Τους ρίχνει κατηγορία

Προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ

Καλημέρα σε όλους. Συνέχεια στα προγνωστικά μπάσκετ με την τελευταία αγωνιστική της ProA.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Προγνωστικά μπάσκετ – Ορλεάν vs Σαλόν 

34η και τελευταία αγωνιστική στην ProA με την Ορλεάν (18-15) να αντιμετωπίζει την Ελάν Σαλόν (10-23). Για τους γηπεδούχους τα πράγματα είναι απλά. Κερδίζουν, κατοχυρώνουν την οχτάδα και αναλόγως την έκβαση των υπόλοιπων παιχνιδιών, μπορούν να διεκδικήσουν μέχρι και την έκτη θέση. Στο τελευταίο τους παιχνίδι κέρδισαν δύσκολα τη Λιμόζ με 78-73. MVP της αναμέτρησης ήταν ο σέντερ Τσίμα Μονέκε, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με double-double (18πόντους-11 ριμπάουντ σε 30′).

Από την άλλη, ο αγώνας για την Σαλόν έχει χαρακτήρα τελικού, καθώς αν ηττηθεί αποχαιρετά την κατηγορία. Το ρόστερ της δεν αντικατοπτρίζει τη θέση της, καθώς σε αυτό αγωνίζεται ο 38χρονος πρώην σταρ του ΝΒΑ και μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων Μικαέλ Ζελαμπάλ. Στο τελευταίο της παιχνίδι ηττήθηκε από την πρωτοπόρο Ντιζόν με 81-90. Οι Σον Αρμάντ και Μικαέλ Ζελαμπάλ πάλεψαν για την Σαλόν με 23 και 17 πόντους αντίστοιχα. Ο Αμερικανός combo-guard Τζόρντον Κρόφορντ γύρισε τον αστράγαλό του και χάνει το τελευταίο και πιο κομβικό παιχνίδι της σεζόν. Η Σαλόν αντέδρασε άμεσα και απέκτησε για ένα ματς τον πρώην playmaker της γερμανικής Ράστα Βέχτα, Ίκε Ιροέγκμπου.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ξανά στις 10 Οκτωβρίου με την Σαλόν να κερδίζει πολύ δύσκολα με 83-80.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Εκτίμηση: Αγώνας δίχως αύριο για τις δύο ομάδες. Ποιοτικά η Ορλεάν, αυτή τη στιγμή, είναι ένα επίπεδο πάνω από την Σαλόν. Ακόμη δεν γνωρίζουμε πως θα αντιδράσει η Σαλόν με την απουσία του Κρόφορντ, καθώς ο Ιροέγκμπου που καλείται να τον αντικαταστήσει, δεν έχει τις επιθετικές αρετές του. Εμείς στα προγνωστικά μπάσκετ θα πάμε με τη νίκη των γηπεδούχων (καλύπτοντας χάντικαπ 9 πόντων) και στο Over 72,5 πόντων τους, έτσι ώστε να κλείσουν εξαιρετικά μία ήδη πετυχημένη χρονιά και παράλληλα να ρίξουν στην ProΒ τους φιλοξενούμενους.

Μονό
19:30
Ορλεάν - Σαλόν
1 (-8,5) & Ορλεάν over 72,5
2.00
BET: 32 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις