Ποντάρισμα στον όμιλο των «θηρίων»

Euro 2020

Euro 2020: Ποντάρισμα στον όμιλο των «θηρίων»

Απόψε ολοκληρώνεται η 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro 2020… πως περνάει ο καιρός βρε παιδιά! Στη μάχη ρίχνονται οι ομάδες του έκτου ομίλου, ο οποίος είναι σίγουρα ο πιο «εμπορικός» και πιο αμφίρροπος όσον αφορά την τελική κατάταξη. Τα μεγαθήρια, Γαλλία, Γερμανία και Πορτογαλία θα κονταροχτυπηθούν με την Ουγγαρία πιθανότατα να παίζει το ρόλο του σάκου του μποξ ή και του ρυθμιστή!

Οριακά θετικό το πρόσημο στη χθεσινή μέρα. Χρειάζεται και τύχη. Γκολ μετά το 68 ψάχναμε και η Σλοβακία σκόραρε στο 68:03! Ωστόσο αυτό σήμανε την ήττα των Πολωνών, χαλώντας τη δυάδα μας. Γι’ αυτό όμως δείχνουμε τον τρόπο πονταρίσματος με μονάδες, καθώς στην προκειμένη περίπτωση βγαίναμε οριακά κερδισμένοι με κερδισμένο το ένα από τα δυο στοιχήματα.

  • Μπορείτε πλέον να με βρείτε και στο Ιnstagram για ακόμα περισσότερο στοίχημα! 

Το καθήκον της στη Βουδαπέστη

Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς, η Ουγγαρία φιλοξενεί στη Βουδαπέστη την Πορτογαλία. Οι «Μαγυάροι» είχαν τύχη βουνό στην κλήρωσή τους. Καταδικάστηκαν λοιπόν να παίξουν χωρίς άγχος σ’ αυτό το τουρνουά.

Οι Πορτογάλοι, κάτοχοι του τροπαίου, οφείλουν να κερδίσουν το σημερινό αγώνα για να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην πρώτη τριάδα. Οποιοσδήποτε από τους τρεις «μεγάλους» χάσει βαθμούς από την Ουγγαρία θα έχει μειονέκτημα. Μάλιστα είναι πιθανό να χρειαστούν και τα γκολ σε πιθανές ισοβαθμίες. Δε φτάνει λοιπόν μια νίκη στο όριο, όπως αγαπάει να κάνει ο Σάντος.

Εκτίμηση: Η Πορτογαλία πρέπει να κάνει το καθήκον της και μάλιστα όσο πιο άνετα μπορέσει. Άσσος λοιπόν με τουλάχιστον δυο γκολ και 4 κόρνερ για τους φιλοξενούμενους. Συνηθίζουν άλλωστε να επισκέπτονται το σημαιάκι. Συνεχίζει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ο Μπρούνο Φερνάντες, τον οποίο γλυκοκοιτάζω για anytime σκόρερ σε απόδοση 3.60!

Πρόωρος τελικός στο Μόναχο

Λίγες ώρες αργότερα, η Γαλλία αντιμετωπίζει τη Γερμανία ως τυπικά γηπεδούχος στο Μόναχο. Δυο ομάδες που θα μπορούσαν να βρίσκονται στον τελικό σε μια οποιαδήποτε διοργάνωση.

Το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης είναι οι «τρικολόρ» και όχι άδικα. Έχουν ίσως το πιο πλήρες ρόστερ σε όλες τις θέσεις. Βέβαια, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αδικούμε τα «πάντσερ». Οι 22 παίκτες, συν τις αλλαγές, που θα αγωνιστούν απόψε είναι στο υψηλότερο επίπεδο. Μάλιστα οι Γερμανοί αγωνίζονται ουσιαστικά στην έδρα τους.

Εκτίμηση: Ισορροπημένο παιχνίδι στην «Αλιάνζ Αρένα». Μάλλον η ισοπαλία δεν χαλάει κανέναν από τους δυο. Αν ξεφύγει απ’ αυτήν το παιχνίδι, πιστεύω πως θα πάει προς τον άσσο. Βρίσκω λοιπόν ένα ειδικό στοίχημα με νίκη των Γάλλων με ένα γκολ ή ισοπαλία σε απόδοση 1.85.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
ΑφιέρωμαΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro news
Stories 1960-2016Μεταδόσεις
Μονό
19:00
Ουγγαρία - Πορτογαλία
2 & over 1,5 & Πορτογαλία over 3,5 κόρνερ
2.05
BET: 20 units
Μονό
22:00
Γαλλία - Γερμανία
1 με ένα γκολ διαφορά ή ισοπαλία
1.85
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις