Πιο καλός ο διπλασιασμός

Πιο καλός ο διπλασιασμός

Ούτε ένα μισάωρο δεν χρειάστηκε για να πλερώσουν οι γείτονες, με τον γερόλυκο τον Πάντεφ να κάνει τη δουλειά και να μας στέλνει ταμειάρα. Δεν σταματάμε, συνεχάμε με προβλέψεις Euro και σήμερα…

Προβλέψεις Euro: Φαβορί για λίγα γκολ

Μπαίνουν και οι Ισπανοί στη φασούλα, που αντιμετωπίζουν τους Σουηδούς και στοχεύουνε σε σεφτέ για να φεύγουν τα πολλά τα άγχη.

Φαβορί η ρόχα αλλά με πέντε νίκες σερί οι Σκανδιναβοί έχουν τα φόντα να φέρουνε σε δύσκολη θέση τον Λουίς Ενρίκε και την αρμάδα του, που δεν έχει καταφέρει να κάνει και τίποτα σοβαρό μετά το τετράμπαλο στους Ιταλούς στον τελικό του Euro το 2012.

Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
ΑφιέρωμαΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro news
Stories 1960-2016Μεταδόσεις

Βλέπω τον άσο σε κάτι αποδόσεις του ένα και σαράντα και γελώ. Και να νικήσουνε οι Σπανιόλοι, που είναι ασφαλώς το πιο πιθανό, δεν αξίζει τόσο χαμηλά.

Παρατηρώντας τα τελευταία ματσάκια τους, βλέπει κανείς ότι έχουν μερικά ξεσπάσματα κατά καιρούς όμως συνήθως σκοράρουν λίγες φορές και δεν κρατούν πάντοτε το μηδέν. Όπως και να ‘χει, τα γκολ πολλά δεν προβλέπεται να είναι. Δύο, άντε τρία, κάνα χηνάρι ένα-ένα ή κάνα δύο-ένα, δύο-μηδέ. Βουρ για διπλασιασμό με 2-3 γκολ.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
22:00
Ισπανία - Σουηδία
2-3 γκολ
2.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις