Στοίχημα με τα γκολ των φαβορί!

προγνωστικά στοιχήματος

Σκληρό παιχνίδι στον τέταρτο όμιλο!

Καλησπέρα σας κύριοι, δεύτερη συνεχόμενη μέρα ανεβαίνει στήλη με προγνωστικά στοιχήματος από το Euro 2020. Από προχθές είναι συγκλονισμένη όλη η υφήλιος με τον Κρίστιαν Έρικσεν ο οποίος σωριάστηκε στο έδαφος αναίσθητος. Ευτυχώς έδρασαν οι γιατροί αστραπιαία και όλα είναι καλα με τον άνθρωπο και ας ελπίσουμε να μην ξανασυμβούν τέτοια σκηνικά σε κανένα γήπεδο.

Ξεκινάμε με τα προγνωστικά στοιχήματος από το Σκωτία – Τσεχία. Εκεί όπου περιμένω να είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, καθώς πέρα από την Αγγλία που είναι το φαβορί για την πρόκριση και την 1η θέση, οι υπόλοιπες ομάδες (Κροατία, Τσεχία και Σκωτία) βρίσκονται περίπου στο ίδιο επίπεδο. Όπως και στα προηγούμενα ματς που είδαμε, έτσι και σε αυτό δεν αλλάζω την τακτική μου. Οι δύο ομάδες θεωρώ πως θα μπουν κοιτώντας την άμυνα τους πρωτίστως και το να μη δεχθούν γκολ. Με αυτή τη λογική έχει αξία να μπει το πρώτο γκολ μετά το 28’ στο 1.98.

Φαβορί οι Πολωνοί!

Στις 19:00 αναμετρώνται οι Πολωνοί με τους Σλοβάκους. Θεωρώ τους Πολωνούς πιο πάνω σε ποιότητα, καλύτερη και πιο δεμένη ομάδα και πως εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουν. Εμείς εστιάζουμε στα προγνωστικά στοιχήματος, το να επιτευχθεί ένα τέρμα από τους Πολωνούς στο πρώτο ημίχρονο σε απόδοση διπλασιασμού.

Να τελειώνουν νωρίς οι Ισπανοί!

Με την ίδια λογική, οι Ισπανοί θα θέλουν να τελειώσουν όσο πιο γρήγορα μπορούν το σημερινό ματς και κατ’ επέκταση την υπόθεση πρόκριση. Θα μπουν δυναμικά να σκοράρουν νωρίς και να διώξουν το άγχος της πρεμιέρας. Οι Σουηδοί έχουν καλή ομάδα, όμως ταλαιπωρούνται και από κάποια προβλήματα με παίκτες με κορωνοϊό και θα είναι μισοί. Over 0,5 γκολ Ισπανία στο πρώτο ημίχρονο στο 1.65.

Καλή τύχη.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
Μονό
16:00
Σκωτία - Τσεχία
Πρώτο γκολ μετά το 28'
1.98
BET: 12 units
Μονό
19:00
Πολωνία - Σλοβακία
Οver 0,5 γκολ Πολωνία στο α' ημίχρονο
2.00
BET: 8 units
Μονό
22:00
Ισπανία - Σουηδία
Οver 0,5 γκολ Ισπανία στο α' ημίχρονο
1.65
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις