Με γκολ και… πέναλτι!

Euro 2020

Euro 2020 Προγνωστικά

Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Το Euro 2020 συνεχίζεται με σταθερούς ρυθμούς και βλέπουμε εσχάτως ότι οι αγώνες έχουν αρκετά γκολ και θέαμα. Σήμερα θα ασχοληθώ και με τους δύο αγώνες της ημέρας, καθώς δεν υπάρχει μεσημεριανός αγώνας στις 16:00.

Ουγγαρία – Πορτογαλία

Το ματς διεξάγεται στην «Πούσκας Αρένα» με τους Ούγγρους να έχουν την υποστήριξη των φιλάθλων τους, μιας και το γήπεδο θα είναι γεμάτο! Οι γηπεδούχοι συμμετέχουν για 2η συνεχή φορά στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και μάλιστα βρίσκονται ξανά με την Πορτογαλία στον ίδιο όμιλο. Το 2016 είχαν πάρει την πρώτη θέση του γκρουπ, παίρνοντας μάλιστα ισοπαλία 3-3 απέναντι στους Ίβηρες που τερμάτισαν 3οι, αλλά στη συνέχεια σήκωσαν το τρόπαιο.

Χωρίς τον Σομπολζάι οι Ούγγροι, που συνιστά μεγάλη απώλεια. Θέλουν να φανούν ανταγωνιστικoί στον όμιλο του «θανάτου», με Πορτογαλία, Γαλλία και Γερμανία. Θα στηριχθούν στην ομοιογένεια και στην παρουσία του κόσμου στα 2 από τα 3 ματς και ό,τι προκύψει.

Οι Πορτογάλοι θέλουν να επαναλάβουν τον άθλο του 2016, έχοντας μία από τις πληρέστερες ομάδες στην ιστορία τους. Μπρούνο Φερνάντες, Ρούμπεν Νέβες, Μπερνάρντο Σίλβα, Ρούμπεν Ντίας, Ντιόγο Ζότα και φυσικά Κριστιάνο Ρονάλντο είναι μερικά από τα αστεράτα ονόματα της ομάσας του Σάντος.


Διαβάστε τα προγνωστικά και ολόκληρο το άρθρο του Τάσου Μαρκόπουλου στο bet.gr

Μονό
19:00
Ουγγαρία - Πορτογαλία
Over 2,5
2.02
BET: 5 units
Eιδικό
22:00
Γαλλία - Γερμανία
Καταλογισμός πέναλτι
2.80
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις