Κυνική και ουσιαστική η Γαλλία νίκησε 1-0 τη Γερμανία

Κυνική και ουσιαστική η Γαλλία νίκησε 1-0 τη Γερμανία

Η πρωταθλήτρια Κόσμου Γαλλία απέδειξε από τον πρώτο της αγώνα στο Euro 2020, γιατί θεωρείται πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Με μια μεστή εμφάνιση, αλλά και … γερμανική βοήθεια νίκησε 1-0 τους «οικοδεσπότες» του αγώνα Γερμανούς, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στην “Αλιάνζ Αρίνα” του Μονάχου.

Το αυτογκόλ του Ματς Χούμελς έκρινε τελικά το παιχνίδι, παρότι οι “μπλε” σημείωσαν ακόμα δύο γκολ που δεν μέτρησαν λόγω οφσάιντ, ενώ φωνάζουν και για ένα πέναλτι στον Κιλιάν Εμπαπέ.

Οι Γάλλοι αντιμετωπίζουν την Ουγγαρία το Σάββατο και με νίκη κλειδώνουν την πρόκριση, ενώ οι Γερμανοί παίζουν με την Πορτογαλία σε ένα παιχνίδι που ίσως κρίνει το μέλλον τους.

Γαλλία: Λορίς, Παβάρ, Βαράν, Κιμπεμπέ, Ερναντέζ, Καντέ, Πογκμπά, Ραμπιό (90+4′ Ντεμπελέ), Γκριεζμάν, Εμπαπέ, Μπενζεμά (89′ Τολισό)

Γερμανία: Νόιερ, Μ. Γκίντερ (87′ Τζαν), Χούμελς, Ρίντιγκερ, Κίμιχ, Κρόος, Γκιντογάν, Γκόζενς (88′ Φόλαντ), Χάβερτς (74′ Σανέ), Μίλερ, Γκνάμπρι (74′ Βέρνερ)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις