Από 2.02 έως 6.60 σε Μπακού και Ρώμη

Euro 2020

Euro 2020, ημέρα έκτη

Τέλος λοιπόν η πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro 2020. Είδαμε όλες τις ομάδες, ξέρουμε τι να περιμένουμε πάνω – κάτω απ’ την καθεμιά. Ήταν απαραίτητο το… scouting, για να κρίνουμε αν ήταν καλό το αρχικό διάβασμα. Και μάλλον ήταν, καθώς λίγες ήταν αυτές που με εξέπληξαν.

Τουρκία – Ουαλία

Μία απ’ αυτές η Τουρκία. Επιεικώς τραγικό το σύνολο του Γκιουνές στην πρεμιέρα, δεν έκανε τίποτα απολύτως πέρα απ’ το να αμύνεται κόντρα στην Ιταλία. Ακόμα κι όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Τουρκία συνέχισε το παθητικό της παιχνίδι κόντρα σε όλα όσα μας είχε δείξει μέχρι τώρα στην παρουσία της στα προκριματικά. Περιμένω αλλαγή 180 μοιρών, κι επιθετικό παιχνίδι, αφού αυτό είναι το θεωρητικά πιο εύκολο ματς του ομίλου και η νίκη είναι απαραίτητη.

Αρκετά κακή ήταν και η Ουαλία κόντρα στους Ελβετούς, λόγω Γουόρντ και τύχης πήρε το βαθμό. Πραγματικός κέρβερος κάτω απ’ τα δοκάρια ο γκολκίπερ της Λέστερ, κράτησε μόνος του όρθιους τους «δράκους». Εν αντιθέσει με την Τουρκία, την Ουαλία την περίμενα όντως τόσο κακή.

Στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν θα διεξαχθεί ο «τελικός» πρόκρισης για την Τουρκία, μια χώρα με την οποία διατηρεί πολύ φιλικές σχέσεις, και σίγουρα θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της.

Θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να ξαναμπεί στο παιχνίδι της πρόκρισης στα νοκ άουτ του Euro 2020, και το 2.40 του άσου κρίνεται μάλλον μεγάλο. Από κοντά και το να σκοράρει ο Μπουράκ Γιλμάζ στο 3.40, στην πρεμιέρα δεν τροφοδοτήθηκε, όμως τώρα περιμένω πολύ πιο επιθετική προσέγγιση.

Ιταλία – Ελβετία

Άλλη… Ιταλία είδαμε στην πρεμιέρα, σε σχέση με ότι είχαμε συνηθίσει σε όλες τις προηγούμενες μεγάλες διοργανώσεις. Χαρακτηριστικό αυτού, είναι το γεγονός πως για πρώτη φορά στην ιστορία της, σκόραρε τρεις φορές σε τελικά Euro! Τα εύσημα βεβαίως πάνε στον Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος σε τρία χρόνια παρουσίας του στον πάγκο της «σκουάντρα ατζούρα» κατόρθωσε να της προσδώσει επιθετική νοοτροπία και να αποτάξει από πάνω της το παιχνίδι σκοπιμότητας.

Απ’ την άλλη, η Ελβετία «πέταξε» δύο βαθμούς κόντρα στους κατώτερους Ουαλούς. Ήταν καλύτερη σχεδόν σε όλο το ματς, κι έμπλεξε όσον αφορά την πρόκριση. Αν καταφέρει να πάρει κάτι σήμερα, ως μπόνους θα θεωρηθεί εν όψει της αναμέτρησης της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στην Τουρκία, όπου θα παίξει «ρέστα» για την παρουσία της στους «16» του Euro 2020.

Ανώτεροι, κατά πολύ, οι Ιταλοί, δίκαιος ο άσος στο 1.70 ενώ στην εξίσωση θα πρέπει να προσμετρηθεί το γεγονός ότι το ματς διεξάγεται στη Ρώμη. Δεν περιμένω πως θα μείνει στο 1-0 η ομάδα του Μαντσίνι, κι έτσι παίρνω το συνδυασμό άσου και over 1,5 στο 2.02.

Επίσης, στο 6.60 κυκλοφορεί το 2-0, αγαπημένο σκορ διαχρονικά των Ιταλών, αξίζει να το κυνηγήσει κανείς.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
ΑφιέρωμαΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro news
Stories 1960-2016Μεταδόσεις
Μονό
19:00
Τουρκία – Ουαλία
1
2.47
BET: 20 units
Σκόρερ
19:00
Τουρκία – Ουαλία
Anytime γκολ Μπ. Γιλμάζ
3.40
BET: 5 units
Μονό
22:00
Ιταλία – Ελβετία
1 & over 1.5
2.02
BET: 25 units
Σκορ
22:00
Ιταλία – Ελβετία
Ακριβές σκορ 2-0
6.60
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις