Ο Ντάικς και οι κάρτες στη Γλασκώβη

προγνωστικά

Με τις κάρτες και τον… ψηλό

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η δράση στο Euro 2020 και σαφώς τα προγνωστικά στους αγώνες δίνουν περαιτέρω κίνητρα για να παρακολουθήσουμε τη μεγάλη διοργάνωση.

Η Σκωτία, όπως πάνω-κάτω και η Ουαλία που παρακολουθήσαμε το Σάββατο, είναι μια άτεχνη ομάδα με λιγοστό ταλέντο, που θα καταφύγει, όπως σχεδόν όλες οι βρετανικές εθνικές, στο ψηλό παιχνίδι. Στις σέντρες για το κεφάλι του ψηλού δηλαδή, στην Σκωτία αυτός ο ψηλός, κοντά στο 1,90, είναι ο Λίντον Ντάικς. Τυπικός παραδοσιακός σέντερ φορ των βρετανικών γηπέδων, πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι, παίζει στην ΚΠΡ της Championship και θα είναι ο target man για τους Σκωτσέζους. Μια κεφαλιά στα… δίχτυα ψάχνουμε, για το 3,80 στο anytime γκολ, κόντρα στην Τσεχία.

Οι κάρτες του Ζίμπερτ 

Στο ίδιο παιχνίδι, Σκωτία και Τσεχία το βλέπουν ως την ευκαιρία να μπουν δίπλα στην Αγγλία και να αποκτήσουν αβαντάζ για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Το ματς της Γλασκώβης θα έχει ένταση και πάθος και η παρουσία των Σκωτσέζων εγγυάται δυναμικά μαρκαρίσματα και κίτρινες κάρτες. Η Σκωτία θα πάρει την ώθηση της εξέδρας και θα παρασύρει και την Τσεχία σε δυναμικό παιχνίδι, εφικτό ο Γερμανός διαιτητής Ντάνιελ Ζίμπερτ να δώσει τουλάχιστον 5 κίτρινες, σε τιμή 2.30.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
Μονό
16:00
Σκωτία - Τσεχία
Ντάικς anytime scorer
3.80
BET: 5 units
Μονό
16:00
Σκωτία - Τσεχία
Over 4,5 κάρτες
2.30
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις