Combo στην Ρώμη, σημείο στο Μπακού

Euro 2020

Euro 2020 στον 1ο όμιλο

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Ανοίγει η αυλαία της 2η αγωνιστικής στο στοίχημα Euro 2020, με τρεις αναμετρήσεις στο σημερινό πρόγραμμα. Με τις δύο από αυτές θα ασχοληθούμε στην σημερινή μας στήλη.

Στοίχημα Euro 2020: Νικάει, ή αποχαιρετάει 

Στο Ολυμπιακό στάδιο του Μπακού θα διεξαχθεί η αναμέτρηση ανάμεσα σε Τουρκία και Ουαλία. Κατώτεροι των περιστάσεων παρουσιάστηκαν στην πρεμιέρα οι Τούρκοι, αφού ηττήθηκαν με 3-0 στην Ρώμη από τους Ιταλούς. Η ήττα σε συνδυασμό με την κακή εμφάνιση της ομάδας, προβλημάτισαν το κοινό, αφού η ομάδα της Τουρκίας σε κανένα σημείο της αναμέτρησης δεν απείλησε. Αν θέλουν να περάσουν στην επόμενη φάση, θα πρέπει να παρουσιαστούν βελτιωμένοι σήμερα και να πάρουν το τρίποντο κόντρα στους Ουαλούς.  Δεν είναι απίθανο ο Γκιουνές να παρατάξει την ομάδα του με αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Σημαντικό πόντο πήρε από την αναμέτρηση με την Ελβετία η Ουαλία. Δεν ξεκίνησε καλά στην αναμέτρηση, δέχθηκε γκολ στις αρχές του 2ου ημιχρόνου, όμως βρήκε το γκολ της ισοφάρισης, με τον Μουρ στο 74′. Οι δύο εναπομείναντες αγώνες είναι δύσκολοι για τον Γκάρεθ Μπέιλ και την παρέα του, όμως πρέπει να ανταπεξέλθουν αν θέλουν να προχωρήσουν στο τουρνουά.

Καίγεται για την νίκη η Τουρκία, η οποία μετά την ήττα στην πρεμιέρα, δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες και αναμένω να τα δώσει όλα για την νίκη. Ψηλά ο άσος λόγω των αποτελεσμάτων της 1ης αγωνιστικής. Θα στηρίξω τους Τούρκους, καθότι είναι καλύτερη ομάδα και αν παρουσιαστούν σοβαροί θα πάρουν την νίκη. Άσος στο 2.37.

Ψυχολογία, μομέντουμ, ομοιογένεια 

Στον έτερο αγώνα του ομίλου η Ιταλία αγωνίζεται και πάλι στο Ολυμπιακό στάδιο της Ρώμης. Γούρικο απεδείχθη στην πρεμιέρα, αφού νίκησε με 3-0 τους Τούρκους και ξεκίνησε θετικά στην διοργάνωση. Η νίκη συνδυάστηκε και με πολύ καλή εμφάνιση. Από τις ομάδες που λογίζονται φαβορί, μέχρι στιγμής παρουσίασε την καλύτερη εικόνα και φαίνεται πως θα προχωρήσει μακριά στην διοργάνωση. Έχει το μομέντουμ, προέρχεται από 9 νίκες, χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ. Η αποστολή της σήμερα δεν είναι εύκολη. Η Ελβετία είναι σκληρή ομάδα και πάντα υπολογίσιμη.

Η Ελβετία, έχασε την ευκαιρία για να μπει με το δεξί στο Euro 2020.  Προηγήθηκε μεν, όμως στην συνέχεια οπισθοχώρησε και ισοφαρίστηκε. Τα πάντα είναι ανοιχτά όμως για το σύνολο του Πετκοβιτς. Χρειάζεται βέβαια να πάρει αποτελέσματα, ώστε να μπει για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Αρχής γενομένης από σήμερα, κόντρα στην Ιταλία που θέλει από σήμερα να βρεθεί στην επόμενη φάση, με πιθανή νίκη της.

Ανώτερη σαφέστατα η Ιταλία από τους Ελβετούς. Με την νίκη της κόντρα στην Τουρκία έχει βάλει πλώρη για την επόμενη φάση. Πλέον έχει το πάνω χέρι με τις αντιπάλους της και  αγωνιζόμενη στο «σπίτι» της. Η επιλογή μου είναι ο άσος συνδυαστικά με το over 1,5. Πιστεύω πως σε περίπτωση που σκοράρει 1η η Ιταλία δε θα μείνει μόνο στο 1 γκολ.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
ΑφιέρωμαΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro news
Stories 1960-2016Μεταδόσεις
Μονό
19:00
Τουρκία - Ουαλία
1
2.47
BET: 10 units
Μονό
22:00
Ιταλία - Ελβετία
1 & over 1,5
2.05
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις