Ένας χρόνος Koubanezos.gr. Οι συντελεστές γράφουν για τα… γενέθλια!

Ένας χρόνος Koubanezos.gr. Οι συντελεστές γράφουν για τα… γενέθλια!

Το Koubanezos.gr… σβήνει το πρώτο του κεράκι και οι συντελεστές του γράφουν για τα «γενέθλια» του σάιτ που αγαπήσατε, σας έγινε συνήθεια κι εμείς δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό κάθε, μα κάθε, μέρα.

Απαραίτητη σημείωση: οι φωτό διαλέχθηκαν από τον Θάνο Κληματσούδα που, αν και νεότερος στην ομάδα (ηλικιακά γεννήθηκε περίπου όταν έβγαζε ο Μαζωνάκης το “Γκούτσι φόρεμα”), κοιμάται πάνω στην οθόνη. Το δικαιούνταν!

Νίκος Μποζιονέλος – Το μεγαλύτερο ταμείο

Ένας χρόνος Koubanezos.gr. Οι συντελεστές γράφουν για τα… γενέθλια!Ενας χρόνος. 365 ημέρες κάθε, μα κάθε, βράδυ, στο PC. Να ξυπνάς με πονοκέφαλο, να ρίχνεις ντεπόν στον καφέ, αξίζει το γαμημένο τον κόπο, τελικά; Fucking yeah! Άργησε κάτι χρόνια, τελικά, να γίνει πράξη αλλά… έγινε. Καθότι, κατ’ Αλ6, ήταν δίκαιο. Μετά από πολλά ταξίδια, αρκετά διαφορετικά μετερίζια, ο Koubanezos απέκτησε, επιτέλους, το δικό του… σπίτι, με το .gr στο τέλος και με ομάδα που έγινε πολυάριθμη μέσα σε λίγο καιρό. Το επόμενο βήμα, να παραδώσω τον Fidel, ως στήλη, σε ένα σπάνιο ταλέντο του χώρου με πένα που ταίριαζε στη φυσιογνωμία του σάιτ. Ενός σάιτ που γεννήθηκε εν μέσω… κορωνοϊού, 15 Ιουνίου 2020. Πότε πέρασε ένας χρόνος, με όλα αυτά που ζήσαμε όλοι στην καθημερινότητά μας, δεν το κατάλαβα. Πότε τα κλικς άρχισαν να διπλοτριπλασιάζονται, πότε τα έσοδα να αυξάνονται, δεν ήταν 365 ημέρες. Ήταν παραπάνω. Όταν κοιμάσαι λίγο, η μέρα σου δείχνει μεγαλύτερη. Έτσι τη νιώθεις.

Αγάπη μόνο για όλους εσάς, τους αναγνώστες, που αγκαλιάσατε αυτή την προσπάθεια από την πρώτη μέρα και μείνατε πιστοί. Διότι εσείς, και κάθε νέος αναγνώστης του σάιτ, είναι το μεγαλύτερό μας ταμείο.

Για την ιστορία του… brand τα έγραψα ένα χρόνο πριν, στην πρεμιέρα. Για το μέλλον; Με μεράκι, ως πάντα. Κι επί προσωπικού, επειδή τις τελευταίες εβδομάδες βίωσα όμορφες αλλαγές στη ζωή και την καθημερινότητά μου, πήρα τη μεγάλη απόφαση που θα σας γνωστοποιήσω, δημόσια πάντα, μετά το Euro 2020. Ως τότε, δουλειά, δουλειά, δουλειά.

Και δεν νιώθω, να σας το πω κι αυτό, κάτι ως επικεφαλής του σάιτ. Αλλά, ένα προς ένα, τα νιώθω παιδιά μου, εξ ου και για τούτα τα γενέθλια απέφυγα προσωπικές αναφορές.

365 ευχαριστούμε. Ο λόγος στα παιδιά. Τις κολώνες του σάιτ.


Fidel – Τα καλύτερα, να ξέρετε, έρχονται

Ένας χρόνος Koubanezos.gr. Οι συντελεστές γράφουν για τα… γενέθλια!Πέρασε, που λέτε, ένας χρόνος από τότε που μπήκε στις οθόνες σας ο Koubanezos.gr. Καιρό το συζητούσαμε με τους συντρόφους, ο κορωνοϊός μπέρδεψε λιγάκι το πράγμα, όμως να που το σάιτ έκανε την εμφάνισή του μία μέρα σαν και σήμερα πριν από 365 μερόνυχτα και σήμερα συνεχίζει με δεκάδες tipsters, previews, ειδήσεις και φυσικά απεριόριστη αγάπη από χιλιάδες αναγνώστες.

Χαλάλι τα ξενύχτια, χαλάλι που ο Δερμιτζάκης δεν έχει μάθει ακόμα πως γράφεται η λέξη combo, χαλάλι τα «μπορείς πέντε λεπτά που σε θέλω;» του Μποζιονέλου, για να συνοδευτεί από ένα χαριτωμένο «γ@@@σαι» σε περίπτωση που η απάντηση ήταν αρνητική.

Χρόνια πολλά λοιπόν, Koubanezos.gr, με κέρδη, επιτυχίες και πάνω απ’ όλα καλή παρέα. Σαν αυτήν που σας κρατάει συντροφιά εδώ και έναν χρόνο. Τα καλύτερα, να ξέρετε, έρχονται.


Γιώργος Μανός – Ήρθε για να μείνει!

Ένας χρόνος Koubanezos.gr. Οι συντελεστές γράφουν για τα… γενέθλια!Αν κάποιος με ρωτούσε, τι είναι το Koubanezos.gr για εσένα, ομολογώ να πω, ότι θα χρειαζόμουν χρόνο ώστε να πω όλα αυτά που θέλω. Αυθόρμητα θα απαντούσα με μια ντρίμπλα και θα έλεγα το Koubanezos.gr ήρθε για να μείνει και θα συνέχιζα αναλύοντας όλα όσα έχω να θυμάμαι από αυτό το πρώτο έτος λειτουργίας!

Ήταν ένα καλοκαιρινό απόγευμα, συγκεκριμένα 5 Ιουνίου 2020, ημέρα γενεθλίων μου, όταν και δέχτηκα ένα μήνυμα ευχών από τον… δάσκαλο μου όπως αποκαλώ τον Νίκο Μποζιονέλο, και συγκεκριμένα ένα δώρο, ετοιμάζουμε κάτι καλό Σκανδιναβέ θα σε ενημερώσω σύντομα ενδιαφέρεσαι; Η απάντηση αναμενόμενη: ΝΑΙ είμαι μέσα! Λίγες μέρες αργότερα το Koubanezos.gr κάνει πρεμιέρα και μαζί του και εγώ! Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ από την πρώτη μέρα και ευελπιστώ και εύχομαι να συνεχίσουμε αυτή την ανοδική πορεία γιατί το Koubanezos.gr, είναι οικογένεια, παρέα και δημιουργικότητα, με στόχο την καταξίωση στην κορυφή…


Μάριος Ανδρεάδης (Super Mario) – Ενεση στην ψυχολογία

Ένας χρόνος Koubanezos.gr. Οι συντελεστές γράφουν για τα… γενέθλια!Σήμερα κλείνουμε ένα χρόνο λειτουργίας και γιορτάζουμε. Χάρη στην εμπιστοσύνη σας, φτάσαμε ως εδώ και συνεχίζουμε διότι χωρίς τη στήριξή σας δεν θα είχαμε φτάσει ως εδώ. Χρόνια μας πολλά koubanezoi μου να μας χαίρεστε και να σας δίνουμε ταμεία. Τι είναι το Koubanezos.gr για μένα; Τα πάντα.

Από την ώρα που μου δόθηκε το βήμα από τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και τους ευχαριστώ ιδιαίτερα και πιο συγκεκριμένα το Νίκο, είναι η χαλάρωσή μου και η ψυχαγωγία μου τις ελεύθερες ώρες της ημέρας.

Η παρέα που έχουμε στήσει είναι απίστευτη και η δουλειά που πολλές φορές καταλήγει σε “χωρατά” στις εσωτερικές ομάδες επικοινωνίας είναι μία ένεση στην ψυχολογία μου και ενάντια στις δυσκολίες της καθημερινότητας.


Νummer14 – Η στοιχηματική μας καθημερινότητα

Η περυσινή χρονιά δεν έχει πολλά που θέλουμε να θυμόμαστε. Από τα γνωστά αθλητικά κλισέ («κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά») περάσαμε στα «αχαρτογράφητα νερά» και οι «επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι κρίσιμες». Από το… πουθενά, βρήκα την διέξοδο και τη διαφυγή από το διάχυτο ρεύμα της αβεβαιότητας.

Δεν θα μπορούσα να λείψω στο κάλεσμα ενός παλιόφιλου και φωνάζω παρών από την πρώτη ημέρα του Koubanezos.gr και κάθε κείμενο αποτέλεσε ουσιαστικά μια… συνεδρία. Στα δύσκολα Σάββατα με τα περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας και μετακινήσεων, η ανάλυση της Βααλβάϊκ, το διπλό με cοmbo του Αγιαξ, σε συνδυασμό με το… κράξιμο των λοιπών συντακτών ανεξαρτήτου αποτελέσματος αποτέλεσε ότι πιο κοντινό στην καθημερινότητα που είχαμε χάσει.

Και στην τελική, αυτό είναι το Koubanezos.gr. Η στοιχηματική μας καθημερινότητα.


Δημήτρης Τσιλογιαννόπουλος (Jim Tsilo) – Επειδή γουστάρουμε

Ένας χρόνος Koubanezos.gr. Οι συντελεστές γράφουν για τα… γενέθλια!Κάθομαι να πάρω μια ανάσα από τη δουλειά και βλέπω mail που λέτε.. Ένας χρόνος Koubanezos.gr, γράψε κάτι για τον κόσμο που μας στηρίζει. Λέω «πλάκα μου κάνεις».. Πότε πέρασε ένας χρόνος.. Και όμως παίδες πέρασε ένας χρόνος… Με πολλά ταμεία, αρκετούς κουβάδες( ΣΆΝΤΕΡΛΑΝΤ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ LEAGUE 1) αλλά το διασκεδάσαμε..

Είμαστε μια παρέα και αυτό πιστεύω να το καταλάβατε. Δεν το παίζουμε προφήτες, απλά θέλουμε να κάνουμε το στοίχημα διασκεδαστικό και όσο γίνεται εποικοδομητικό. Αν μερικοί από όλους μας, βάζω και εμένα μέσα, γίναμε λίγο καλύτεροι στην αντίληψη αυτού του χώρου, που λέγεται στοίχημα είμαι ικανοποιημένος. Ετοιμαστείτε γιατί μετά το καλοκαίρι θα δείτε υπέροχα πράγματα γιατί το κάνουμε με μεράκι και επειδή το ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ!! Προς το παρόν έχουμε EURO, διαβάστε λίγο Koubanezos.gr (δε μας βγαίνουν τσάμπα τα μάτια) και απολαύστε το καλοκαίρι σας!! Α, ρίξτε Γαλλία, δεν το ακούσατε από μένα…


Παναγιώτης-Χριστόφορος Κωνσταντινόπουλος (La Bandiera): Ελα ρε Ιταλία…

Ένας χρόνος Koubanezos.gr. Οι συντελεστές γράφουν για τα… γενέθλια!Ένα χρόνο λειτουργίας κλείνει το Koubanezos.gr κι εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσει την πορεία του το ίδιο εξαιρετικά. Όντας φαν του Μποζιονέλου παρατήρησα εξ αρχής τις δημοσιεύσεις για την δημιουργία του σάιτ και σκέφτηκα την ιδέα να αποκτήσω τη δική μου στήλη.

Παράλληλα, έγραφα σε ένα αθλητικό σάιτ για τα νέα του ιταλικού πρωταθλήματος, ενώ απολάμβανα και το παρεάκι που είχε δημιουργηθεί στο Telegram. Κάποια στιγμή αποφάσισα να στείλω ένα άρθρο μου στο Νίκο για να μου στείλει tips και ιδέες. Αντ’ αυτού μου προσέφερε τη στήλη μου.

Απέκτησα το ψευδώνυμο La Bandiera, αφού η στήλη έχει καθαρά ιταλικό περιεχόμενο και προσπαθώ να μοιράζω ταμεία στους Κουβανέζους.


Βασίλης Βασιλόπουλος – Viva la revolution

Ένας χρόνος Koubanezos.gr. Οι συντελεστές γράφουν για τα… γενέθλια!Πρώτα γενέθλια λοιπόν! Ποιος να φανταζόταν, πριν ένα χρόνο όταν ξεκινούσε το εγχείρημα, ότι θα έβρισκε τέτοια απήχηση και θα αγκαλιαζόταν τόσο πολύ από εσάς; Ίσως υπήρχε στην άκρη του μυαλού μερικών από εμάς, όμως μέχρι εκεί! Και τι καλύτερο από μια απλή επέτειο; Εviva la revolutionπέτειος με EURO!

Θυμάμαι, μικρός, ξεψάχνιζα εφημερίδες (ναι, όλες τις εφημερίδες), περιοδικά, για να μάθω τα πάντα για κάθε ομάδα, για κάθε παίκτη, για να είμαι προετοιμασμένος ως προς τι να αναμένω πριν στηθώ με τις ώρες, μπροστά απ’ την τηλεόραση. Πλέον, χάρη σε αυτό εδώ το σάιτ, μπορώ να μοιράζομαι τις όποιες γνώσεις, τις όποιες προβλέψεις.

Συν φυσικά, την παρέα που έχει δημιουργηθεί, με τα chats στο telegram που εκτός από το άφθονο γέλιο, χαρίζει και αρκετά κέρδη. Μπόλικο pregame παιχνίδι εδώ, ακόμα περισσότερο live εκεί, όπως και στο Instagram. Χρόνια σου πολλά Κουβανέζε, και viva la revolution!


Andres Guibert – Feliz cumpleaños Koubanezos!

Ούτε ένα τριήμερο δεν με αφήνει να κάνω ο padron. Και ούτε ένα pardon ο αχαΐρευτος. “Στείλε μου κάτι για τα γενέθλια του Κουβανέζου” μου έγραψε στο mail. “Μα δεν έχω γενέθλια” του απαντάω. Πού να καταλάβει όμως, εκεί, επέμεινε.

Ε, λοιπόν αφού το θες, Koubanezos es el mejor sitio de apuestas, el más autorizado y el más sexy del mundo που λένε και στο χωριό μου. Τι να λέμε τώρα. Μέσα σε ένα χρόνο κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη σας και να μεγαλώσει όπως τα κέρδη από τις προτάσεις των tipster του. Εδώ θα είμαστε και σε ένα χρόνο με 2 κεράκια στην τούρτα και ακόμη πιο έγκυρες προβλέψεις.

Feliz cumpleaños Koubanezos!


Θάνος Κληματσούδας (Klhmats) – Αιώνιος στρατιώτης 

Ένας χρόνος Koubanezos.gr. Οι συντελεστές γράφουν για τα… γενέθλια!Με ρώτησαν «Τι είναι το Koubanezos.gr για σένα». Δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που νιώθω για το σάιτ μας. Για μένα είναι αμέτρητες ώρες δουλειάς για ένα κείμενο, ένα προγνωστικό, αντί να κοπροσκυλιάζω. Είναι το πρώτο μου επαγγελματικό βήμα, από μια τυχαία ανάρτηση στο Facebook.

Από ένα «ας στείλω να δω τι θα πουν για τα κείμενά μου». Για μένα το Koubanezos.gr είναι το πρώτο σκαλί από τα πολλά που έχω να ανέβω στην στοιχηματογραφική καριέρα μου, γιατί δεν σας κρύβω πως ήθελα από την ηλικία 13-14 να ασχοληθώ με ειδησεογραφία και στοιχηματογραφία.

Αιώνιος στρατιώτης του σάιτ δηλώνω δημόσια και χαίρομαι που είμαι ένας από τους πολλούς που τρέχουν για τη μεγάλη διαδικτυακή μας παρέα. Stay tuned…


Βασίλης Παππάς (Monogoal) – Η τρέλα για το ποδόσφαιρο

Ένας χρόνος Koubanezos.gr. Οι συντελεστές γράφουν για τα… γενέθλια!Τι είναι για εμένα το Koubanezos.gr; Μια ερώτηση που μπορώ να απαντήσω με πάρα πολλούς τρόπους αλλά ο πιο βασικός είναι ότι το σάιτ αυτό μου έδωσε τη δυνατότητα να αποτυπώσω τις γνώσεις μου και την τρέλα μου για το ποδόσφαιρο σε ένα κείμενο και να δω το στοίχημα με πιο επαγγελματικό και έξυπνο τρόπο αντί τζογαδόρικο.

Σε όλα αυτά οφείλω ένα «ευχαριστώ» στον Νίκο Μποζιονέλο που αν και μας έχει μεγαλώσει τα αυτιά από το τράβηγμα με τις διορθώσεις και τις παρατηρήσεις του μας έχει βάλει στο σωστό δρόμο και μας έθεσε γερά θεμέλια ώστε να μείνουμε ανθεκτικοί σε μια δύσκολη –στοιχηματικά- χρονιά. Επίσης, ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον κόσμο που αγκάλιασε τον Monogoal και με στηρίζει στις καλές αλλά και στις κακές μου μέρες, γιατί Koubanezos.gr δεν είμαστε μόνο εμείς πίσω από το σάιτ αλλά είστε και όλοι εσείς που μας ανεβάζετε ψηλά.


Βασίλης Κολλάτος (Αλαφροΐσκιωτος) – Τα θετικά vibes 

Γενέθλια σήμερα για την σάιτάρα μας. Ένας χρόνος επιτυχίες αλλά και αποτυχίες (γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε). Μα πάνω απ’ όλα μια παρέα ενωμένη, δυνατή και φυσικά με τις όποιες προσθαφαιρέσεις μέσα σε αυτόν το χρόνο. Καταλαβαίνετε κι εσείς ως αναγνώστες τα πολύχρωμα και θετικά vibes που εκπέμπει το σάιτ και όχι μόνο, καθώς υπάρχουν και τα social όπως Telegram, Instagram και φυσικά τα groupάκια στο Facebook που ολοένα και μεγαλώνουν χάρη σε σας.

Αν δεν υπήρχατε σεις τότε μπορεί να μην κλείναμε χρόνο. Ελπίζουμε και στη δική σας στήριξη για πολλά γενέθλια ακόμα με ακόμα περισσότερες επιτυχίες. Ευχαριστούμε που μας έχετε αγκαλιάσει όπως και για οποιοδήποτε feedback είτε καλοπροαίρετο είτε κακοπροαίρετο. Μας κάνει να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι καθώς ουδείς αλάνθαστος και τέλειος. Χρόνια πολλά και καλά στο Koubanezos.gr και στο team -που απαρτίζεται από σπάνιους ανθρώπους- με μπόλικη τύχη, καθώς και στον Τιτανικό υγεία είχανε, τύχη δεν είχανε…


Στέλιος Ραδιόπουλος (Psyradios) – Σιδερένιο και ανθεκτικό 

Ένας χρόνος Koubanezos.gr. Οι συντελεστές γράφουν για τα… γενέθλια!Όταν πριν 13 μήνες δέχθηκα το πρώτο mail από τον δάσκαλο, ποτέ δεν φανταζόμουν το τι θα ακολουθούσε. Η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο και το στοίχημα δεδομένη, η συγγραφή και η ανάλυση των αγώνων κρυφό μεράκι, αλλά το νέο εγχείρημα έννοια καινούργια και άγνωστη.

Και όμως μέσα σε λίγο καιρό το μπουσούλημα έγινε σταθερός βηματισμός και γρήγορα εξελίχθηκε σε sprint. Και τι δεν καταφέραμε σε αυτό τον πρώτο χρόνο ύπαρξής μας στα στοιχηματικά δρώμενα. Από το να σας μυήσουμε στο ασιατικό ποδόσφαιρο, μέχρι και να σας μάθουμε να στοιχηματίζετε στο χάντμπολ.

Το κυριότερο όμως ήταν ότι μέσα σε ένα χρόνο δημιουργήσαμε μια τρομερή παρέα, τόσο εσωτερικά, όσο και με όλους εσάς τους αναγνώστες και μέλη των καναλιών μας. Δεν θα ευχαριστήσω τον καθένα ξεχωριστά, θα αρκεστώ στην παραδοχή ότι αυτή η χρονιά προσωπικά ήταν έτος σταθμός. Να είμαστε γεροί, το σάιτ μας σιδερένιο και ανθεκτικό στο χρόνο και όλοι εσείς πιστοί μας συνοδοιπόροι.

Εμείς από την πλευρά μας υποσχόμαστε ακόμα καλύτερη δουλειά γιατί όπως και να το κάνουμε το Koubanezos.gr ήρθε για να εκπληρώσει κάθε στοιχηματική σας φαντασίωση.


Άγγελος Γεώργας (Angel Bet) – Μια μεγάλη οικογένεια

Ένας χρόνος Koubanezos.gr. Οι συντελεστές γράφουν για τα… γενέθλια!Φτάσαμε αισίως στον ένα χρόνο λειτουργίας της σελίδας μας. Ένα χρόνο τώρα κάνουμε παρέα μέσω του σάιτ μας. Ένα χρόνο τώρα έχουμε γίνει όλοι φίλοι. Μοιραζόμαστε απόψεις, γνώμες, ιδέες και φυσικά ταμεία. Εδώ και ένα χρόνο έχει αλλάξει η ζωή όλων μας όσων τρέχουμε για αυτή την τρέλα μας. Όπως αποδείχθηκε, μπορεί το στοίχημα να είναι το κεντρικό νόημα και ιδέα αυτού του πρότζεκτ, όμως στην πορεία έγιναν όλα πολύ περισσότερα.

Με αγάπη για αυτό που κάνουμε, γιατί πάνω απ’ όλα είναι το χόμπι μας, ενωθήκαμε και δημιουργήσαμε μια πολύ ωραία κοινότητα. Μπορεί να μην ξέρω όλους τους αναγνώστες της σελίδας, όμως θα ήθελα να σας γνωρίσω γιατί μας στηρίζετε και μας προτιμάτε. Ευχαριστούμε λοιπόν για όλα, όλα αυτά που μας προσφέρετε όλον αυτόν τον καιρό και θα προσπαθήσουμε και εμείς να ανταποδώσουμε όσο μπορούμε με εμπνεύσεις και ταμεία. Γιατί το Koubanezos.gr είναι πλέον μια μεγάλη οικογένεια, που θα μεγαλώσει και άλλο. Να τα εκατοστίσουμε λοιπόν!


Mάκης Λιοσάτος (Master Bet Chef) – Το κουβανέζικο ποιηματάκι

Ένας χρόνος Koubanezos.gr. Οι συντελεστές γράφουν για τα… γενέθλια!Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. Αγαπημένε Κουβανέζε χρόνια πολλά. Όταν πέρυσι περίπου τέτοιο καιρό, ο boss μου πρότεινε να συμμετέχω σε ένα καινούργιο σάιτ για στοίχημα και όχι μόνο, ο ενθουσιασμός μου ήταν μεγάλος. Έγινε ακόμα μεγαλύτερος όταν ξεκίνησε η προσπάθεια, και γνωρίστηκα διαδικτυακά με όλη αυτή τη φοβερή παρέα. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους έναν προς έναν. Τον Μποζιονέλο για την τιμή που μου έκανε να με διαλέξει. Την συντακτική ομάδα, γιατί με έμαθε να βάζω σε τάξη τα προγνωστικά μου, και να δουλεύω, άλλα κυρίως να… παίζω καλύτερα.

Και φυσικά όλους εσάς τους φίλους, αναγνώστες του Κουβανέζου. Ευχαριστώ για την στήριξη και τα καλά λόγια που φτάνουν σε inbox, mail και δια ζώσης. Ελπίζω και φαντάζομαι ότι βοηθάω κι εγώ, όπως και όλοι στο σάιτ, να αποφεύγουμε τις κακοτοπιές, και να βρίσκουμε τις ευκαιρίες. Κλείνω με το κλασικό τραγουδάκι:

Nα ζήσεις Κουβανέζε και χρόνια πολλά,

Στον κόσμο να δίνεις ταμεία καλά.

Παντού να σκορπίζεις των Tipsters το φως,

Και όλοι να λένε, να ένας… ζεστός


Αντώνης Ράπτης (Weekend Warrior) – Παρέα και μεράκι

Ένας χρόνος Koubanezos.gr. Οι συντελεστές γράφουν για τα… γενέθλια!Πέρασε κιόλας ένας χρόνος… και το καλό ξέρετε ποιο είναι; Όταν αποφάσισα να γράψω δυο λόγια για τα γενέθλια του Κουβανέζου, δε δυσκολεύτηκα να βρω τι να γράψω, αλλά τι να αφήσω απ’ έξω!

Θα τονίσω δυο λέξεις που τα λένε όλα: ΠΑΡΕΑ και ΜΕΡΑΚΙ! Όλοι οι tipsters γίναμε μια παρέα, ακόμα κι αν λόγω των συνθηκών πολλοί δεν έχουν βρεθεί ποτέ! Παρέα γίναμε και μ’ εσάς! Κάθε μέρα στα social λέμε πολλά περισσότερα από το στοίχημα. Αν μη τι άλλο, είναι ένα διαφορετικό σάιτ. Προγνωστικά για όποιο σπορ θέλετε. Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, χόκεϊ, σνούκερ, χάντμπολ, ακόμα και Eurovision!

Και όπως είπα, όλα αυτά με πολύ μεράκι και ιδέες για ακόμα περισσότερα! Stay tuned!


Τάσος Μαρκόπουλος – Αλλο το όνομα και άλλο η χάρη

Ένας χρόνος Koubanezos.gr. Οι συντελεστές γράφουν για τα… γενέθλια!Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από το πρώτο μου άρθρο σε τούτη εδώ τη στέγη. Το Koubanezos.gr δεν είναι απλά ένα σάιτ, είναι ιδέα! Μία ιδέα εξαιρετική από τον αδερφό και δάσκαλο Νίκο Μποζιονέλο, ο οποίος εμπιστεύθηκε την αφεντιά μου και άλλα παιδιά με μεράκι στο στοίχημα και δικαιώθηκε.

Το σάιτ μέσα σε 12 μήνες έκανε πολλά βήματα μπροστά και γιγαντώθηκε σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα. Και το μυστικό είναι ένα. Ότι δημιουργήθηκε μία πολύ ωραία παρέα από όλα τα παιδιά, ασχέτως αν με τους περισσότερους δεν έχουμε βρεθεί ποτέ! Χαβαλές, πειράγματα, αλλά και πολλή δουλειά είναι στην καθημερινή διάταξη και τα καλύτερα έρχονται.

Διότι το όνομα μπορεί να παραπέμπει σε… χασούρα, αλλά άλλο το όνομα και άλλο η χάρη! Και αυτή την έχει μεγάλη, καθώς όπως θα διαπιστώσατε και μόνοι σας τα ταμεία ήταν, είναι και θα είναι πολλά. Γι’ αυτό συνεχίστε να σερφάρετε εδώ και τα καλύτερα έρχονται!


Χάρης Αβραμίδης – Με γνώμονα τον αναγνώστη

Ένας χρόνος Koubanezos.gr. Οι συντελεστές γράφουν για τα… γενέθλια!Πέρασε κιόλας ένας χρόνος! 15/06/20 ήταν που πήρε σάρκα και οστά το μεγαλεπήβολο σχέδιο του Νίκου Μποζιονέλου για ένα σάιτ διαφορετικό από τα άλλα, που θα συνδυάζει, όπως λέμε, και βουνό και θάλασσα.

Έναν χρόνο ακριβώς το σχέδιο έγινε πραγματικότητα, το σάιτ γεγονός, οι στοιχηματογράφοι μια ωραία ομάδα και η ομάδα έγινε μικρές παρέες αλλά με κοινή συνισταμένη την ομαδικότητα, το ευχάριστο κλίμα, την ανάγκη για την αποκλειστική είδηση, τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας, τα μοναδικά καθημερινά προγνωστικά, την προβολή του αθλητικού και ενημερωτικού τοπίου που αλλάζει διαρκώς.

Αν με ρωτήσετε τι είναι το Koubanezos.gr, αυτό ακριβώς είναι: κάτι παραπάνω από ένα στοιχηματικό σάιτ, ή με άλλα λόγια, ένα πλήρες αθλητικό – ενημερωτικό σάιτ με γνώμονα τον αναγνώστη, τον παίκτη, τον καθένα από εσάς που μας στηρίζετε! Χρόνια μας πολλά, να τα εκατοστίσουμε!


Χρήστος Αναγνωστόπουλος (Τσιμεντένιος) – Είναι οι άνθρωποί του

Ένας χρόνος Koubanezos.gr. Οι συντελεστές γράφουν για τα… γενέθλια!Παρέα.

Από αυτή τη λέξη ξεκινάνε όλα τα όμορφα. Δεν ξέρω αν είναι θέμα τύχης ή ταλέντου του Μποζιονέλου (μάλλον το πρώτο), αλλά το draft για τα άτομα που απαρτίζουν την παρέα του Koubanezos.gr είναι άκρως επιτυχημένο. Άλλοι κολώνες, άλλοι πατεράδες, άλλοι νονοί που εμφανίζονται μια στο τόσο φέρνοντας δώρα απ’ το πάνω ράφι (να πώς δικαιολογείς την παρουσία σου σε ένα σάιτ που έχεις να γράψεις καιρό, χοχο).

Όλοι όμως, άνθρωποι που αφιερώνουν πολύτιμο χρόνο από τις δουλειές τους, τις οικογένειές τους ή το δικαίωμα στη σιέστα τους βρε αδερφέ, για να γράψουν τις αράδες που διαβάζετε καθημερινά, σεβόμενοι πάντα την τυρόπιτα ή το… τυροπιτάδικο που θέλει να διαθέσει ο καθένας στο online στοίχημα. Δεν ξέρω πώς πέρασε τόσο γρήγορα ένας χρόνος, αλλά γνωρίζω σίγουρα πως το Koubanezos.gr τον έκανε πιο υποφερτό, εν μέσω όλης της σκ@τοπλημμύρας που βιώσαμε. Γιατί ένα σάιτ, δεν είναι οι ιντερνετικοί κώδικες, σχεδιαστικά layouts, επιτυχημένες τριάδες, βόμβες κ.λπ. Είναι οι άνθρωποί του. Και σε όλους αυτούς, έχω να ευχηθώ… χρόνια μας καλά.


Πολυχρόνης Δερμιτζάκης (El Toro) – Περί οικογένειας

Ένας χρόνος Koubanezos.gr. Οι συντελεστές γράφουν για τα… γενέθλια!Ένας χρόνος Koubanezos.gr. Επέτειος σήμερα πρώτο κεράκι στην τούρτα για τη σελίδα και πιστεύω ότι θα έρθουν και άλλα.

Σαν χθες μου φαίνεται, από το παρεάκι που ξεκίνησε στο Telegram, η πρόταση να αποτελέσω μέλος της οικογένειας του Koubanezos.gr. Μια που μου έδωσε τη δυνατότητα να μοιραστώ μαζί σας και με την υπόλοιπη ομάδα, την τρέλα και την αγάπη μας για το στοίχημα και όχι μόνο. Θέλαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω από ένα απλό σάιτ με προτάσεις, κάτι περισσότερο από το πώς να παίζεις στοίχημα. Δεν ξέρω αν τα έχουμε καταφέρει, αλλά νομίζω πως είμαστε σε καλό δρόμο.

Επίπονη και κουραστική η ενασχόληση με αυτό το «χόμπι» μας, αλλά όλη η κούραση φεύγει και το πραγματικό κέρδος εξαργυρώνεται όχι από τα ταμεία, χρειαζούμενα και καλοδεχούμενα πάντα Realιστικα μιλώντας, αλλά από τη στήριξη και την αγάπη σας όλο αυτό το διάστημα που συνεχίζει και μεγαλώνει.

Εδώ δεν θα μπορούσα να μην πω και ένα ευχαριστώ στο Χάρη που με βοηθά να γίνομαι καλύτερος, στο Θάνο που είναι το ξυπνητήρι της δουλειάς μου, στο Χρήστο που με διορθώνει, στο Μάριο που μου σπάει τα νεύρα, μα πάνω από όλους στο Νίκο που μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω μέλος αυτής της οικογένειας. Γιατί εκεί κρύβεται το μυστικό μας, είμαστε μια παρέα, μια οικογένεια, περνάμε καλά και αυτό βγαίνει και στα κείμενά μας.

Ένας χρόνος Koubanezos.gr λοιπόν και χρόνια μας πολλά. Τα καλύτερα έρχονται…


Πάνος Μαυρόπουλος (Blackbird) – Αυτό που μας ενώνει

Ένας χρόνος Koubanezos.gr. Οι συντελεστές γράφουν για τα… γενέθλια!Η οικογένεια του Koubanezos.gr συμπληρώνει σήμερα έναν χρόνο ζωής. Και ναι, περί οικογένειας πρόκειται! Προσωπικά μπορεί να είμαι το τελευταίο τετράμηνο στο σάιτ, όμως από την πρώτη στιγμή, όλα τα παιδιά φρόντισαν να νιώσω άνετα, σαν το σπίτι μου ρε παιδί μου. Πραγματικά όλοι τους ένας και ένας.

Ο καθείς με τις ιδιαιτερότητές του. Το Koubanezos.gr πέρα από ένα στοιχηματικό σάιτ είναι και το βήμα που μας δίνεται μέσα από τις στήλες μας να επικοινωνήσουμε με το κοινό, όχι μόνο για το στοίχημα, αλλά και για διάφορα θέματα και αφιερώματα. Η αγάπη και το μεράκι για το στοίχημα, μας έχουν ενώσει όλους. Στην κοινή μας συνομιλία, ο χαβαλές δίνει και παίρνει και μερικές φορές τα γέλιο είναι ασταμάτητο. Χρόνια πολλά και καλά λοιπόν στο Koubanezos.gr, αλλά και σε όλο το community που έχει δημιουργηθεί.


Λάμπρος Μακράκης – Η ευκαιρία

Ένα χρόνο Koubanezos.gr, λοιπόν. Δεν είμαι καλός στο να γράφω τέτοια προσωπικά κειμενάκια αλλά θα κάνω την απόπειρα. Προσωπικά από σπόντα βρέθηκα εδώ μέσα. Είχε στείλει ένας φίλος μου, ένα ποστ για επίδοξους tipsters για πλάκα και λέω «δεν έχω κάτι να χάσω» και έτσι έστειλα το mail μου χωρίς να περιμένω απάντηση, καθώς δεν είχα ξανασχοληθεί ποτέ με το “γράψιμο” σε κάποιο σάιτ.

Και έτσι ξεκίνησε μια ωραία πορεία και μια ωραία παρέα, η οποία εξελίχθηκε όσο πέρναγε ο καιρός. Το Koubanezos.gr για μένα είναι μια ωραία ευκαιρία για να ξεφύγω από την πίεση της καθημερινότητας. Μέσα από την συμμετοχή μου στις δράσεις του σάιτ, έχω μάθει πράγματα και έχω δώσει πράγματα. Είναι μια παρέα. Αυτή η παρέα λοιπόν κλείνει ένα χρόνο μαζί. Και μακάρι να κλείσει πολλά χρόνια ακόμα. Χρόνια πολλά Κουβανέζοι!


Αλέξανδρος Δικόπουλος (Blaze) – Μία τεράστια κοινότητα 

Ένας χρόνος Koubanezos.gr. Οι συντελεστές γράφουν για τα… γενέθλια!Το συγκεκριμένο σάιτ, η μάλλον η συγκεκριμένη παρέα είναι από μόνη της μία τρελή ιστορία. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι με αυτά τα παιδιά. Το Koubanezos.gr είναι ο καλύτερος τρόπος για να μοιραστώ το πάθος μου για τα αθλήματα με όλους εσάς. Κάπως έτσι δημιουργείτε μία τεράστια κοινότητα σε όλα τα social media. Η μεγαλύτερη μου χαρά είναι όταν λαμβάνω προσωπικά μηνύματα και συζητώ μαζί σας προσωπικά.

Όλα τα παιδιά αφιερώνουν ώρες προκειμένου να παρέχουν την καλύτερη δυνατή ενημέρωση. Αυτό από μόνο του δείχνει την αγάπη και τη θέληση που υπάρχει, προκειμένου αυτό το εγχείρημα να πηγαίνει καλύτερα μέρα με τη μέρα. Η εξαιρετική συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στα παιδιά είναι αυτή που μας βελτιώνει. Χαίρομαι που είμαι μέλος σε αυτό το σάιτ και εύχομαι να συνεχίσω να τα λέμε από εδώ για πολύ καιρό ακόμα.


Γιάννης Σημαιοφορίδης (Cascadeur) – Bήματα προς τα πάνω

Ένας χρόνος Koubanezos.gr. Οι συντελεστές γράφουν για τα… γενέθλια!Λένε πως κάποιες φορές, ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν το περιμένεις. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και στη δική μου σχέση με το Koubanezos.gr. Από μία ευχή στα γενέθλιά μου (24 Γενάρη) ξεκίνησε η ιστορία, μπήκε το νερό στο αυλάκι και από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα ήταν εύκολα. Συνάντησα ένα τρομερό παρεάκι, παιδιά με πολύ μεράκι και ωραίες εμπνεύσεις, πάντα με τον απαραίτητο χαβαλέ και κοινό μας στοιχείο, την καψούρα μας για το στοίχημα.

Επόμενο είναι, οτιδήποτε γίνεται με όρεξη και μεράκι είναι καταδικασμένο να πετύχει. Έτσι και με το Koubanezos.gr το οποίο στις 15 Ιουνίου γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας, γεμάτο επιτυχίες και βήματα προς τα πάνω. Με ένα ήδη μεγάλο fanbase και φανατικούς αναγνώστες, οι οποίοι αυξάνονται σταθερά. Το σίγουρο είναι ότι άπαντες θα συνεχίσουμε με την ίδια ζέση για να πετύχουμε ακόμα μεγαλύτερα πράγματα.

Χρόνια πολλά λοιπόν αγαπητοί Κουβανέζοι! Και εις ανώτερα!


Στυλιανός Βασιλάτος (Allroot) – Πέρασε ένας χρόνος;

Ένας χρόνος Koubanezos.gr. Οι συντελεστές γράφουν για τα… γενέθλια!Κι όμως πέρασε… ένας χρόνος Koubanezos.gr! Μέσα σε αυτό το χρόνο χιλιάδες λέξεις γράφτηκαν στα άρθρα που δημοσιεύτηκαν από όλη την ομάδα με όλα τα παιδιά να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους!Δημιουργήθηκαν φιλίες, κάναμε πλάκα, πειράγματα και γενικά το κλίμα μου έχει αφήσει μόνο χαρούμενες στιγμές! Σίγουρα υπήρξαν περιπτώσεις πίεσης αλλά έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Δεν ήμουν από τους πιο ενεργούς της ομάδας, ούτε είχα/έχω αναλάβει τα δύσκολα κομμάτια. Όμως το έχω αγαπήσει. Σκέφτομαι τι θα λέω του χρόνου, πιθανόν τα ίδια, αλλά σε 5 ή 10 χρόνια μάλλον θα γελάω με αυτά που γράφω τώρα!

Τελικά είναι μια μεγάλη παρέα με εκπομπές, με σελίδα στο Instagram, με κανάλια στο telegram που όλα αυτά τα αγκαλιάζει το Koubanezos.gr. Χρόνια πολλά λοιπόν, συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που κάνουν πραγματικά πολύ σκληρή δουλειά, θα ευχηθώ υγεία σε όλους και καλή συνέχεια, τα λέμε του χρόνου πάλι!


Μιχάλης Αθανασόπουλος (Βuzzer Βeater) – Η παρέα και η άνοδος

Ένας χρόνος Koubanezos.gr. Οι συντελεστές γράφουν για τα… γενέθλια!Ένα χρόνο Koubanezos.gr, ένα χρόνο που η συνήθεια έγινε λατρεία. Εγώ ως Βuzzer Βeater συμμετέχω σε αυτή την παρέα από το Γενάρη. Ακόμα θυμάμαι ότι από την πρώτη στιγμή που είδα τη λειτουργία, μου άρεσε πολύ ο τρόπος που προσέγγιζε την έννοια στοίχημα.

Φαινόταν από την αρχή ότι είχε κάτι διαφορετικό από αυτά που ξέρουμε τόσα χρόνια. Το Νίκο Μποζιονέλο τον ήξερα από πολύ παλιά που έκανε εκπομπές στην τηλεόραση, όταν είδα όμως τις καινοτομίες που προσπαθεί να εφαρμόσει στο σαιτ αυτό, κατευθείαν μπήκα στο τριπάκι να του στείλω mail ώστε να καταφέρω να τον πείσω να με δεχτεί. Έτσι έγινε λοιπόν και μερικούς μήνες αργότερα είμαι εδώ για να μπορώ να γράφω και να ασχολούμαι με το αγαπημένο μου μπάσκετ. Θεωρώ λοιπόν ότι όλη η παρέα έχει συμβάλει στην άνοδο του Koubanezos.gr, ο καθένας όπως μπορεί και με όποιον τρόπο μπορεί και να είστε σίγουροι ότι τα καλύτερα έρχονται… Χρόνια μας πολλά!


Παναγιώτης Δογαντζής (Dogass) – Παρεΐστικο κλίμα 

Ένας χρόνος Koubanezos.gr. Οι συντελεστές γράφουν για τα… γενέθλια!Ο Koubanezos.gr ήρθε στη ζωή μου μία Τρίτη του Ιανουαρίου ,όπου μιλούσα με το φίλο μου το Βασίλη (Monogoal). Μίλησα με το Νίκο (Μποζιονέλος) και αυτό ήταν. Έγινε το πάντρεμα. Το Koubanezos.gr γίνεται μέρα με τη μέρα κάτι εξαιρετικό.

Η εξέλιξη του σάιτ, αυτό το διάστημα, σε όλα τα επίπεδα, είναι μεγάλη. Αυτός ο χρόνος που πέρασε, ξεπέρασε την κάθε προσδοκία και πλέον οι απαιτήσεις του κόσμου μεγαλώνουν.

Πάντα με παρεΐστικο κλίμα και με στόχο να περνάτε εσείς,μαζί με εμάς, την πόρτα του ταμείου.

Οπότε αν περιέγραφα μονολεκτικά τι σημαίνει το Koubanezos.gr για μένα θα έλεγα σίγουρα ΠΑΡΕΑ.


Il Fratello – Δίψα και αγάπη για το στοίχημα

Ο καιρός περνά πολύ γρήγορα, πότε έκανε τα εγκαίνιά του το Koubanezos.gr, πότε έγινε ενός έτους, πότε θα φτάσει τα πέντε και τα δέκα και ούτω καθ’ εξής, σίγουρα ήρθε για να μείνει, να το ξέρετε! Ενα σάιτ που άλλαξε την οπτική των στοιχηματικών προβλέψεων, που ξέφυγε από την πεπατημένη του «άσος, Χ, διπλό» ή του σκέτου «Under-Over» και σε έκανε να δεις τα πράγματα διαφορετικά. Να παίρνεις την πληροφορία, να τη φιλτράρεις στο μυαλό σου και να καταλήγεις στο που θα τοποθετήσεις τα λεφτά σου.

Το Koubanezos.gr είναι μια προσπάθεια που… συνελήφθη στο μυαλό του Νίκου Μποζιονέλου, ο οποίος… τρωγόταν εδώ και χρόνια, «να κάνω κάτι δικό μου». Και το έκανε, δημιουργώντας την ομάδα του πρακτικά από το πουθενά. Βρίσκοντας παιδιά με όρεξη, δίψα και αγάπη για το στοίχημα, παιδιά που δουλεύουν ακατάπαυστα για το αποτέλεσμα που έχετε στον υπολογιστή σας. Μείνετε μαζί μας και δεν θα χάσετε, που λένε και στις τηλεοπτικές εκπομπές, χρόνια πολλά Koubanezos, και στα 100!


Ευάνθης Γκόγκουλης – Το… σπίτι του σνούκερ

Ένας χρόνος Koubanezos.gr. Οι συντελεστές γράφουν για τα… γενέθλια!«Ξεκινάμε τον Κουβανέζο. Θες να γράφεις για σνούκερ; Ο,τι θέλεις, και ειδησούλες, όχι μόνο στοιχηματικές προτάσεις».

Έτσι άρχισαν όλα, πριν από ένα χρόνο. Άλλο που δεν ήθελα εγώ, όντας τόσα χρόνια εγκλωβισμένος στα ελληνικά ΜΜΕ που θεωρούν περιττό να γίνεται έστω μία μικρή αναφορά στο άθλημα με το οποίο έχει «κολλήσει» από παλιά – αλλά πολύ περισσότερο τα τελευταία χρόνια. Ούτε δευτερόλεπτο δεν το σκέφτηκα και… αρχίσαμε. Και, όπως αποδείχθηκε, πράξαμε σωστά. Υπάρχει κοινό και στην Ελλάδα για το σνουκεράκι, όπως αποδεικνύεται από τις αντιδράσεις στο facebook, αλλά και την ανταπόκριση του κόσμου στη δική μας προσπάθεια.

Το Παγκόσμιο του περασμένου Αυγούστου, εν μέσω διακοπών, ήταν το πρώτο σοβαρό τεστ και μία ευχάριστη εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Και φυσικά δεν σταματήσαμε εκεί. Πρώτα με μεράκι και όχι απαραίτητα με τις καλύτερες στοιχηματικές εμπνεύσεις – είναι και ζόρικο το άτιμο το σπορ – θα συνεχίσουμε να φέρνουμε όλα τα νέα στις οθόνες σας.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις