Στα «μαλακά» ο Ρούντιγκερ για την υποψία δαγκώματος στον Πογκμπα.

Στα «μαλακά» ο Ρούντιγκερ για την υποψία δαγκώματος στον Πογκμπα.

Καμία απολύτως τιμωρία δεν θα επιβληθεί από την UEFA στον Αντόνιο Ρούντιγκερ, ο οποίος όπως φάνηκε καθαρά στο ριπλέι της τηλεόρασης προσπαθει να δαγκώσει τον Πολ Πογκμπά στη διάρκεια του χθεσινού (16/06) ντέρμπι του 6ου ομίλου του Euro 2020, ανάμεσα στην Γαλλία και στην Γερμανία (1-0).

Ως εκ τούτου ο Γιόακιμ Λεβ θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό στις προσεχείς αναμετρήσεις των “πάντσερ” με Πορτογαλία και Ουγγαρία.

Ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Πολ Πογκμπά διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή της συνάντησης, Ντελ Θέρο Γκραντ, αλλά τόσο αυτός όσο και το VAR, δεν είδαν κάτι το… παράνομο.

Ο Ρούντιγκερ δήλωσε μετά το ματς: “Δεν έπρεπε να έρθω κοντά με το στόμα στην πλάτη του είναι γεγονός. Ήταν μια άτυχη στιγμή. Εγώ και ο Πολ μιλήσαμε μετά το τελευταίο σφύριγμα της λήξης σαν φίλοι”.

Ο Πογκμπά με τη σειρά του ισχυρίστηκε: “Δεν κλαίω για κάρτες, κίτρινες ή κόκκινες, εξαιτίας τέτοιων πράξεων. Πιστεύω ότι με δάγκωσε λίγο. Αλλά γνωριζόμαστε εδώ και καιρό. Μίλησα στον διαιτητή και του είπα ότι αυτός είναι που παίρνει τις αποφάσεις. Το θέμα είναι λήξαν”.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις