Στοίχημα στη Ρώμη με αποδόσεις από 3.00 έως 4.60

Στοίχημα

Με την φόρα των Ιταλών

Επί καθημερινής βάσεως πλέον το στοίχημα, καθώς το Euro 2020 προσφέρει τρεις αγώνες ανά ημέρα, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει και το Copa America 2021 από τα μεσάνυχτα μέχρι το πρωί. Εγώ θα σταθώ στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στη Ρώμη.

Οι Ιταλοί μπήκαν φορτσάτοι στην διοργάνωση. Μπορεί να δυσκολεύτηκαν στο πρώτο ημίχρονο με την Τουρκία, αλλά στην επανάληψη διέλυσαν τους αντιπάλους τους και έδειξαν πως είναι το αφεντικό του ομίλου. Δεν απειλήθηκε ποτέ στο παιχνίδι και κάλλιστα θα μπορούσε να πετύχει παραπάνω από τρία τέρματα στην αναμέτρηση.

Οι Ελβετοί έμειναν στο 1-1 με την Ουαλία, αποτέλεσμα που αντιστοιχεί με ήττα, καθώς η ομάδα από το Νησί θεωρούνταν η πιο εύκολη αντίπαλος του ομίλου. Σίγουρα το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εμφάνιση των Ελβετών, καθώς δέχτηκαν το τέρμα της ισοφάρισης σε μια από τις ελάχιστες καλές στιγμές της Ουαλίας. Μάλιστα, θα μπορούσαν να πάρουν εκ νέου προβάδισμα, αλλά στάθηκαν άτυχοι και άστοχοι πριν τη λήξη του αγώνα.

Φαβορί σαφώς και είναι οι Ιταλιάνοι. Με το πόδι πατημένο στο γκάζι από την αρχή, θα θελήσουν να δείξουν ποιοι είναι το αφεντικό στη Ρώμη. Υπερτερούν σε όλες τις γραμμές, έχουν και αλλαγές που μπορούν να βοηθήσουν. Εκτιμώ πως θα κερδίσουν εύκολα και μάλιστα από το ημίχρονο, καθώς κατάλαβαν τα λάθη τους απέναντι στην Τουρκία και θα τα διορθώσουν.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
Μονό
22:00
Ιταλία - Ελβετία
1 ημίχ./ 1 τελ. & Ιταλία over 1,5
3.00
BET: 10 units
Μονό
22:00
Ιταλία - Ελβετία
Ιταλία να κερδίσει με δύο γκολ ακριβώς
4.60
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις