Τα φαβορί έχουν τον πρώτο λόγο

Euro 2020

Πήραμε μία πρώτη δόση

Αφού πήραμε μία γεύση από όλες τις ομάδες του Euro 2020, πλέον έχουμε αποκτήσει μία πιο ολοκληρωμένη άποψη για το φετινό τουρνουά. Η αγωνιστική που ξεκίνησε θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση για πολλές ομάδες.

Euro 2020 Ουκρανία – Βόρεια Μακεδονία: Εύκολη νίκη, χωρίς προβλήματα

Η Ουκρανία έδειξε απέναντι στο θηρίο του ομίλου, την Ολλανδία, πως ήρθε στο Euro 2020 για να πετύχει και όχι για τουρισμό. Από την άλλη πλευρά, η Βόρεια Μακεδονία, ήταν πολύ κακή σε πολλούς τομείς. Πέτυχε ένα πολύ τυχερό γκολ και γενικότερα σίγουρα δεν αποτέλεσε πηγή κινδύνου.

Οι Ουκρανοί έδειξαν τρομερά στοιχεία δημιουργικότητας στο παιχνίδι τους, αλλά και ψυχικής δύναμης. Δεν τα παράτησε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και έδειξε πως είναι ομάδα που μπορεί να κάνει μια καλή πορεία στην διοργάνωση. Επιθετικά είναι πολύ ικανή και πιστεύω πως δεν θα έχει πρόβλημα απέναντι στην άμυνα της αντιπάλου της.

Η Βόρεια Μακεδονία επιβεβαίωσε όσους απορούσαν εξ αρχής γιατί βρίσκεται στο Euro. Κατάφερε να πετύχει ένα πολύ σημαντικό γκολ για την ποδοσφαιρική της ιστορία, όμως έδειξε πάρα πολύ μεγάλα κενά. Επιθετικά δεν αποτελεί ουσιαστική απειλή και αναμένεται να απειλήσει μόνο με αντεπιθέσεις. Η άμυνα τους πάντως σίγουρα θα περάσει δύσκολα.

 Ολλανδία – Αυστρία: Μεγάλη διαφορά ποιότητας

Η Ολλανδία ξεκίνησε με νίκη το Euro 2020, αν και ζορίστηκε αρκετά. Η Αυστρία από την άλλη δεν έπεισε με την εμφάνιση της, παρά την νίκη της.

Οι Ολλανδοί είναι το φαβορί στον όμιλο και θέλουν με την νίκη τους να εξασφαλίσουν την πρόκριση. Επιθετικά είναι πολύ καλή ομάδα, όμως με τους Ουκρανούς είχαν μερικά αμυντικά κενά ανά διαστήματα. Απέναντι στην Αυστρία θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, ώστε να πάρουν την νίκη – πρόκριση.

Η Αυστρία κατάφερε να κερδίσει, όμως η νίκη δεν συνδυάστηκε με καλή εμφάνιση. Έχει αρκετά αργή ανάπτυξη παιχνιδιού και ίσως αυτό να μην της επιτρέψει πολλές επιθέσεις, απέναντι στην Ολλανδία. Αμυντικά δέχθηκε γκολ από έναν συνδυασμό τύχης και έλλειψης συγκέντρωσης.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
Δυάδα απόδοσης 3.20
16:00
Ουκρανία - Βόρεια Μακεδονία
1
1.75
22:00
Ολλανδία - Αυστρία
1 & over 1,5
1.83
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις