Η ώρα της κρίσης

Euro 2020

Euro 2020: Σημαντικά παιχνίδια στο 4ο όμιλο

Καλημέρα σε όλους. Συνεχίζεται η 2η αγωνιστική του Euro 2020 και σήμερα έχουμε τα πολύ σημαντικά παιχνίδια του 4ου ομίλου, με το ντέρμπι Αγγλίας – Σκωτίας να ξεχωρίζει. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά Euro 2020 από αυτόν τον όμιλο.

Ξεκινάμε με το απογευματινό παιχνίδι της Κροατίας με την Τσεχία στην Γλασκώβη. Οι Κροάτες απογοήτευσαν κόντρα στην Αγγλία και έχασαν με κάτω τα χέρια χωρίς να απειλήσουν ουσιαστικά. Σήμερα θέλουν την νίκη αλλά πάση θυσία πρέπει να αποφύγουν την ήττα. Έτσι ώστε να παλέψουν με την Σκωτία την τελευταία αγωνιστική για την νίκη. Οι Τσέχοι πήραν μεγάλο διπλό μέσα στην Σκωτία με ένα «άρρωστο» γκολ του Πάτρικ Σικ, από το κέντρο του γηπέδου. Πιέστηκαν από την Σκωτία και ίσως το σκορ να μην λέει την αλήθεια αλλά ο στόχος τους επετεύχθη. Πλέον με έναν βαθμό θα βρίσκονται πολύ κοντά στην πρόκριση τους στις 16 καλύτερες ομάδες τις Ευρώπης.

Συνοψίζοντας, η ανάγκη για νίκη της Κροατίας είναι τεράστια αλλά ακόμη μεγαλύτερη είναι η ανάγκη να αποφευχθεί η ήττα. Αν η Κροάτες εμφανιστούν όπως στο Λονδίνο, τότε και το Χ δεν θα τους χαλάσει. Οι Τσέχοι βολεύονται με την ισοπαλία, άρα επιλέγουμε το Χ στο 3.35.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Euro 2020: Ντέρμπι με μεγάλη παράδοση

Συνεχίζουμε με το ντέρμπι του ομίλου μεταξύ Αγγλίας και Σκωτίας. Είναι το ζευγάρι με τα περισσότερα παιχνίδια σε διεθνές επίπεδο. Οι Άγγλοι κέρδισαν σβηστά την Κροατία χωρίς να εντυπωσιάσουν αλλά δεν χρειάστηκε κιόλας. Ο τεχνικός Σαουθγκέιτ δέχτηκε κριτική για το ότι άφησε εκτός αποστολής τον Σάντσο, αλλά από την στιγμή που η Αγγλία κέρδισε δεν μπορεί να του καταλογιστεί κάτι. Οι Σκωτσέζοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να βάλουν βάσεις πρόκρισης. Σε γενικές γραμμές ήταν καλύτεροι από τους Τσέχους αλλά ήταν αναποτελεσματικοί και έτσι βρίσκονται από νωρίς να κυνηγάνε στον όμιλο.

Έχουν διπλό κίνητρο να παλέψουν για την νίκη σήμερα αλλά από την άλλη με ήττα ίσως να χάνονται κιόλας. Σε άλλη περίπτωση δεν θα εμπιστευόμουν τους Άγγλους αλλά σε ένα παιχνίδι με αντιπαλότητα και μέσα στο Γουέμπλει δύσκολα θα χάσουν βαθμούς οι Άγγλοι, που με νίκη προκρίνονται.  Ο άσσος της Αγγλίας μαζί με το under 3,5 γκολ, ποντάρεται άνετα στο 1.85.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
ΑφιέρωμαΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro news 
Stories 1960-2016Μεταδόσεις

 

Μονό
19:00
Κροατία - Τσεχία
Χ
3.35
BET: 15 units
Ειδικό
19:00
Κροατία - Τσεχία
0-0 Ακριβές σκορ
7.30
BET: 3 units
Combo
22:00
Αγγλία - Σκωτία
1 & under 3,5
1.85
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις