Τα… ταγάρια και το ασιατικό

Τα... ταγάρια και το ασιατικό

Euro 2020 προγνωστικά: Ασιατικό κι είμαστε σένιοι

Δύο τεμάχια τουλάχιστο θέλαμε εις τη Σεβίλλη ανάμεσα σε Ισπανούς και Σουηδούς, μπλέξαμε όμως με κάτι ταγάρια τύπου Μοράτα και Μπεργκ και φάγαμε ήττα. Κρίμας, ήτο για παραπάνω η αναμέτρησις. Ας είναι, έχει και σήμερα Euro προγνωστικά, πάμε να εντρυφήσομεν.

Για ένα ημιχρόνιο είχε αντέξει η Τουρκία στην πρεμιέρα με τους Ιταλιάνους. Φουλ άμυνα οι γείτονες, είχανε λιγότερη κατοχή και από το λιλιπούτειο κάρο που έφερε την μπάλα πριν τη σέντρα – κάποιοι κακεντρεχείς σχολίασαν πως ήταν το κάρο του Λορέντσο του Ινσίνιε.

Σήμερα οι Τουρκαλαίοι παίζουσι στο Μπακού με την Ουαλία, που είχε την τύχη με το μέρος της ενάντια στους Ελβετούς και τσίμπησε το χηναράκι. Με νίκη σήμερα ουσιαστικά καθαρίζουνε μια θέση στην τριάδα, όμως η ομάδα του Σενόλ του Γκιουνές δεν θα παραδοθεί εύκολα. Με ήττα αποκλείεται κατά πάσα πιθανότητα και είναι κομματάκι νωρίς για να συμβεί αυτό.

Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
ΑφιέρωμαΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro news
Stories 1960-2016Μεταδόσεις

Φτωχική, καθώς βλέπω, η παράδοσις ανάμεσα στις δύο. Από το ’97 έχουνε να αναμετρηθούν, τότε μάλιστα οι Τούρκοι είχανε νικήσει με 6-4 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της επόμενης χρονιάς! Προ τούτου, άλλα πέντε ματς, όλα N/G. Με λίγα λόγια, στο φεστιβάλ γκολ του ’97, είχαν μπει όσα γκολ (10) δεν είχαν μπει σε όλα τα προηγούμενα (7)!

Τόσο υψηλό σκορ αντιλαμβάνεσθε πως δεν θα έχουμε. Όμως ένα τεμάχιο σε κάθε πλευρά το προσδοκώ. Έχουν λύσεις οι δύο ομάδες επιθετικά, στα μέτρα τους είναι το ματς, αν δεν σκοράρουν τώρα, πότε θα το κάνουν; Ωστόσο, δεν θα πάμε απαραιτήτως εις το αμφίτερμα. Στα ύψη τα over, ευκαιρία να ασιατίσουμε, επιλέγοντας over ένα κι εβδομήκοντα και πέντε. Με δύο τεμάχια, μισή πληρωμή και είμαστε σένιοι.

ΥΓ: Τι πήγες κι έβαλε ρε άρρωστε Σικ; Τρελός ο Τσέχος…

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Μονό
19:00
Τουρκία - Ουαλία
Over 1,75 AH
1.70
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις