Έχει τον τρόπο της…

Έχει τον τρόπο της...

Καλημέρα.

Ακόμα και αν ολοκληρώθηκαν κάποια πρωταθλήματα που παίζαμε, υπάρχουν ακόμα αρκετά σημεία για ένα ενδιαφέρον Σαββατοκύριακο.

Ξεκινάμε με έναν αγώνα από το ισπανικό πρωτάθλημα. Η Θέλτα δέχτηκε 5 γκολ από τη Μαγιόρκα και προσγειώθηκε ανώμαλα μετά τις καλές της εμφανίσεις. Να θυμίσουμε ότι είχε 2 νίκες και 1 ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα στα τελευταία 3 ματς.  Είναι στο -5 από τη γραμμή και νιώθει ξανά μια μικρή πίεση. Το καλό είναι ότι έχει ξαναβρεθεί σε τέτοιες καταστάσεις κι έχει ανταποκριθεί με επιτυχία. Η Μπέτις είναι μια από τις ντεφορμέ ομάδες της κατηγορίας με 3 ήττες στα τελευταία 4 ματς.  Με εξαίρεση το παιχνίδι με τη Μαγιόρκα, η Θέλτα έχει πολύ καλύτερη εικόνα και θα την εμπιστευτώ. O άσος στο 2.20 είναι δελεαστικός. Fun bet για σκόρερ του πρώτου γκολ στον Ιάγο Άσπας στο 5.50.

Ερχόμαστε στα δικά μας, όπου οι δυο «Δικέφαλοι»  έχουν δώσει ενδιαφέρον στα πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε πολύ νωθρός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και ηττήθηκε δίκαια με 2-0. Έτσι, έχασε το προβάδισμα που είχε, αφού στην ισοβαθμία υπερτερεί η «Ένωση». Μονόδρομος φυσικά η νίκη σήμερα απέναντι στον αδιάφορο βαθμολογικά ΟΦΗ. Μπορεί οι Κρητικοί να δυσκόλεψαν τον Ολυμπιακό, αλλά δε γίνεται να βγάζουν την ίδια ενέργεια σε κάθε ματς χωρίς κάποιο ουσιαστικό κίνητρο. Το διπλό στο 1.53 προσφέρεται για στήριγμα.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος της στήλης στο ready4bet.com

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις