Πρώτο γκολ μέχρι 3.40

Euro 2020

Euro 2020: Σκοράρει και πληρώνει 3.40

Καλημερίζω το κοινό του koubanezos.gr. Θετικά έχουμε ξεκινήσει στα προγνωστικά Euro 2020 μέχρι στιγμής. Σήμερα και πάλι μαζί μετά από διήμερη αποχή, για να ρίξουμε ένα βλέφαρο στα αγαπημένα μας σκοράκια στην στήλη του… “Σκοράκια” φυσικά.

“Αρχινάμε” με το ματς που ανοίγει την αυλαία της 2ης αγωνιστικής των ομίλων. Στις 16:00, στην Αγία Πετρούπολη, η Φινλανδία αντιμετωπίζει την Ρωσία. Δεν ήταν καλή στην πρεμιέρα κόντρα στην Δανία, εκμεταλλεύτηκε όμως την όλη κατάσταση με την κατάρρευση του Έρικσεν και πήρε μια νίκη τεράστιας σημασίας. Σήμερα ψάχνει τουλάχιστον έναν βαθμό κόντρα στην Ρωσία για να προκριθεί και μαθηματικά στους «16».

Απογοητευτική η εμφάνιση των Ρώσων στον αγώνα με το Βέλγιο. Μπροστά στο κοινό της, το Βέλγιο την φιλοδώρησε με τρία γκολ και σήμερα επιβάλλεται να κερδίσει, αλλιώς δυσκολεύει πολύ ο στόχος της πρόκρισης στην επόμενη φάση. Θα πρέπει το σύνολο του Τσερτσέσοφ να μην χάσει σήμερα, για να συνεχίσει να ελπίζει.

Ρισκαδόρικη η επιλογή μου στην αναμέτρηση. Η νίκη επί των Δανών, αναπτέρωσε το ηθικό των τυπικά γηπεδούχων απόψε και έδωσε ψυχολογία. Από την άλλη οι Ρώσοι αντιμετωπίζουν και θέματα φυσικής κατάστασης καθώς δεν είναι πια η ομάδα του Μουντιαλ του 2018.  Επιλέγω το να σκοράρουν οι Φινλανδοί πρώτοι σε απόδοση 3.40

Απαραίτητη ανασύνταξη 

Κακή εμφάνιση από την ομάδα του Γκιουνές στο ματς με την Ιταλία. Το 3-0 είναι βαρύ και πρέπει να ξεχαστεί σύντομα και ανασυνταχτεί. Ευκαιρία σήμερα, κόντρα στην σαφώς πιο αδύναμη Ουαλία. Υπολογίσιμη μεν, αλλά αδύναμη, κακά τα ψέματα. Επιπλέον παίζει στο Μπακού σήμερα, αλλά και την επόμενη αγωνιστική και θα έχει υποστηρικτές πλάι της. Τραυματισμούς, ευτυχώς για αυτήν δεν έχει.

Δεν μπήκε καλά στο ματς με την Ελβετία η Ουαλία, ωστόσο το έσωσε το ματς και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας, που ίσως αποδειχθεί χρυσός. Το θέμα είναι να το εκμεταλλευτεί. Με νίκη σήμερα έχει εισιτήριο για τους «16», με ισοπαλία είναι εντός πρόκρισης, ενώ με ήττα τα πράγματα είναι δύσκολα.

Αναμένω αντίδραση από πλευράς Τουρκίας. Χώρος για άλλη απώλεια δεν υπάρχει στο στρατόπεδο των Τούρκων. Περιμένω πως θα μπουν δυνατά και θα ανοίξουν το σκορ. Anytime score 1-0, λοιπόν σε απόδοση 1,93.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
ΑφιέρωμαΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro news
Stories 1960-2016Μεταδόσεις
Μονό
16:00
Φινλανδία - Ρωσία
Anytime score 1-0
3.40
BET: 10 units
Μονό
19:00
Τουρκία - Ουαλία
Anytime score 1-0
1.93
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις