Στόχος η συνταγή του Σάντος

προγνωστικά στοιχήματος

Στοίχημα φάουλ: Under εσείς, under και εμείς!

Καλησπέρα κύριοι. Δεν έχει ξεκινήσει με το δεξί η στήλη ωστόσο θα ανακάμψουμε. Σήμερα βλέπω μεγάλη αξία σε κάποια στοιχήματα και θα σας τα παραθέσω. Τα προγνωστικά στοιχήματος θα επικεντρωθούν σε ένα παιχνίδι με 3 επιλογές που βλέπω αξία.

Με ξέρετε ότι είμαι παιδί του over. Ωστόσο, αν θα το έχετε παρατηρήσει όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα στο Euro ήταν στο under, εκτός από το Αυστρία- Βόρεια Μακεδονία. Μέχρι στιγμής, σας έχω δώσει κάποια under και θα συνεχίσω με αυτά.

Στο παιχνίδι Ουγγαρία – Πορτογαλία πιστεύω θα είναι μονόλογος για την Πορτογαλία η οποία θα επιτίθεται συνεχώς. Αν η Ουγγαρία δεν περιμένει με διπλή ζώνη άμυνας θα γράψει πολλά το κοντέρ. Ρεφ ο Τούρκος Τσακίρ. 27 φαόυλ μέσο όρο ο κύριος όμως είναι προσεκτικός. Δε θα αφήσει να ξεφύγει το παιχνίδι. Under 25,5 φάουλ στο στοίχημα φάουλ μας και συνεχίζουμε.

Κάρτες… αγνοούνται!

Συνεχίζουμε με τον διαιτητή Τσακίρ της αναμέτρησης για τα προγνωστικά στοιχήματος. Ο συγκεκριμένος δε βγάζει πάνω από 4 κάρτες ανά παιχνίδι. Μόνο όταν θα καίει το παιχνίδι ίσως δούμε παραπάνω από 4. Η Πορτογαλία ίσως τελειώσει από νωρίς το ματς με αποτέλεσμα να χαλαρώσουν όλοι και να μην έχει πολλά μαρκαρίσματα. Θα επιλέξω το under 3,5 κάρτες σε απόδοση 2.05 και ελπίζω να μην έχουν πολλά νεύρα και να μην ξεφυσάει ο Πορτογάλος προπονητής όπως την φωτογραφία.

Προγνωστικά στοιχήματος: H συνταγή του Σάντος!

Στην τρίτη επιλογή από τα προγνωστικά στοιχήματος, πάμε με τη συνταγή της Πορτογαλίας του Σάντος. Ο έμπειρος κόουτς θα προσπαθήσει πρώτα να κρατήσει το 0 στην άμυνα και μετά ότι κάνει μπροστά. Θεωρώ πως και με μισό μηδέν θα το πάρει το παιχνίδι αν και αναμένεται πιο εύκολη επικράτηση. Νίκη με μηδέν παθητικό Πορτογαλία επιλέγω στο 2.05.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
Μονό
19:00
Ουγγαρία - Πορτογαλία
Under 25,5 φάουλ
1.87
BET: 40 units
Μονό
19:00
Ουγγαρία - Πορτογαλία
Under 3,5 κάρτες
2.05
BET: 15 units
Μονό
19:00
Ουγγαρία - Πορτογαλία
2 & no goal
2.05
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις