύο νίκες, 3-0 εντός και 4-2 εκτός.
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις