Ο πρώτος όμιλος μας δίνει πολλά κόρνερ

Euro 2020

Euro 2020: Ποντάρισμα σε κόρνερ 

Η Ελβετία, σύμφωνοι, στην πρεμιέρα του πρώτου ομίλου του Euro 2020, ήταν το φαβορί με την Ουαλία. Mπορεί να τα έκαναν… μαντάρα μένοντας στο 1-1, έβγαλαν όμως ανά τακτά χρονικά διαστήματα μια έντονη επιθετικότητα. Παίζοντας πολύ από τα άκρα ζόρισαν τους Ουαλούς και τους ανάγκασαν να παραχωρήσουν πολλά κόρνερ, 12 τον αριθμό. Φυσικά με την γηπεδούχο Ιταλία απόψε το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει, ωστόσο περιμένουμε από τους Ελβετούς, αν όχι να πιέσουν με την ίδια συνέπεια, τουλάχιστον να βγάλουν αρκετές συνεργασίες μπροστά. Και το να κερδίσουν το 1/3 των κόρνερ που αποκόμισαν στην πρεμιέρα, 4 δηλαδή, θα μας αποδώσει το ωραιότατο 1.90 ως απόδοση.

Και τα μισά τα θέλουμε 

Η Τουρκία στην πρεμιέρα με την Ιταλία απογοήτευσε, όχι φυσικά γιατί έχασε, αλλά γιατί έπαιξε πολύ άσχημα, παθητικά. Και στο παιχνίδι με την Ουαλία, στο φιλικό για τους Τούρκους Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, η ομάδα του Σενόλ Γκιουνές πρέπει να αλλάξει νοοτροπία, αν θέλει να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα, τη νίκη δηλαδή που θα τη φέρει σε θέση οδηγού για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Πιο γρήγορη, πιο απειλητική και με την Ουαλία πρόθυμη να παραχωρήσει αρκετά κόρνερ, στην πρεμιέρα τους οι Ουαλοί είδαν τους Ελβετούς να εκτελούν 12 κόρνερ. Εδώ αναζητούμε να παραχωρήσουν τα μισά στους Τούρκους (6), το Over 5,5 κόρνερ της Τουρκίας πληρώνει 2.70.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
ΑφιέρωμαΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro news
Stories 1960-2016Μεταδόσεις
Μονό
19:00
Τουρκία - Ουαλία
Τουρκία over 5,5 κόρνερ
2.70
BET: 10 units
Μονό
22:00
Ιταλία - Ελβετία
Ελβετία over 3,5 κόρνερ
1.90
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις