2.37 στο Μάντσεστερ, τουφεκιά της Άβες στο 2.50!

2.37 στο Μάντσεστερ, τουφεκιά της Άβες στο 2.50!

Καλημέρα στην παρέα του koubanezos.gr, του site που κάνει πραγματικότητα κάθε στοιχηματική σας φαντασίωση! Άλλο ένα ταμείο πήγαμε χθες, καθώς πολύ εύκολα επιβεβαιώθηκε το over στον αγώνα της Λευκορωσίας. Από το 20ό λεπτό μάλιστα και σε εξαιρετική απόδοση. Τα δύσκολα όμως είναι μπροστά μας, καθώς η πρόκληση να διατηρηθούμε σε τροχιά επιτυχιών είναι μεγάλη και ο δρόμος δύσκολος. Πλούσιο το σημερινό κουπόνι, καθώς όλο και πλησιάζουμε στο σημείο τερματισμού των περισσότερων πρωταθλημάτων. Πέντε προτάσεις έχω ετοιμάσει για σήμερα και πάμε ευθύς αμέσως να τις αναλύσουμε. 

Σε φόρμα η Γιουνάιτεντ, ψάχνει βαθμούς η Μπόρνμουθ 

Σπουδαίο ματς αναμένεται στο «Old Trafford», καθώς η φουριόζα μετά τη διακοπή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να κάνει ένα ακόμα βήμα προς τα αστέρια του Champions League, υποδεχόμενη την Μπόρνμουθ η οποία είναι με τη θηλιά περασμένη στο λαιμό, καθώς χρειάζεται άμεσα βαθμούς αν θέλει να σώσει την κατηγορία.  

Οι “κόκκινοι διάβολοι” βρίσκονται σε δαιμονιώδη φόρμα, μετρούν μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος δύο εμφατικές νίκες που συνοδεύτηκαν από τριάρα απέναντι σε Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (εντός) και Μπράιτον (εκτός) παίρνοντας και μια ισοπαλία στο «Tottenham Hotspur Stadium» με 1-1 εναντίον της ομάδας του Μουρίνιο. Ο Μπρούνο Φερνάντες έχει πάρει από το χέρι την ομάδα του και την οδηγεί εκ του ασφαλούς στην πρώτη τετράδα. Ο Πορτογάλος μέσος μοιράζει ασίστ, σκοράρει, όλο το παιχνίδι περνά από τα πόδια του. Τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση ο Σόλσιερ στον πάγκο, καθώς εκεί που η ομάδα του κινδύνευε να μείνει εκτός Ευρώπης, τώρα βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς μακριά από την τέταρτη Τσέλσι.  

Η φιλοξενούμενη Μπόρνμουθ από την άλλη μεριά, βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και προσπαθεί να σωθεί στην επόμενες έξι αγωνιστικές που μένουν για το τέλος. Βαθμολογικά έχει πολλές ελπίδες καθώς είναι ισόβαθμη με την Άστον Βίλα, ενώ μόλις έναν βαθμό περισσότερο έχει η Γουότφορντ που δοκιμάζεται στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Πάντως μετά τη διακοπή έχει παρουσιαστεί ασύνδετη, μετράει τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και την Τετάρτη διασύρθηκε στο γήπεδό της από την Νιούκαστλ με 1-4. Το 4-4-2 δε βγήκε στον Έντι Χόου, που θα γυρίσει στο αγαπημένο του και συντηρητικό 4-5-1, με αιχμή του δόρατος τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Τζόσουα Κίνγκ. Στους εκτός έδρας αγώνες της, δεν μπορεί να επιβάλλει το ρυθμό της και μοιραία φεύγει με το κεφάλι κατεβασμένο (3 νίκες και 1 ισοπαλία σε σύνολο 16 αγώνων). Παρ όλα αυτά, όταν επισκέφθηκε, κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, τις έδρες των τεσσάρων από τις πέντε πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα, δυσκόλεψε τους αντιπάλους της και μάλιστα σκόραρε σε κάθε ματς. 

Σίγουρα φαβορί η Γιουνάιτεντ, οι πιθανότητες για επικράτηση είναι συντριπτικά υπέρ της, καθώς υπερτερεί σε όλους τους τομείς έναντι της Μπόρνμουθ, όμως η φιλοξενούμενη ομάδα θα τα παίξει όλα για όλα και ευελπιστώ ότι θα σκοράρει τουλάχιστον μία φορά. Άλλωστε, στις τρεις από τις τέσσερις επισκέψεις της τα τελευταία χρόνια στο «Θέατρο των Ονείρων», τα έχει καταφέρει. Γιατί όχι και απόψε; Επιλέγω το goal/goal λοιπόν στον συγκεκριμένο αγώνα, σε εξαιρετική απόδοση.  

Ο θάνατός σου, η ζωή μου στο «Pajaritos»… 

Πέντε αγωνιστικές πριν από το φινάλε της Segunda Division. Νουμάνθια και Εξτρεμαδούρα παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για την παραμονή στην κατηγορία. Η γηπεδούχος Νουμάνθια βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα, καθώς απέχει μόλις τρεις βαθμούς από τη σωτηρία κυνηγώντας Αλμπαθέτε και Οβιέδο που προπορεύονται, ενώ η Εξτρεμαδούρα αναζητά ένα μικρό θαύμα, καθώς είναι στους 37 βαθμούς και ψάχνει να καλύψει διαφορά επτά πόντων σε πέντε αγωνιστικές… 

Στο ιστορικό «Pajaritos», οι γηπεδούχοι παίζουν σφιχτά, δεν δέχονται πολλά τέρματα και οι αγώνες της χαρακτηρίζονται από κλειστά σκορ. Στα τελευταία έξι ματς ανεξαρτήτου έδρας, μετράει πέντε ήττες. Πήρε ανάσα κερδίζοντας την Οβιέδο πριν από δύο αγωνιστικές, νίκη που της επιτρέπει να αισιοδοξεί. Δεν έχει επιλογή, πάντως, καθώς αγώνες με ομάδες ίδιας δυναμικής πρέπει στην έδρα της να τους καθαρίζει, αν θέλει να σωθεί. 

Η Εξτρεμαδούρα ξεκάθαρα ψάχνει μόνο νίκες από εδώ και στο εξής. Τελευταία τα πηγαίνει σχετικά καλά, έχει πάρει τρεις ισοπαλίες εκτός έδρας σε ισάριθμους αγώνες καταφέρνοντας μάλιστα να ισοφαρίσει τους αντιπάλους της, ενώ την Τετάρτη υπέταξε με 3-1 την τελευταία Σανταντέρ εντός έδρας. Δεν τα παρατάει εύκολα, θα εξαντλήσει τις πιθανότητές της για παραμονή και θα παίξει ανοικτά για τη νίκη στον σημερινό αγώνα. 

Καμία ομάδα από τις δύο δεν βολεύει η ισοπαλία, θεωρώ ότι κάποια στιγμή ο αγώνας θα ανοίξει και θα στηριχτώ στο γεγονός ότι στα παιχνίδια των δύο ομάδων τα περισσότερα γκολ επιτυγχάνονται μετά το 75’. Ποντάρω στην επίτευξη ενός τέρματος αργά στον αγώνα, στηριζόμενος στους λόγους που ανέφερα παραπάνω. 

Το τελευταίο της χαρτί η Ανκαραγκιούτσου, δίχως άγχος η Αλάνιασπορ 

Στην Άγκυρα αναμετρώνται η, τελευταία στη βαθμολογία, Ανκαραγκιούτσου και η Αλάνιασπορ που διεκδικεί μία από τις θέσεις που οδηγούν στο Europa League της επόμενης περιόδου. Ένα ματς που έχει ξεκάθαρο φαβορί την φιλοξενούμενη ομάδα, καθώς η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων είναι μεγάλη, όπως φαίνεται και στον βαθμολογικό πίνακα. Βέβαια, το κίνητρο παίζει σπουδαίο ρόλο και οφείλουμε να το λάβουμε υπόψιν, ειδικά στις τελευταίες στροφές της σεζόν. 

Η γηπεδούχος ομάδα απέχει τρεις βαθμούς από τη θέση που οδηγεί στη σωτηρία και με πέντε αγώνες να απομένουν, τα παίζει όλα για όλα. Αυτό φάνηκε και στον τελευταίο αγώνα εναντίον της Τραμπζονσπόρ, όπου κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία και μάλιστα παίζοντας στα ίσια εκτός έδρας τη διεκδικήτρια του τίτλου. Είναι αδύναμη εντός έδρας, έχοντας μαζέψει μόλις 13 βαθμούς σε 14 αγώνες. Και τώρα που είναι αναγκασμένη να κυνηγήσει το αποτέλεσμα, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα για την ευάλωτη άμυνά της που δέχεται κάτι λιγότερο από δύο τέρματα κατά μέσο όρο στην Άγκυρα. 

Αυτό το γεγονός θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η Αλάνιασπορ η οποία απέναντι σε ομάδες που βρίσκονται στο κάτω μισό του βαθμολογικού πίνακα, έχει δείξει ότι μπορεί να καταφέρει να σκοράρει με ευκολία και να παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει. Μάλιστα, στις περισσότερες αναμετρήσεις στις έδρες των αντιπάλων της, σκοράρει από το πρώτο 45λεπτο. Θα βγει να χτυπήσει τον αγώνα, μιας και όπως είπαμε απέχει πέντε βαθμούς από την Μπεσίκτας που αυτή τη στιγμή κρατά το ευρωπαϊκό εισιτήριο στα δικά της χέρια. 

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα ποντάρω στην επίτευξη ενός γκολ από την Αλάνιασπορ στο πρώτο μέρος, καθώς κατ’ αρχάς είναι καλύτερη ομάδα, ενώ στα εκτός έδρας παιχνίδια της μπαίνει φουριόζα και σκοράρει αρκετές φορές στο πρώτο ημίχρονο, ειδικά απέναντι σε ομάδες με τα κυβικά της γηπεδούχου. 

“Καίγεται” η Πορτιμονένσε, χαλαρή η Γκιμαράες 

Η ομάδα από το Πορτιμάο, που καίγεται για βαθμούς μιας και βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα που οδηγεί στον υποβιβασμό, υποδέχεται την αδιάφορη, αλλά άκρως επικίνδυνη εκτός έδρας Γκιμαράες, για την 30ή αγωνιστική του πρωταθλήματος της Πορτογαλίας. 

Η Πορτιμονένσε ψάχνει τη νίκη στο σημερινό ματς, ώστε σε συνδυασμό με ενδεχόμενη γκέλα μίας εκ των Σετούμπαλ ή Τοντέλα, να τις πιάσει στην βαθμολογία και να μπει για τα καλά στο κόλπο της σωτηρίας. Σκοράρει πολύ εύκολα τελευταία στην έδρα της, μάλιστα απέσπασε ισοπαλία 2-2 από την Μπενφίκα πριν από περίπου 25 μέρες, είναι όμως αφελής στα μετόπισθεν. Τη μερίδα του λέοντος στα εντός έδρας ματς κατέχει η ισοπαλία (7 τον αριθμό σε 14 αγώνες), πήρε τεράστια νίκη προχθές μέσα στην έδρα της Φαμαλικάο που της δίνει ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια. 

Η πάντα υπολογίσιμη Γκιμαράες, επισκέπτεται το Πορτιμάο όντας ουσιαστικά αδιάφορη, καθώς οι θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκά εισιτήρια είναι ουσιαστικά εκτός του βαθμολογικού της βεληνεκούς. Μετά την επανέναρξη δείχνει να έχει βρει ρυθμό, σκοράρει αρκετά εύκολα παίζοντας χωρίς άγχος, καθάρισε προχθές τη Σετουμπάλ με συνοπτικές διαδικασίες (2-0) εντός έδρας και μακριά από την έδρα της ζόρισε την Μπράγκα παρά την ήττα με 3-2, ενώ απέσπασε ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Μπελενένσες. 

Θεωρώ ότι το συγκεκριμένο ματς θα είναι ανοιχτό, τέτοιο είναι το στυλ των δύο ομάδων και ο μόνος προβληματισμός μου ήταν η επιλογή ανάμεσα στο αμφίτερμα ή το over. Τελικά κατέληξα στο πρώτο. 

Μπράγκα για Ευρώπη, Άβες για την τιμή των όπλων… 

Ένα ματς με μονόπλευρο ενδιαφέρον διεξάγεται στο «Municipal» της Μπράγκα, όπου η ομώνυμη ομάδα θέλοντας να καπαρώσει την τέταρτη θέση ώστε να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για του χρόνου, υποδέχεται την πεσμένη εδώ και καιρό Άβες που αποτελεί μακράν τη χειρότερη ομάδα του φετινού πρωταθλήματος. 

Δε θα πω πολλά για τον συγκεκριμένο αγώνα, υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, ενδεχομένως η Μπράγκα να φτάσει σε μια ευρεία νίκη, αλλά εμένα μου κέντρισε την προσοχή το εξής στατιστικό. Η Άβες έχει να σκοράρει σε επίσημο αγώνα της από την 1η του Μαρτίου, λίγο πριν τη διακοπή λόγω της πανδημίας! Μάλιστα, το τελευταίο της εκτός έδρας τέρμα το πέτυχε στις 16 Φλεβάρη απέναντι στην Φαμαλικάο (1-1). Σε συνδυασμό με την τάση που δείχνει η άμυνα της Μπράγκα να μπάζει από παντού στα τελευταία ματς, δεχόμενη έξι τέρματα στις δύο τελευταίες της αναμετρήσεις, θα ρισκάρω στην επίτευξη τέρματος από πλευράς φιλοξενούμενων, σε εξαιρετικά υψηλή απόδοση. Ρίσκο κι ας μη με δικαιώσει! 

Μονό 

17:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπόρνμουθ: Goal/goal (2.37) 

Mονό 

18:00 Noυμάνθια – Εξτρεμαδούρα: Γκολ μετά το 69:00 (1.83) 

Μονό 

18:30 ΑνκαραγκιούτσουΑλάνιασπορ: Γκολ Αλάνιασπορ στο πρώτο ημίχρονο (1.83) 

Μονό 

21:15 ΠορτιμονένσεΓκιμαράες: Goal/goal (1.90) 

Μονό 

23:30 Μπράγκα – Άβες: Goal/goal (2.50)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις