Στο… σημαιάκι από τις 10 το πρωί!

Στο... σημαιάκι από τις 10 το πρωί!

Καλό Σαββατοκύριακο με κέρδη εύχομαι σε όλους μας! Η μία στις δύο σωστές προβλέψεις παρέμειναν για άλλη μια φορά, την τέταρτη συνεχόμενη, το αποτέλεσμα της στήλης. Το ένα ματς πέρασε από το ημίχρονο, ναι το καταφέραμε και αυτό! Το δεύτερο είχε 7 κόρνερ στο 41΄ και 9 στο τέλος του ματς, ενώ θέλαμε 1 ακόμα για να πάρουμε τουλάχιστον το στοίχημα μας πίσω. Το θεώρησα… σημάδι και είχα αποφασίσει να απέχω για κάποιες μέρες, για να υπάρξει η σχετική αποφόρτιση, αλλά όπως μου είπε και ένας φίλος στο chat μας στο telegram ο επιμένων νικά! Ωραίο μου ακούστηκε σαν κίνητρο και έτσι αφού έδωσα στον εαυτό μου ρεπό μιας ημέρας επανέρχομαι ελπίζω δριμύτερος!!

Θα επιμείνω για άλλη μια μέρα και σε λιγότερα γνωστά πρωταθλήματα, όπου θα επιλέξω τα σημεία μου με γνώμονα και στήριγμα την στατιστική. Ξεκινάμε από την Western Premier League της Αυστραλίας και το παιχνίδι μεταξύ της Γιούνταλουπ και της Κόκμπουρν Σίτι. 5,2 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει εντός έδρας η Γιούνταλουπ, 10,9 μ.ο. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος. 5 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει η Κόκμπουρν Σίτι εκτός έδρας, 12,55 μ.ο. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη. Επιλογή μας το over 10 ασιατικό σύνολο κόρνερ.

Συνεχίζουμε από τη φινλανδική Kakkonen Όμιλος Β και το παιχνίδι μεταξύ της ΦΚ Ιλβές ΙΙ και της HJS Ακατέμια. 9 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει εντός έδρας η ΦΚ Ιλβές ΙΙ, 15 μ.ο. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος. 4,91 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει εκτός έδρας η HJS Ακατέμια, 10,27 μ.ο. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη. Επιλογή μας το over 10 ασιατικό σύνολο κόρνερ.

Πάμε στην πολωνική Ekstraklasa και το ντέρμπι μεταξύ της Λεχ Πόζναν και της Λέγκια Βαρσοβίας. 8,3 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει η Λεχ Πόζναν εντός έδρας, 12,2 μ.ο. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος. 6 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει η Λέγκια Βαρσοβίας εκτός έδρας, 10,78 μ.ο. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη. Επιλογή μας το over 10 ασιατικό σύνολο κόρνερ.

Για το τέλος θα επιλέξω μια δυάδα και ένα fun bet. Η δυάδα θα προέλθει από το παιχνίδι της νορβηγικής Eliteserien μεταξύ της Σταρτ και της Βίκινγκ και της Ισλανδικής Premier League μεταξύ της KP Ρέικιαβικ και της Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ. Αναμένω και στα 2 ματς πολλά κόρνερ, χαμηλώνω και στα 2 το βασικό line κατά 1 κόρνερ και επιλέγω το over 9,5 σύνολο κόρνερ. Στο Νορβηγικό ματς θα επιλέξω σαν fun bet και το over 14,5 σύνολο κόρνερ.

Μονό

10:00 Γιούνταλουπ – Κόκμπουρν Σίτι: Over 10 κόρνερ AH (1.88)

Μονό

15:00 ΦΚ Ιλβές ΙΙ – HJS Ακατέμια: Over 10 κόρνερ AH (1.98)

Μονό

18:30 Λεχ Πόζναν – Λέγκια Βαρσοβίας: Over 10 κόρνερ AH (1.88)

Δυάδα (απόδοσης 2.36)

19:00 Σταρτ – Βίκινγκ: Over 9,5 κόρνερ (1.50)

20:00 KP Ρέικιαβικ – Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ: Over 9,5 κόρνερ (1.57)

Fun Bet

19:00 Σταρτ – Βίκινγκ: Over 14,5 κόρνερ (6.00)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις