Preview. Ουγγαρία – Γαλλία

Ουγγαρία - Γαλλία

Το παιχνίδι Ουγγαρία – Γαλλία ανοίγει το πρόγραμμα του Σαββάτου. Μία αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, με τη Γαλλία να θέλει τη νίκη για να σφραγίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του τουρνουά. Δεν έχουν πολλά περιθώρια για βαθμό/βαθμούς οι Ούγγροι.

📅 Σάββατο 19 Ιουνίου 2021 ⌚ 16:00

🏟️ Γήπεδο: «Πούσκας Αρένα», Βουδαπέστη

🚹 Προσέλευση: Ως 100% (χωρητικότητα: 67.215)

🇪🇺 Όμιλος: 6ος. Δείτε το πανόραμα Euro 2020

⚽ Αγώνας: Ουγγαρία – Γαλλία 

🤷‍♂️ Διαιτητής: Μάικλ Όλιβερ (Αγγλία)

💰 Αποδόσεις: 11.75 – 4.90 – 1.31

📺 Μετάδοση: ANT1

🇭🇺 Ηταν πολύ κοντά στο να κάνει τη ζημιά στην Πορτογαλία, αλλά δεν τα κατάφερε. Λύγισε μετά το 80′ και το τελικό σκορ (3-0) είναι πλασματικό. Δέχθηκε το πρώτο γκολ από κόντρα και το δεύτερο από πέναλτι, ενώ στη συνέχεια μοιραία τα παράτησε και δέχθηκε και το τρίτο γκολ. Δέχθηκε μεγάλη πίεση σε όλο το παιχνίδι, καθοριστικός ήταν ο Γκουλάτσι με την ποιότητά του, καθώς και ο χαφ Νάγκι με τα τρεξίματά του καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Πιθανότατα να μην έχει αλλαγές κόντρα στη Γαλλία, καθώς ο Μάρκο Ρόσι έμεινε ευχαριστημένος, περιμένοντας από την ομάδα του να είναι πιο αποτελεσματική στα άλλα δύο παιχνίδια του ομίλου.

Πιθανή ενδεκάδα (5-3-2): Γκουλάτσι – Λόβρεντσιτς, Λανγκ, Φιόλα, Ορμπαν, Σάλαι – Νάγκι, Κλάινχαϊσλερ, Νεγκό – Σάλαϊ, Σεν

🇫🇷 Μπορεί να μη μάγεψε με την εμφάνισή της απέναντι στην Γερμανία, ωστόσο η Γαλλία ήταν ουσιαστική και άκρως κυνική. Δημιούργησε λίγες αλλά καλές στιγμές μπροστά στην γερμανική εστία, βρήκε σκορ με το αυτογκολ του Χούμελς στο 20’ και έκτοτε άφησε την μπάλα στους Γερμανούς, τους οποίους περιόρισε σε μόλις ένα σουτ στον στόχο! Στην αντεπίθεση οι Γάλλοι βρήκαν άλλα δύο γκολ με Μπενζεμά και Μπαπέ (τα οποία ακυρώθηκαν ορθώς μέσω VAR ως οφσάιντ) αλλά και δοκάρι με τον Ραμπιό. Γενικά οι «τρικολόρ» έδειξαν πως ακόμα και χωρίς να πιάσουν υψηλά στάνταρ, είναι ικανοί να κερδίσουν τον οποιονδήποτε. Θεωρητικά εύκολο το έργο τους απέναντι στο αουτσάιντερ του ομίλου Ουγγαρία, ευκαιρία να φτάσουν τους έξι βαθμούς και σε μεγάλο βαθμό να «κλειδώσουν» την πρόκριση στην επόμενη φάση. Δύσκολα να αλλάξει κάτι στα της ενδεκάδας ο Ντεσάν, ίσως ξεκινήσει από τον πάγκο ο Μπενζεμά, ο οποίος αν και αγωνίστηκε χωρίς προβλήματα κόντρα στην Γερμανία, προέρχεται από τραυματισμό που αποκόμισε στο τελευταίο φιλικό των Γάλλων με αντίπαλο την Βουλγαρία.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-1-2): Λιορίς – Παβάρ, Βαράν, Κιμπέμπε, Ερνάντεζ – Καντέ, Πογκμπά, Ραμπιό – Γκριεζμάν – Μπαπέ, Μπενζεμά.

Ήξερες ότι…

  • Ούγγροι και Γάλλοι συναντήθηκαν πάλι άλλες δύο φορές σε τελικές φάσεις, με ισάριθμες γαλλικές νίκες σε ομίλους ισάριθμων Μουντιάλ: 3-1 το 1978 και 3-0 το 1986. Αναλυτικά εδώ.
  • Συνολικά πάντως στα επίσημα, μαζί με καρέ αγώνων σε προκριματικά (όπου οι Ούγγροι μετρούν 3-1-0), ο απολογισμός είναι 2-1-3 για τη Γαλλία.
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις