Σκόρερ στην Ευρώπη, γκολ στην Αμερική

Euro 2020

Euro 2020: Διπλασιάζει τα χρήματά μας ο Λέβα

Μία επιλογή για το Euro 2020 έχω σήμερα. Από κει και πέρα, αργά το βράδυ, θα έχει και ένα παιχνίδι του Copa America που στοιχηματικά, αξίζει την προσοχή μας.

Τόσο η Πολωνία, όσο και η Σλοβακία, έδειξαν να δυσκολεύονται στα τελευταία παιχνίδια που έδωσαν, είτε επίσημα είτε φιλικά. Θεωρώ την Πολωνία καλύτερη από τις δύο αλλά στους τελευταίους επτά αγώνες που έδωσε (συμπεριλαμβανομένων και των δύο φιλικών προετοιμασίας λίγες ημέρες πριν) κράτησε το μηδέν πίσω μόνο απέναντι στην Ανδόρα. Στα 5 από τα υπόλοιπα δέχτηκε πάνω από 1 γκολ. Σκοράρει όμως κι αρκετά.

Ασταθής η Σλοβακία, ειδικά στην άμυνα. Στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, λίγους μήνες πριν, βρέθηκε να χάνει 0-2 (!) από τη Μάλτα στο 20’. Στα φιλικά με Αυστρία και Βουλγαρία δεν εντυπωσίασε και φάνηκαν προβλήματα και μπροστά.

Δε θα ήθελα να κάνω κάποια πρόβλεψη για το αποτέλεσμα του αγώνα, γιατί είναι ο πρώτος τους αγώνας για το Euro 2020, ακόμα και αν θεωρώ τον άσο πολύ πιθανό. Θα προτιμήσω την επιλογή που θέλει τον φετινό αποδέκτη του «χρυσού παπουτσιού» Λεβαντόφσκι να σκοράρει τουλάχιστον 1 γκολ, επιλογή που διπλασιάζει το ποντάρισμά μας, αν επαληθευτεί.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Copa America: Συνήθως έχουμε γκολ

Έχει αρχίσει το Copa America και ο μοναδικός αγώνας για σήμερα είναι αυτός ανάμεσα στην Παραγουάη και τη Βολιβία. Πιθανότατα οι δύο τους θα παλέψουν για την 4η θέση και το τελευταίο εισιτήριο του ομίλου, τον οποίο συμπληρώνουν η Χιλή, η Αργεντινή και η Ουρουγουάη. Λόγω της ανάγκης των βαθμών αλλά και της νοοτροπίας των ομάδων, αναμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι. Στο παρελθόν είχαμε αρκετά γκολ στις αναμετρήσεις τους και περιμένω κάτι αντίστοιχο και απόψε το βράδυ.

Προσωπικά πιστεύω πως η Παραγουάη είναι μισό «κλικ» καλύτερη, κυρίως λόγω της άσχημης αμυντικής λειτουργίας της Βολιβίας. Στην τελευταία τους αναμέτρηση, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, είχαν έρθει ισόπαλες με 2-2, αλλά σαφώς ανώτερη η Παραγουάη. Βασική μας επιλογή θα είναι το over, το οποίο προσφέρεται υψηλά. Από κει και πέρα βρίσκουμε τον άσο πολύ χαμηλά για να ασχοληθούμε μαζί του.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
ΑφιέρωμαΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro news
Stories 1960-2016Μεταδόσεις
Μονό
19:00
Πολωνία - Σλοβακία
Anytime γκολ Ρ. Λεβαντόφσκι
2.07
BET: 10 units
Μονό
03:00
Παραγουάη - Βολιβία
Over 2,5
2.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις