Παραμένουν ζωντανοί…

NBA

Καλημέρα και καλή Κυριακή να έχουμε. Το Euro 2020 ξεκίνησε, αλλά στην άλλη πλευρά του ατλαντικού και στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, έχουμε μπει στην τελική ευθεία και τα παιχνίδια πραγματικά έχουν πάρει φωτιά.

Σήμερα στις 22:00 παίζει το δικό μας παιδί, ο Γιάννης ο Αντεντοκούμπο το game 4 απέναντι στους Μπρούκλιν Νετς. 2-1 προηγείται η παρέα του Ιρβινγκ και του Ντουραντ, με τους δυο superstars να θέλουν από σήμερα να βάλουν τις βάσεις για να περάσουν στους τελικούς της περιφέρειας.

Για να φτάσουμε ως εδώ όμως σημαντικό ρόλο για μένα έπαιξε ο κοουτς Μπούντενχολζερ, ο οποίος δεν διάβασε καθόλου σωστά τα δυο πρώτα παιχνίδια, με αποτέλεσμα οι Μπακς να φαίνονται ομαδούλα της σειράς που θα κάνει χαβαλέ το Μπρούκλιν απέναντι τους.

Στο game 3 όμως, έγινε αυτό που έπρεπε από την αρχή να έχει γίνει, έπαιξαν πολύ δυνατά στην άμυνα, έριξαν μπόλικο «ξύλο» και με ευρωπαϊκό στυλ, όπως μαρτυρά και το τελικό αποτέλεσμα (86-83), κατάφεραν να μειώσουν και να δώσουν νέο ενδιαφέρον στην σειρά.

Σήμερα είναι αρκετά κρίσιμο το παιχνίδι και θα φανούν αρκετά πράγματα. Θεωρώ ότι η παρέα του Γιάννη έχει τα όπλα να κοντράρει τους superstars των Νετς και σήμερα κάνοντας το 2-2 θα δείξουν σε όλους όσους τους αμφισβητούν ότι είναι εδώ και παραμένουν ζωντανοί. Επίσης προχθές ο άσσος ήταν στο 1.60, σήμερα τον έχουν στο 2.15. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που μέσα σε δυο μέρες ανέβηκε τόσο πολύ και για αυτό τον στηρίζω δυνατά…

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
22:00
Μιλγουόκι Μπακς - Μπρούκλιν Νετς
1
2.15
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις