Καταφύγιο στα γκολ…

Euro 2020

Euro 2020 Προγνωστικά

Καλησπέρα σε όλους! Το ότι μπορούμε να μιλάμε για ποδόσφαιρο και Euro 2020 αυτές τις ημέρες, αποτελεί ένα μικρό θαύμα. Οι προχθεσινές, συγκλονιστικές στιγμές με τον Κρίστιαν Έρικσεν να είναι αναίσθητος στο χορτάρι και τους γιατρούς να προσπαθούν να τον επαναφέρουν στη ζωή μέσα σε εκατομμύρια σαστισμένους και δακρυσμένους θεατές και τηλεθεατές, μας θύμισε εκτός από τη ματαιότητα της ζωής, τη σημαντικότητα της υγείας. Υγεία λοιπόν και τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε.  

Στα του στοιχήματος, βλέπουμε ότι κάθε πρόβλεψη σε αυτό το Euro 2020 είναι απολύτως παρακινδυνευμένη. Γι’ αυτό, πρέπει να είμαστε φειδωλοί και να παίζουμε προσεκτικά και συνετά. Όσο περνούν οι αγωνιστικές, θα βγάζουμε κάπως πιο ασφαλή συμπεράσματα για όλες τις ομάδες. 

Σκωτία – Τσεχία 

Οι Σκωτσέζοι επιστρέφουν σε μεγάλη διοργάνωση έπειτα από πάρα πολλά χρόνια και θέλουν να συνδυάσουν αυτό το επίτευγμα με πρόκριση στην επόμενη φάση. Δίνει το πρώτο ματς εντός έδρας και αυτό είναι ένα έξτρα κίνητρο για να κυνηγήσει τη νίκη.


Διαβάστε τα προγνωστικά και ολόκληρο το άρθρο του Τάσου Μαρκόπουλου στο bet.gr

Δυάδα απόδοσης 3.20
16:00
Σκωτία - Τσεχία
Over 2 AH
2.00
22:00
Ισπανία - Σουηδία
Ισπανία over 1,5
1.60
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις