Ξεκάθαρα φαβορί στον 2ο όμιλο!

Euro 2020

Euro 2020: Εύκολο το έργο της Δανίας

Δεύτερη μέρα στο Euro 2020 με τρεις αγώνες από τους δύο πρώτους ομίλους. Δεν έχω κάποια έμπνευση για το παιχνίδι της Ουαλίας με την Ελβετία αλλά νομίζω πως υπάρχουν κάποιες ωραίες επιλογές για τον Β’ Όμιλο. Οι “γηπεδούχοι” είναι καλύτερες ομάδες και αυτές που πιστεύω ότι θα πάρουν και τις δύο πρώτες θέσεις στον όμιλο.

Επίδειξη δύναμης έκανε η Δανία το Μάρτιο στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Κέρδισε με 0-2 το Ισραήλ, με 8-0 (!) τη Μολδαβία και με 0-4 την Αυστρία. Από τα προκριματικά είχε φανεί η κλάση της ομάδας, όταν και πέρασε αήττητη με την καλύτερη επίθεση στον όμιλο.  Οι Φινλανδοί, οι οποίοι ήταν και στον όμιλο της Εθνικής μας, δεν είχαν εντυπωσιάσει. Στα πιο πρόσφατα παιχνίδια που έδωσαν, είτε στα προκριματικά του Μουντιάλ είτε φιλικά, φάνηκαν πολλά αμυντικά κενά.

Χαμηλά προσφέρεται ο άσος και ανάλογα τι προτιμάει ο καθένας, μπορεί να συνδυαστεί τόσο με χάντικαπ όσο και με τα συνολικά γκολ, για μία καλύτερη απόδοση.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Μαζί στα προκριματικά, μαζί και τώρα

Στο άλλο παιχνίδι του Β’ Ομίλου, το Βέλγιο θα αναμετρηθεί με τη Ρωσία. Οι δύο ομάδες ήταν μαζί και στον όμιλο των προκριματικών του Euro 2020, με τους Βέλγους να κερδίζουν και στα δύο παιχνίδια. Αυτές ήταν και οι μοναδικές ήττες της Ρωσίας. Μεγάλη απώλεια ο Ντε Μπρόινε που είναι αμφίβολος αλλά το Βέλγιο παραμένει το φαβορί του ομίλου.

Θεωρώ πως θα έχουμε γκολ στο ματς, πιθανώς και από τις δύο ομάδες. Το να σκοράρει ο Λουκάκου δίνεται σε απόδοση διπλασιασμού και θα είναι η κύρια επιλογή μας για τον αγώνα. Από κει και πέρα, ο άσος θα μπορούσε να συνδυαστεί με τον άσο της Δανίας για μία ωραία δυαδούλα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
ΑφιέρωμαΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro news
Stories 1960-2016Μεταδόσεις
Μονό
19:00
Δανία - Φινλανδία
1 & over 1,5
1.90
BET: 10 units
Μονό
22:00
Βέλγιο - Ρωσία
Anytime γκολ Ρ. Λουκάκου
2.05
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.56
19:00
Δανία - Φινλανδία
1
1.40
22:00
Βέλγιο - Ρωσία
1
1.83
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις