Νορβηγικό ποντάρισμα σε έδρα και γκολ

Κουπόνι

Νορβηγικό ποντάρισμα σε έδρα και γκολ

Καλημέρα σε όλη τη Κουβανοπαρέα. Μέτρια μέρα προχθές, καθώς 2/4 προτάσεις της στήλης μας επιβεβαιώθηκαν, όπως επίσης η πρόταση του Instagram και έκλεισε τουλάχιστον με θετικό πρόσημο η βραδιά. Σήμερα θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με Eliteserien και πάμε να δούμε τι βγάλαμε αυτή τη φορά από το στοιχηματικό κουπόνι.

Κουπόνι Νορβηγίας: Στενεύουν τα όρια

Η Μόλντε πέτυχε μια επαγγελματική νίκη μέσα στην Σάντεφιόρντ με 3-1. Τη χαρακτηρίζω έτσι, γιατί η Σάντεφιόρντ ήταν αρκετά καλή στον αγωνιστικό χώρο και απειλητική, αλλά η εμπειρία των παιχτών της Μόλντε έκανε στο τέλος τη διαφορά. Η νίκη αυτή την έφερε στην 3η θέση με 14 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 17-9. Στις 5 πιο πρόσφατες φορές που υποδέχθηκε την Σάρπσμποργκ έχει απολογισμό 2-2-1 με 4/5 over 2,5 & 3/5 over 3,5. Η ομάδα του Μόε Έρλινγκ αυτά τα παιχνίδια θα πρέπει να τα καθαρίζει από νωρίς, καθώς έχουν στενέψει τα όρια για απώλειες βαθμών, αν θέλει να διεκδικήσει τον τίτλο από την Μποντό Γκλιμτ που είναι 2 βαθμούς μπροστά. Στα 3 της εντός έδρας παιχνίδια φέτος σημειώθηκαν 3/3 over 1,5 1ου ημιχρόνου. Απόντες o βασικός τερματοφύλακας Λίντε, καθώς και οι Έλινγκσεν, Χάραλντσειντ και Σιόλσταντ.

Η Σάρπσμποργκ, σε ένα κακό από άποψη θεάματος παιχνίδι, έφερε λευκή ισοπαλία στην έδρα της με την Μπραν, αποτέλεσμα που την έφερε στην 8η θέση με 6 βαθμούς. Οι παίχτες του Μίκαελ Στάχρε έχουν επιθετικό πρόβλημα, καθώς σε 5 αγώνες ως τώρα έχουν βρει δίχτυα 3 φορές και μόνο σε 2/5 ματς. Εκτός έδρας αποδεικνύεται μέχρι στιγμής αρκετά πιο δραστήρια απ’ ότι στην έδρα της, καθώς μόνο μακριά από αυτήν έχει σκοράρει. Απόντες οι Χορν και Βέτι.

Εκτίμηση: Στο μυαλό μου δεν υπάρχει άλλο σενάριο εκτός της νίκης των γηπεδούχων, αλλά η απόδοση είναι πολύ χαμηλή. Οπότε, με το σκεπτικό ότι ο Ομόϊγιουάνφο “ξεμπούκωσε”, αφού σκόραρε στο τελευταίο ματς μετά από 3 εμφανίσεις χωρίς γκολ και με στήριγμα τα καλά ημίχρονα της Μόλντε, θα πάω με τα γκολ από νωρίς σε αρκετά καλή απόδοση.

Τα καλά της πρώτα ημίχρονα

Η Μποντό Γκλιμτ δυσκολεύτηκε για άλλη μια φορά να κερδίσει. Τη σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Σόρλι αυτή τη φορά και με δύο γκολ έδωσε τους 3 βαθμούς στην ομάδα του, στέλνοντας την στην 1η θέση με 16 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 13-4. Η ομάδα του Κγιέτιλ Κνούτσεν στα τελευταία 4 εντός έδρας ματς έχει 3 νίκες από 1ο ημίχρονο χωρίς αμφίτερμα. Στα θετικά σημεία του τελευταίου παιχνιδιού, η πρώτη εμφάνιση του Περναμπούκο, που έδειξε καλά στοιχεία στα ελάχιστα λεπτά που αγωνίστηκε. Απών ο Μπονιφασέ και αμφίβολοι οι Λόντε και Μόε.

Τρομερή νίκη ψυχολογίας για την Στρόμσγκοντσετ με 2-1 επί της Ρόζενμποργκ, που έκανε μια από τις χειρότερες της εμφανίσεις μετά από την ισοπαλία την 1η αγωνιστική με την Βαλερένγκα. Η νίκη αυτή την έφερε στην 8η θέση με 7 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 6-7. Μέχρι στιγμής η ομάδα του Χένρικ Πέτερσεν στις 2 εξόδους της έχασε με 3-0 από την Μπραν και 1-0 από την Κρίστιανσουντ, δείχνοντας πως αντιμετωπίζει πρόβλημα στο σκοράρισμα εκτός έδρας. Στα 5 τελευταία της παιχνίδια η Στρόμσγκοντσετ έχει σκοράρει στα 2/5 στο 1ο ημίχρονο. Απόντες οι Μίκελσεν και Σάλβεσεν.

Εκτίμηση: Η άμυνα της Μποντό στέκεται εξαιρετικά ως τώρα, ειδικά στην έδρα της, που έχει αρκετή ώθηση από το κόσμο της. Με ρίσκο βέβαια, αλλά θα ποντάρω στο να κερδίζουν οι γηπεδούχοι στο ημίχρονο χωρίς να δεχθούν τέρμα. Ένα σημαντικό στοιχείο είναι ότι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Μπότχαιμ, με 5 τέρματα, στους 4 εντός έδρας αγώνες της ομάδας του έχει σκοράρει στα 3/4 και όλα στο 1ο ημίχρονο.

Και στα “ευρωπαϊκά” νέα

Η Μποντό Γκλιμτ στην χθεσινή κλήρωση της Τρίτης για τον 1ο προκριματικό γύρο του Champions League θα αντιμετωπίσει την Λέγκια Βαρσοβίας, με το πρώτο παιχνίδι να λαμβάνει χώρα στην έδρα της στις 6 ή 7 Ιουλίου και ο επαναληπτικός στις 13 ή 14 Ιουλίου στην Πολωνία. Στο Νορβηγικό σύλλογο πάντως επικρατεί αισιοδοξία και ελπίδα για την έκβαση των προκριματικών.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
19:00
Μόλντε - Σάρπσμποργκ
Over 1,5 στο α' ημίχ.
2.47
BET: 30 units
Μονό
19:00
Μποντό Γκλιμτ - Στρόμσγκοντσετ
1 & no goal στο α' ημίχ.
2.05
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 4.20
19:00
Μόλντε - Σάρπσμποργκ
Anytime γκολ Ομόϊγιουάνφο
2.10
19:00
Μποντό Γκλιμτ - Στρόμσγκοντσετ
Anytime γκολ Μπότχαιμ
2.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις