Αουτσάιντερ για… κίτρινες

Αουτσάιντερ για... κίτρινες

Καλημέρα φίλοι Κουβανέζοι. Πανηγυρικό το ταμείο της Τρίτης, πέρασε με σχετική άνεση, κάτι το οποίο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και σήμερα. Κλασικά, δύο οι επιλογές, τις οποίες μάλιστα θα ζευγαρώσουμε για μεγαλύτερη απόδοση.

Με την αγαπημένη μας ομάδα από το Μάντσεστερ θα ξεκινήσουμε, που δύο σερί φορές μας πηγαίνει ταμείο, επιδιώκοντας να τριτώσει το… καλό. Ο λόγος φυσικά για την Γιουνάιτεντ που φιλοξενεί στο «Ολντ Τράφορντ» την Μπόρνμουθ. Αρκετά σκληρή ομάδα οι φιλοξενούμενοι, τους βρίσκουμε στη δεύτερη θέση της ειδικής βαθμολογίας των καρτών, εν αντιθέσει των γηπεδούχων που δεν συνηθίζουν να ξεπερνούν την μια κάρτα στα παιχνίδια τους. Στο 1.85 το «διπλό» (στις κάρτες) λοιπόν, το οποίο και θα τιμήσουμε.

Θα μεταφερθούμε και στην Ιταλία, για το μεγάλο τοπικό ντέρμπι μεταξύ της πρωτοπόρου Γιουβέντους και της Τορίνο. Οι μεν οδηγούν την κούρσα της Serie A, οι δε παλεύουν να ξεμπερδέψουν όσο το δυνατόν νωρίτερα με την παραμονή στη κατηγορία, ευρισκόμενοι μόλις στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Η παρέα του Κριστιάνο δεν μας έχει συνηθίσει σε μεγάλα επίπεδα «παραβατικότητας» και αν θεωρήσουμε πως θα πάρει εύκολα -ή δύσκολα- τη νίκη, τότε τα νεύρα μάλλον θα είναι από την πλευρά των φιλοξενούμενων. Στο 1.45 το Χ2 για τις κάρτες.

Δυάδα (απόδοσης 2.70)

17:00 Μάντσεστερ Γ. – Μπόρνμουθ: Περισσότερες κάρτες, Μπόρνμουθ (1.85)

18:15 Γιουβέντους – Τορίνο: Περισσότερες ή ίδιες κάρτες, Τορίνο (1.47)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις