Οι άμυνες ανοίγουν μετά το ημίχρονο

Euro

Οι άμυνες ανοίγουν μετά το ημίχρονο 

Το Euro 2020 έχει ξεκινήσει και η μέχρι τώρα πορεία της διοργάνωσης μας δίνει ελπίδες για ένα εξαιρετικό τουρνουά.

Έχω παρατηρήσει πως όσες ομάδες ξεκινούν με πολύ αμυντική προσέγγιση καταφέρνουν να κρατήσουν το πρώτο ημίχρονο στο μηδέν. Έπειτα βέβαια καταρρέουν, όμως αυτό δεν μας επηρεάζει προς το παρόν.

Στο παιχνίδι της Ουγγαρίας με την Πορτογαλία, οι γηπεδούχοι αναμένεται να παίξουν κλειστά. Αυτό θα αποτελέσει μία μεγάλη πρόκληση για την ομάδα του Σάντος, διότι οι τελευταίοι νικητές του Euro αποτελούν μία αμυντική ομάδα.

Ουγγαρία – Πορτογαλία: Ημίχρονο χωρίς ρίσκα

Είναι και οι δύο κλειστές ομάδες, όμως οι Πορτογάλου φαίνεται να έχουν πλάνο. Κατέκτησαν άλλωστε το Euro με αμυντική προσέγγιση.

Στα αγωνιστικά η Ουγγαρία αναμένεται να παραταχθεί με τριάδα στην άμυνα και μπακ – χαφ που θα παίζουν αρκετά χαμηλά. Με αυτό τον τρόπο θέλουν να κλείσουν τους χώρους στην αντίπαλη επίθεση και να αποτρέψουν γρήγορες επελάσεις των επιθετικών της Πορτογαλίας. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο αναμένεται να δούμε την Ουγγαρία να κάνει άμυνα και να προσπαθεί να χαλάσει τον ρυθμό των αντιπάλων. Επιθετικά θα μπορούσε να αποτελέσει κίνδυνο μόνο στην κόντρα επίθεση, αλλά η ομάδα του Σάντος σπάνια έχει κενά πίσω.

Η Πορτογαλία θα πρέπει να κάνει μεγάλη προσπάθεια για να ανοίξει την αντίπαλη άμυνα. Ο Σάντος δεν θα ρισκάρει από νωρίς και σίγουρα το πρώτο ημίχρονο θα είναι αναγνωριστικό. Πιθανότατα κάποια στιγμή να προσπαθήσει να επιτεθεί μαζικά από τα πλάγια, εφόσον όμως βρει χώρο. Ο Ρονάλντο θα είναι κλεισμένος από παντού και αν το χειριστεί έξυπνα θα δώσει χώρους και ευκαιρίες στους συμπαίκτες του.

Το παιχνίδι θα έχει σίγουρα αργό ρυθμό, διότι η Πορτογαλία ακόμα και να κλέβει την μπάλα στο αμυντικό της μισό δεν θα κινείται άμεσα στην επίθεση. Προτιμά τις οργανωμένες επιθέσεις.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
Μονό
19:00
Ουγγαρία - Πορτογαλία
Σκορ ημιχρόνου: 0-0
2.80
BET: 5 units
Μονό
19:00
Ουγγαρία - Πορτογαλία
Under 1 AH στο α' ημίχ.
1.90
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις