Γιατί στο 4.20 η Ουαλία;

Προγνωστικά

Ζαριά στο αουτσάιντερ 

Χαβ ε ναίς ντέι μάι φριέντς, το Euro 2020 ξεκίνησε και στα χθεσινά προγνωστικά πήγαμε ταμείο με το ενιτάιμ γκολ του Τσίρου του Ιμόμπιλε στη Ρώμη. Μας δικαίωσαν ο Ιταλός, έστησαν πάρτι οι οικοδεσπότες, προχωράμε με τα σημερινά προγνωστικά.

Ουαλία βέρσους Ελβετία στις 16:00 το απόγευμα στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, σε μία αναμέτρηση που βρίσκω λάθος στις αποδόσεις και στον λανθασμένο φαβοριτισμό των φιλοξενούμενων. Και εξηγούμαι…

Οι Ουαλοί έμειναν στο 0-0 με τους Αλβανούς στα φιλικά, ενώ από τους Γάλλους ηττήθηκαν με 3-0 και μάλιστα με παίκτη λιγότερο. Σε δύο πράγματα θα σταθώ και θα εξηγήσω το σκεπτικό μου. Αρχικά, εάν βρεθούν σε καλή μέρα ο μέσος Ράμσεϊ και ο επιθετικός Γκάρεθ Μπέιλ, η Ουαλία πιθανώς να σκοράρει τουλάχιστον δύο τέρματα. Ο δεύτερος ειδικά έκανε καλή χρονιά στην Τότεναμ.

Δεύτερον, ο κόουτς της Ουαλίας θα παίξει με τριάδα στα στόπερ και στα φορ με Μπέιλ – Τζέιμς. Δηλαδή κλείνει χώρους, χτυπάει σε κόντρες και στημένα, πηγαίνοντας παράλληλα το παιχνίδι στη δύναμη. Καλό το σκεπτικό του, καθώς και το Wales δεν φημίζεται για την ποιότητά της ως σύνολο, έχοντας μονάχα συγκεκριμένες μονάδες.

Δεν μπλέκω με Ελβετούς και προχωρώ στα πονταρίσματα. Ξερό άσο περιμένοντας την πρώτη έκπληξη στο Euro 2020 και 1Χ με over 0,5 σαν πιο safe επιλογή ή κάλυψη εάν θέλετε. Καλό και το 1Χ σε τιμές κάτω του διπλασιασμού.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
Μονό
16:00
Ουαλία - Ελβετία
1
4.20
BET: 5 units
Μονό
16:00
Ουαλία - Ελβετία
1Χ & over 0,5
2.27
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις