«Κόκκινοι διάβολοι» σε… διαβολεμένη κατάσταση

«Κόκκινοι διάβολοι» σε… διαβολεμένη κατάσταση

Η εντυπωσιακή φόρμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζεται. Στο 11-4-0 το ρεκόρ της, δεύτερο καλύτερο στην Ευρώπη μετά απ’ αυτό της Μπάγερν Μονάχου. Μέσα σε όλους τους στόχους η ομάδα του Σόλσκιερ, έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι της εξόδου στο επόμενο Champions League, βάζοντας ως στόχο την τρίτη θέση, καθώς πλέον βρίσκεται σε απόσταση βολής από Λέστερ και Τσέλσι. Το σημαντικό είναι πως βρίσκεται σε αυτή την εξαιρετική κατάσταση, χρησιμοποιώντας σχεδόν όλο το ρόστερ, αφού το ροτέισον συνεχίζεται από τον Νορβηγό τεχνικό. Το κλίμα είναι εξαιρετικό ενώ δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών.

Υποδέχεται στο «Ολντ Τράφορντ» την Μπόρνμουθ, η οποία έρχεται από τη σφαλιάρα της Νιούκαστλ στο μεσοβδόμαδο. Το 4-1 δύσκολα χωνεύεται για την ομάδα του Χάουι, ενώ η πίεση γίνεται όλο και πιο έντονη. Δεν έχει πάρει τίποτα στα τρία ματς μετά την επανέναρξη, οι εμφανίσεις της είναι απογοητευτικές, και δείχνει ότι δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό.

Η αίσθηση που βγάζει το ματς, είναι πολλά με λίγα, κι έτσι θα κυνηγήσω το over 2,5 των γκολ των «κόκκινων διαβόλων» στο 1.91. Από κοντά κι ο τρομερά φορμαρισμένος Μπρούνο Φερνάντες για σκόρερ, ο οποίος εκτελεί και τα πέναλντι, στο 2.30.

Οι “λύκοι”

Το ματς της αγωνιστικής διεξάγεται στο Γουλβερχάμπτον, εκεί που οι «λύκοι» υποδέχονται την Άρσεναλ. Αλάνθαστη στις τρεις αγωνιστικές μετά τη διακοπή η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, με σταθερές, κυνικές εμφανίσεις, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει τα δύο τελευταία χρόνια. Το γκολ μπροστά είτε με τον έναν είτε με τον άλλο τρόπο, το βρίσκει, αφού Ζότα, Τραορέ και Χιμένες συνθέτουν μια τρομερή επιθετική γραμμή, ενώ αμυντικά δεν είναι τυχαία η πέμπτη καλύτερη άμυνα της Premier League. Σημαντική επίσης παράμετρος, οι ανάσες που πήρε καθώς είχε άδεια εβδομάδα και σίγουρα ο Νούνο άδραξε την ευκαιρία προκειμένου να ετοιμάσει την ομάδα του όσο καλύτερα μπορούσε.

Δύο σερί νίκες, με καλές εμφανίσεις μάλιστα, είναι κάτι σπάνιο πλέον για την Άρσεναλ. Ωστόσο βρήκε και τα έκανε. Η μια νίκη ήταν στη χειρότερη έδρα της κατηγορίας, στο Σαουθάμπτον, και η άλλη επί της καταδικασμένης Νόριτς. Εκτός έδρας έχει βγάλει τρία μόλις διπλά σε σύνολο δεκαέξι αγώνων, ενώ όταν πιέζεται δεν αποφεύγει τα -παιδικά- αμυντικά λάθη.

Εν κατακλείδι, θα δώσω τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στη Γουλβς. Το 2.30 του άσου, στα μάτια μου, είναι εξαιρετικό για μια ομάδα που αποπνέει υγεία κόντρα σε μια άλλη που στο πρώτο αμυντικό λάθος πελαγώνει.

Ο Αργεντίνος

Με ντέρμπι ανοίγει το πρόγραμμα της αγωνιστικής στην Ιταλία. Κατ’ ευφημισμόν ντέρμπι βέβαια καθώς στα τελευταία 27 μεταξύ Γιουβέντους και Τορίνο, η «μεγάλη κυρία» μετράει 20 νίκες έναντι 1(!) της «γκρανάτα» ενώ 6 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Είναι προφανής η νίκη των γηπεδούχων, ωστόσο άλλο bet είναι αυτό που θα με απασχολήσει. Ο Ντιμπάλα.

Σε εκρηκτική κατάσταση βρίσκεται ο Αργεντίνος, τρία γκολ σε ισάριθμα ματς, και το ένα πιο όμορφο απ’ το άλλο. Συνήθως ανοίγει το σκορ, οπότε θα είχε μια λογική να παιχτεί ως πρώτος σκόρερ, ωστόσο θα πάω συντηρητικά, με το anytime του να βρίσκεται στο ικανοποιητικότατο 2.02.

Ξεμπούκωμα

Μπράγκα εναντίον Άβες, ένα ματς που θα ξεκινήσει Σάββατο και θα τελειώσει Κυριακή. Επήλθε ο μαθηματικός υποβιβασμός για τους φιλοξενούμενους, τραγική ομάδα, μοναδικό της κίνητρο πλέον είναι να αποφύγει να γίνει η χειρότερη ουραγός στην ιστορία του πορτογαλικού ποδοσφαίρου.

Οι γηπεδούχοι, στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι, έβαλαν τρία γκολ στην έδρα της Ρίο Άβε, ωστόσο έφυγαν με άδεια χέρια. Αποτέλεσμα αυτού, να αλλάξουν ξανά προπονητή. Ο Αρτούρ Ζορζ είναι ο τέταρτος για φέτος! Ωστόσο τώρα τους παρουσιάζεται η ευκαιρία να ξεσπάσουν επιθετικά. Την ποιότητα τη διαθέτουν και παίζουν με τη χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος.

Σκέφτηκα το συνδυασμό άσου με over 2,5, αλλά το 1.73 που το βρίσκω, δε με συγκινεί. Θεωρώ απίθανο να σκοράρει η Άβες, οπότε θα ψάξω να φέρει μόνη της το over 2,5 η Μπράγκα. Στο 2.00 το να πετύχει τουλάχιστον τρία τέρματα η γηπεδούχος.

Δυάδα (απόδοσης 3.82)

17:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπόρνμουθ: Μαν. Γιουν. over 2,5 (1.91)

23:30 Μπράγκα – Άβες: Μπράγκα over 2,5 (2.00)

Δυάδα (απόδοσης 4.64)

17:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπόρνμουθ: Anytime σκόρερ Φερνάντες (2.30)

18:15 Γιουβέντους – Τορίνο: Anytime σκόρερ Ντιμπάλα (2.02)

Μονό

19:30 Γουλβς – Άρσεναλ: 1 (2.30)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις