Με ασιατικά και κάλυψη

Euro 2020

Euro 2020: Με ασιατικά και κάλυψη

Κουβανέζικες καλημέρες σε όλη την παρέα! Συνεχίζουμε να κινούμαστε σε ρυθμούς Euro 2020. Σειρά σήμερα έχει ο 5ος όμιλος, αφού πρώτα γίνει το μεσημέρι η δεύτερη αναμέτρηση του 4ου ομίλου ανάμεσα στη Σκωτία και την Τσεχία. Στις 19:00 λοιπόν, η Πολωνία αντιμετωπίζει τη Σλοβακία και τρεις ώρες αργότερα η Ισπανία φιλοξενεί τη Σουηδία. Προς το παρόν έχουμε πάει εξαιρετικά. Μετά το 2/2 στις δυο πρώτες μέρες, χθες είχαμε 3/4 προβλέψεις. Εύκολα το goal/goal στο Αυστρία – Βόρεια Μακεδονία, το ίδιο εύκολα και οι κάρτες της Κροατίας, ενώ η Ολλανδία μας δυσκόλεψε για ένα ημίχρονο, αλλά μας πλήρωσε στο δεύτερο.

  • Μπορείτε πλέον να με βρείτε και στο Ιnstagram για ακόμα περισσότερο στοίχημα! 

Πολωνία – Σλοβακία

Ξεκινάμε από την αναμέτρηση της Αγίας Πετρούπολης ανάμεσα στην Πολωνία και τη Σλοβακία. Φαβορί οι Πολωνοί, ωστόσο έδειξαν στοιχεία αστάθειας στα τελευταία επίσημα και φιλικά. Κενά στην άμυνα, που ίσως οφείλονται και σε δοκιμές του Πάουλο Σόουζα. Δεν περιμένω αλχημείες από τον Πορτογάλο, ωστόσο οι τελευταίες εμφανίσεις με βάζουν σε σκέψεις. Στον αντίποδα η Σλοβακία δείχνει να αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο γκολ. Είναι το αουτσάιντερ του ομίλου, αλλά με την τρίτη θέση να δίνει ελπίδες πρόκρισης, τίποτα δεν είναι απίθανο. Ερωτηματικό η κατάσταση του Χαμσίκ.

Εκτίμηση: Η παρέα του Λεβαντόφσκι έχει τον πρώτο λόγο. Ειδικά αν αξιοποιηθεί ο επιθετικός της Μπάγερν, θα βρεθεί το γκολ και ίσως παραπάνω από ένα. Σε καμία περίπτωση όμως δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί να κρατήσει το μηδέν. Κάλυψη λοιπόν στη νίκη τους. Επίσης θα ποντάρω και σε late goal, που επιβεβαιώνεται από τη στατιστική των δύο ομάδων, αλλά και από την κρισιμότητα του αγώνα για τους Πολωνούς, καθώς δίνουν το θεωρητικά ευκολότερο παιχνίδι τους στον όμιλο.

Ισπανία – Σουηδία

Στον πιο “εμπορικό” αγώνα της ημέρας, η Ισπανία υποδέχεται στη Σεβίλλη τη Σουηδία. Μια Σουηδία που ταλαιπωρήθηκε αρκετά στην προ Euro εποχή, με σημαντικότερη την απώλεια του Ζλάταν. Ίσως οι φιλοξενούμενοι αναζητήσουν τις πιθανότητές τους για την πρόκριση στα επόμενα δυο παιχνίδια. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορούν να βρουν ένα γκολ απόψε. Οι Ισπανοί παίζουν εντός και θέλουν να καθαρίσουν νωρίς. Ωστόσο οι τοκογλυφικές αποδόσεις του άσσου δε μου κάνουν.

Εκτίμηση: Θα μείνω μακριά από σημείο γιατί δεν βρίσκω κάποια αξία. Θα πάω στα γκολ, καθώς τα παιχνίδια των δυο ομάδων δε μένουν εύκολα στο ένα γκολ. Θα ποντάρω “ασιατικά” με επιστροφή στα δύο και πληρωμή στα τρία γκολ.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
ΑφιέρωμαΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro news
Stories 1960-2016Μεταδόσεις
Δυάδα απόδοσης 2.63
19:00
Πολωνία - Σλοβακία
1Χ & over 1,5
1.72
22:00
Ισπανία - Σουηδία
Over 2 AH
1.53
BET: 10 units
Μονό
19:00
Πολωνία - Σλοβακία
Γκολ μετά το 68'
1.88
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις