Γκολ και σκόρερ μέχρι 3.00

Προβλέψεις Παρασκευής

Προβλέψεις Παρασκευής: Κόντρα στην έκπληξη για την πρόκριση

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Εδώ είμαστε και σήμερα, για προβλέψεις Παρασκευής, με Euro 2020 και την συνέχεια της 2ης αγωνιστικής των ομίλων. Με δύο αγώνες θα ασχοληθούμε από το σημερινό κουπόνι.

Στο ματς που ανοίγει την αυλαία στην σημερινή ημέρα, θα ξεκινήσουν οι προβλέψεις Παρασκευής, με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Σουηδία και Σλοβακία.  Οι Σουηδοί κατάφεραν και άντεξαν στην πίεση των Ισπανών, στο ματς της πρεμιέρας, αποσπώντας σημαντική ισοπαλία. Επιθετικά μπορεί να μην έκανε σπουδαία πράγματα, όμως είχε κάποιες καλές ευκαιρίες με Ισάακ και Μπέργκ. Οι οποίοι αν έδειχναν μεγαλύτερη ψυχραιμία στην τελική φάση, η έκβαση του αγώνα θα ήταν διαφορετική. Σήμερα ψάχνει την νίκη που θα την φέρει πιο κοντά στην πρόκριση της στην επόμενη φάση. Αν καταφέρει να προκριθεί θα το είναι η πρώτη φορά μετά το 2004, που κατάφερε και τότε να περάσει από τον όμιλο.

Αουτσάιντερ μεν, αλλά έκανε την ζημιά στην Πολωνία η Σλοβακία στον αγώνα της πρεμιέρας, νικώντας την με 1-2. Και βάζοντας βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση, όπως πέτυχε και στο Euro της Γαλλίας.  Σήμερα ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα της δώσει την ευκαιρία να έχει ελπίδες πρόκρισης. Δέχτηκε πολλές ευκαιρίες από τους Πολωνούς, όμως έδειξε ότι έχει ιδιαίτερες επιθετικές αρετές, οπότε διόλου απίθανο να σκοράρει και σήμερα.

Οι Σουηδοί σαφώς και είναι το φαβορί, αφού η εμφάνιση κόντρα στους Ισπανούς άφησε υποσχέσεις για την συνέχεια. Βέβαια, η αναμέτρηση αναμένεται αμφίρροπη. Θα επιλέξω το goal/goal σε απόδοση 2.07. Επιθετικά διαθέτουν και αρετές αμφότερες, η Σλοβακία έδειξε να έχει θεματάκια, ενώ η Σουηδία, δεν θα είναι τόσο σφιχτή, όσο κόντρα στους Ισπανούς. Δεύτερο ποντάρισμα είναι το να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο ματς ο Ισάκ σε απόδοση 3.00.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Combo στο 2.50

Στις 19:00 στην Γλασκώβη, η Κροατία αντιμετωπίζει την Τσεχία. Μετά την ήττα στην πρώτη αγωνιστική  του ομίλου, όπου η Κροάτες ήταν κατώτεροι και δίκαια ηττήθηκαν, καλούνται σήμερα  να κάνουν το come back και να νικήσουν τους Τσέχους και να δώσουν όλα στον αγώνα με την Σκωτία στην τελευταία αγωνιστική, ώστε να μπουν και αυτοί δυναμικά στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα για τους Τσέχους, σε έναν απαιτητικό όμιλο. Κέρδισαν με 2-0 τους Σκωτσέζους στην Γλασκώβη. Χρειάζεται μόλις έναν βαθμό για να περάσει στην επόμενη φάση και θα ήθελε να τον πάρει σήμερα, ορμώμενη με την ψυχολογία στα ύψη από το τρίποντο της πρεμιέρας.

Οι Κροάτες από την μια ψάχνουν την αντίδραση η οποία θα τους βάλει ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Οι Τσέχοι από την άλλη, με την ποιότητα που διαθέτουν στην επίθεση, θα προσπαθήσουν να πάρουν ότι καλύτερο  μπορούν από το σημερινό ματς. Σε combo επιλογή κατέληξα, με τον άσο συνδυαστικά με το αμφίτερμα να πληρώνει στο 2.50.

Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
ΑφιέρωμαΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro news 
Stories 1960-2016Μεταδόσεις
Μονό
16:00
Σουηδία - Σλοβακία
Goal/goal
2.07
BET: 20 units
Μονό
16:00
Σουηδία - Σλοβακία
Anytime γκολ Ισάκ
3.00
BET: 5 units
Μονό
19:00
Κροατία - Τσεχία
1Χ & goal/goal
2.50
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις