Στο Champions League θα βγει… δικέφαλος

Στο Champions League θα βγει... δικέφαλος

Καλημέρα παιδιά, πάμε γρήγορα-γρήγορα σ’ ένα νωρίς το απόγευμα παιχνίδι, αυτό ανάμεσα στη Λουκέρνη (Λουσέρν ως προφέρεται ορθώς) και την Τουν (Τιουν). Η Λουκέρνη είναι ή του ύψους ή του βάθους. Που σημαίνει ότι νικάει ή χάνει. Αυτό βλέπουμε από τις 5 ισοπαλίες που έχει φέρει μέχρι τώρα σε 27 αγωνιστικές. Από την άλλη η Τουν έχει ακόμα λιγότερα Χ (4 τον αριθμό). Έτσι δύσκολα να βγει σημείο καθώς η μεν προσπαθεί να βγει Ευρώπη μέσω των προκριματικών και η δε, θέλει να σωθεί. Δεν ξέρω αν το ματς θα είναι καθαρό, αλλά από τα στατιστικά βλέπω πως η Λουκέρνη τα έχει τα δύο γκολάκια.

Η Τουν έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα και συγκεκριμένα εκτός έδρας δέχεται 2 γκολ ανά παιχνίδι. Από την άλλη η Λουκέρνη έχει αυτόν τον παιχταρά (για Ελβετία τουλάχιστον) τον Μαργκιότα που είναι και Γιουβεντίνος (γέννημα-θρέμμα). Διανύει ήδη την καλύτερη χρονιά του στα πρωταθλήματα της Ελβετίας και μπορεί να βάλει δύο γκολ μόνος του. Όπως και να’ χει δεν θα μπλέξω με σημείο καθώς δεν ξέρω κατά πόσο το ματς θα είναι σπαθί, αλλά γενικώς η Λουκέρνη δεν είναι από τις ομάδες που θα βάλει ένα γκολ και μετά θα καθίσει πίσω να το υπερασπιστεί. Οπότε καταλήγω στο over 1,5 γκολ Λουκέρνης.

Γυρνώντας στο δικό μας πρωτάθλημα η μόνη θέση που έχει ενδιαφέρον, ίσως, από την αρχή των play offs είναι το ποιος… δικέφαλος θα πάει στα προκριματικά του Champions League. Το προβάδισμα το έχει η ΑΕΚ και μάλλον θα το διατηρήσει. Ξέχωρα από αποστολές, προϊστορία, φόρμα και απουσίες αυτό που υπάρχει πάντα, είναι η έχθρα μεταξύ των δυο ομάδων της Θεσσαλονίκης. Θα δώσει την ευκαιρία ο Άρης στον ΠΑΟΚ να βγει CL; Δε νομίζω. Επίσης, ο Άρης είχε στόχο τον τελικό κυπέλλου. Αφού δεν τα κατάφερε τελείωσε η χρονιά γι’ αυτόν. Έχει αποδεκατιστεί κι από κάποιους παίχτες που έφυγαν οπότε οι δύο τελευταίοι αγώνες μάλλον θα είναι αγγαρεία για τους παίχτες. Η ΑΕΚ, αντίθετα, πάει καβάλα στ’ άλογο μετά το 2πλο στην Τούμπα. Είναι έτοιμη για ακόμα μία νίκη στην συμπρωτεύουσα και να πανηγυρίσει την έξοδο στο CL την τελευταία αγωνιστική στην έδρα της κόντρα στον ΟΦΗ, πριν πάει για τον μεγάλο τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό. Επειδή το σκέτο διπλό είναι πολύ μικρό, θα το συνδυάσω με over 1,5 μ’ ένα συμβατικό σκορ, ας πούμε 0-2.

Μονό

19:15 Άρης – ΑΕΚ: 2 & οver 1,5 (1.83)

Δυάδα (απόδοσης 3.48)

17:00 Λουκέρνη – Τουν: Λουκέρνη οver 1,5 (1.90)

19:15 Άρης – ΑΕΚ: 2 & οver 1,5 (1.83)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις