Kρίσιμα ματς, πιθανό και το late γκολ!

προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος: Παιχνίδι αναμονής!

Καλησπέρα σας κύριοι, συνεχίζουμε με τα προγνωστικά στοιχήματος. Δύο επιλογές με γκολ αργά στο ματς έρχονται σήμερα για τη στήλη.

Στη 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου κοντράρονται η Φινλανδία με την Ρωσία. Οι Ρώσοι έδειξαν κακό πρόσωπο στην πρεμιέρα απέναντι στο Βέλγιο από το οποίο δέχτηκαν 2 γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Τους περιμένω προσεκτικότερους, ειδικά στην αρχή. Οι Φινλανδοί έκανα τη ζημιά και πήραν τους 3 βαθμούς απέναντι στους Δανούς με γκολ στο 2ο ημίχρονο. Επιλέγω στα προγνωστικά στοιχήματος τα περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο στο 2.05.

Ματς για γερά νεύρα στο Μπακού

Παιχνίδι για γερά νεύρα προβλέπεται μεταξύ Τουρκίας και Ουαλίας. Οι Ουαλοί με 1 πόντο και με με τους Ιταλούς να ακολουθούν θα θέλουν μόνο τη νίκη. Οι Τούρκοι μετά το κακό ξεκίνημα θα θέλουν να μη χάσουν. Να θυμίσω ότι κοινός παρονομαστής είναι το γεγονός ότι όλα τα γκολ που δέχτηκαν ή έβαλαν οι δύο ομάδες ήταν στο β’ ημίχρονο. Αν συνυπολογίσουμε σε αυτό το στατιστικό και την κρισιμότητα του παιχνιδιού, τότε έχει τύχη το να σκοράρει κάποια ομάδα μετά το 67’ στο 1.87.

Καλή τύχη.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
Mονό
16:00
Φινλανδία - Ρωσία
Περισσότερα γκολ στο β' ημίχρονο
2.05
BET: 12 units
Mονό
19:00
Τουρκία - Ουαλία
Γκολ μετά το 67'
1.87
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις