Επιστρέφει στον τόπο του «εγκλήματος»

Επιστρέφει στον τόπο του «εγκλήματος»

Αξίζει το 3,30 του Εμπαπέ

Γαλλία εναντίον Γερμανίας αλλά μη βιαστείτε να θεωρήσετε τους «Τρικολόρ» γηπεδούχους, το ματς γίνεται στο Μόναχο. Στην «Αλλιάντς Αρένα», εκεί που στις 7 Απριλίου ο Κιλιάν Εμπαπέ έκανε πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της Παρί, σημειώνοντας δύο γκολ κόντρα στην Μπάγερν και τον τερματοφύλακα Νόιερ. Τον οποίο και θα βρει εκ νέου αντίπαλό του απόψε, το anytime του Εμπαπέ πληρώνει ως και 3,30 και σε αυτήν την απόδοση δεν μπορεί να αγνοηθεί.

Χωρίς κόμπλεξ οι Ούγγροι

Νωρίτερα στη «Γκρουπάμα Αρένα» της Βουδαπέστης η Ουγγαρία θα αναμετρηθεί με την κάτοχο του Euro Πορτογαλία, σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι για τους Ιβηρες. Η Ουγγαρία χωρίς άγχος και σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο δεν έχει κανένα λόγο να φοβηθεί τα παιχνίδια, έχοντας να αντιμετωπίσει ακόμα τις Γαλλία και Γερμανία, εκτίμηση είναι πως δεν θα περιμένει πίσω και θα προσπαθήσει να κάνει ζημιά στην κόντρα επίθεση. Αξίζει να κυνηγήσουμε το γκολ των Ούγγρων, το goal/goal αποδίδει ως και 2,30 και αξίζει να αναζητηθεί.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
Μονό
19:00
Ουγγαρία - Πορτογαλία
Goal/goal
2.30
BET: 5 units
Μονό
22:00
Γαλλία - Γερμανία
Anytime γκολ Κ. Εμπαπέ
3.30
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις