Νεύρα στη Γλασκώβη, μονόλογος στη Σεβίλλη!

στοίχημα φάουλ

Στοίχημα φάουλ: Πολλά νεύρα στη Γλασκώβη!

Χαιρετώ τα πλήθη και για ακόμα μία φορά να σας ευχαριστήσω που μας στηρίζεται ένα χρόνο μετά από την έναρξη λειτουργίας του site μας. Σήμερα στο στοίχημα φάουλ θα ασχοληθούμε με δύο παιχνίδια του Euro 2020.

Στο Hampden Park σήμερα αγωνίζονται οι Σκωτσέζοι με τους Τσέχους. Ισοδύναμες ομάδες με ελαφρώς καλύτερους τους Τσέχους. Γνωρίζουν και οι δύο πως με μία νίκη σήμερα ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι Σκωτσέζοι αν και με μικρή εμπειρία σε τελικές φάσεις μεγάλης διοργάνωσης θα το παλέψουν μέχρι εκεί που δεν πάει. Παίζουν εξάλλου και στην έδρα τους. Διαιτητής ο Γερμανός Σίμπερτ με 21,5 φάουλ μέσο όρο. Σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις όμως σφυρίζει πιο πολύ και βγάζει και πολλές κάρτες. Μπαίνουμε στο over 23,5 φάουλ στο 1.85.

Μονόλογος στην Σεβίλλη

Στη Σεβίλλη αναμετρώνται η Ισπανία και η Σουηδία. Οι Σουηδοί έχουν προβλήματα κορωνοϊού και περιμένω να παραδοθούν εύκολα ή δύσκολα. Πρώτα τους νοιάζει η άμυνα τους και θα περιμένουν. Θεωρώ θα είναι ένας επιθετικός μονόλογος για τους Ισπανούς μέχρι να σκοράρουν το πρώτο και δεύτερο γκολ. Θα έχουν κατοχή και θα γυρίζουν γύρω γύρω. Διαιτητής ο Σλοβένος Βίνσιτς με περίπου 26 φάουλ μέσο όρο. Ωστόσο, όπως είδαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια τα πρώτα ματς δεν έχουν πολλά φάουλ. Under 23,5 σύνολο φάουλ λοιπόν.

Καλή τύχη.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
Μονό
16:00
Σκωτία - Τσεχία
Over 23,5 φάουλ
1.85
BET: 20 units
Μονό
22:00
Ισπανία - Σουηδία
Under 23,5 φάουλ
1.87
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις