Φαβορί, κάρτες, σουτ… και γκολ!

Euro 2020

Euro 2020: Φαβορί, κάρτες, σουτ… και γκολ!

Μπήκαμε με το δεξί στο Euro 2020, καθώς στην πρεμιέρα πληρωθήκαμε το combo στη νίκη των Ιταλών. Χθες επέλεξα να απέχω, όμως σήμερα επανέρχομαι με προγνωστικά από τους τρεις αγώνες της ημέρας. Δύσκολα ζευγάρια, από τα οποία μπορούν να προκύψουν αξιόλογες προτάσεις.

  • Μπορείτε πλέον να με βρείτε και στο Ιnstagram για ακόμα περισσότερο στοίχημα! 

Το ντέρμπι της ημέρας

Σίγουρα το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας είναι και το πρώτο χρονικά. Αναφέρομαι στην αναμέτρηση της Αγγλίας με την Κροατία στο θρυλικό “Γουέμπλεϊ”. Η μόνιμη απογοήτευση των μεγάλων διοργανώσεων, Αγγλία, ελπίζει φέτος να πετάξει τη ρετσινιά από πάνω της. Ένα κίνητρο παραπάνω είναι και ο εντός έδρας τελικός. Μέχρι τότε όμως έχει πολύ δρόμο.

Το πρώτο της εμπόδιο είναι μια ομάδα με έμπειρους παίκτες. Η Κροατία χρειάζεται να αποδείξει πράγματα, σε έναν όμιλο με φαβορί τους Άγγλους και να κονταροχτυπηθεί με τους φιλόδοξους Τσέχους για την 2η θέση. Σήμερα δίνει το δυσκολότερο παιχνίδι της. Ενδεχόμενο θετικό αποτέλεσμα θα της δώσει μεγάλο προβάδισμα. Άλλωστε συναντήθηκε με τους “νησιώτες” και στο τελευταίο Μουντιάλ, αποκλείοντάς τους στην παράταση, αλλά και στο Nations League, παίρνοντας λευκή ισοπαλία στη Ριέκα και χάνοντας με ανατροπή στο τέλος με 2-1 στο Λονδίνο.

Εκτίμηση: Θα προτιμήσω να δω το παιχνίδι χωρίς να περιμένω στοιχηματικά το τελικό αποτέλεσμα. Περιμένω από τους Άγγλους να έχουν τον πρώτο λόγο, αλλά δεν μου εμπνέουν σιγουριά. Οι Κροάτες θα περιμένουν και διαθέτουν τα “καλά παιδιά” για να πάρουν τουλάχιστον 2 κάρτες, σε απόδοση που μπαίνει εύκολα σε δυάδα. Άλλωστε ο άρχων της αναμέτρησης, Ντανιέλε Ορσάτο δείχνει μ.ό. περίπου 5 κάρτες.

Η επικίνδυνη σταχτοπούτα

Λίγες ώρες αργότερα, στο Βουκουρέστι, η Αυστρία αντιμετωπίζει τη Βόρεια Μακεδονία. Οι γείτονες κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση σε μεγάλη διοργάνωση. Αυτό από μόνο του είναι επιτυχία και τους αφαιρεί το άγχος. Ωστόσο η δουλειά που γίνεται φαίνεται να αποδίδει καρπούς. Καλές εμφανίσεις και εξαιρετικό ξεκίνημα στα προκριματικά του Μουντιάλ. Έξι βαθμοί σε τρία παιχνίδια, παίρνοντας μάλιστα τεράστιο διπλό στην έδρα της Γερμανίας με 2-1. Είναι αξιοσημείωτο πως έχουν σκοράρει στα 18 από τα τελευταία 20 παιχνίδια που έχουν δώσει.

Η Αυστρία από την άλλη ξέρει ότι απόψε δίνει το θεωρητικά πιο εύκολο παιχνίδι της στον όμιλο. Η Ολλανδία είναι το μεγάλο φαβορί, ενώ η Ουκρανία δείχνει να έχει το προβάδισμα για τη δεύτερη θέση. Για να μπορέσει να παλέψει γι’ αυτήν, η νίκη σήμερα είναι απαραίτητη. Σίγουρα είναι το φαβορί του αγώνα. Άλλωστε απέναντι στους Βορειομακεδόνες πέτυχε δύο νίκες στα προκριματικά του Euro, με 2-1 εντός και 4-1 εκτός.

Εκτίμηση: Δύσκολο παιχνίδι στοιχηματικά και ίσως το 1.75 του άσσου να μη φανερώνει τις πραγματικές δυσκολίες. Οι δυο ομάδες μπορούν να βρουν τουλάχιστον από ένα γκολ και το συγκεκριμένο ποντάρισμα δίνεται σε εξαιρετικές αποδόσεις. Επίσης έχω κυκλώσει στα ειδικά τον παίκτη που σίγουρα αποτελεί το “next big thing” της Βόρειας Μακεδονίας. Ο Ελίφ Ελμάς είναι αναπόσπαστο γρανάζι της ομάδας, με συμμετοχή στο δημιουργικό, ανασταλτικό και εσχάτως εκτελεστικό κομμάτι. Με δύο γκολ στα 3 παιχνίδια των προκριματικών δείχνει ότι είναι στις φάσεις και δε φοβάται να δοκιμάσει το πόδι του. Ένα σουτ στην εστία και πληρωνόμαστε το 2.50!

Δίκαιο φαβορί οι “Οράνιε”

Κλείνω με το βραδινό ματς ανάμεσα στην Ολλανδία και την Ουκρανία στο Άμστερνταμ. Οι “Οράνιε” έχουν μια ομάδα με πολύ ταλέντο επιθετικά, αλλά ταυτόχρονα πιο σοβαρή στα αμυντικά της καθήκοντα σε σχέση με παλιότερα τουρνουά. Δεν είναι άδικα το φαβορί του ομίλου και θέλουν να το δείξουν από την πρώτη αγωνιστική. Άλλωστε παίζουν εντός έδρας στη φάση των ομίλων και ένα 3/3 είναι πιθανό απέναντι σε βατούς αντιπάλους. Μόλις δύο ήττες στα τελευταία 10 επίσημα εντός συνόρων, από Ιταλία και Γερμανία.

Οι Ουκρανοί έρχονται σαν οριακά δεύτερο φαβορί στον όμιλο. Προσωπικά δεν τους πιάνω από πουθενά. Για παράδειγμα, στα προκριματικά του Μουντιάλ ξεκίνησαν με τρεις ισοπαλίες. Για την ακρίβεια πήραν σημαντικό βαθμό στην πρεμιέρα από τη Γαλλία, όμως δεν τον εξαργύρωσαν με τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με Φινλανδία και Καζακστάν στο Κίεβο. Στα τελευταία 10 επίσημα παιχνίδια εκτός συνόρων, έχει μόλις τρεις νίκες και αυτές απέναντι σε Τσεχία, Λιθουανία και Λουξεμβούργο.

Εκτίμηση: Μεγάλο φαβορί στη σημερινή αναμέτρηση οι Ολλανδοί. Ακόμα κι αν μπουν μουδιασμένα, θεωρώ πως αργά ή γρήγορα θα ξεκλειδώσουν την άμυνα των Ουκρανών. Άσσος λοιπόν, με τουλάχιστον δύο γκολ από την ποιοτική επιθετική γραμμή των γηπεδούχων ή πιο συντηρητικά, νίκη σε οποιοδήποτε ημίχρονο.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
ΑφιέρωμαΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro news
Stories 1960-2016Μεταδόσεις
Δυάδα απόδοσης 2.10
16:00
Αγγλία - Κροατία
Κροατία over 1,5 κάρτες
1.50
22:00
Ολλανδία - Ουκρανία
Ολλανδία νίκη σε οποιοδήποτε ημίχρονο
1.40
BET: 12 units
Μονό
19:00
Αυστρία - Βόρεια Μακεδονία
Goal/goal
2.22
BET: 10 units
Μονό
19:00
Αυστρία - Βόρεια Μακεδονία
Ελμάς over 0,5 σουτ στην εστία
2.50
BET: 5 units
Μονό
22:00
Ολλανδία - Ουκρανία
1 & over 1,5
2.07
BET: 12 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις