Πρεμιέρα με παράδοση

Euro 2020

Euro 2020: Με combo στην πρεμιέρα

Ναι, είναι γεγονός! Το Euro 2020 ξεκινάει, έστω και με μια μικρή καθυστέρηση. Μια ιδιόμορφη διοργάνωση, σε πολλές χώρες σε ιδιαίτερες συνθήκες, αλλά τουλάχιστον με κόσμο (έστω και περιορισμένο αριθμό) στα γήπεδα. Πρεμιέρα λοιπόν στη Ρώμη και είμαστε εδώ για τα προγνωστικά μας, που θα σας συντροφεύουν τον επόμενο μήνα.

  • Μπορείτε πλέον να με βρείτε και στο Ιnstagram για ακόμα περισσότερο στοίχημα! 

Με παγίδες και συντηρητικά 

Απόψε λοιπόν, στο “Ολίμπικο” της Ρώμης, η Τουρκία υποδέχεται την Ιταλία! Οξύμωρο, αλλά τυπικά γηπεδούχοι είναι οι γείτονες εξ ανατολών! Τα αγωνιστικά των δύο μονομάχων τα έχουμε αναλύσει. Εξαιρετική η Ιταλία, με πλούσιο ταλέντο στην επίθεση, κολόνες στην άμυνα και μια διαφορετική, πιο επιθετική φιλοσοφία από το παρελθόν. Η Τουρκία, επίσης, διανύει μια πολύ καλή περίοδο, δείχνοντας ότι μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω σ’ αυτό το Euro, στηριζόμενη σε αξιόλογες μονάδες του ρόστερ της.

Καλά όλα αυτά, αλλά η πρεμιέρα μιας τέτοιας διοργάνωσης κρύβει πάντα παγίδες. Σημεία όπως το διπλό της Ιταλίας στο 1.50 δεν αξίζουν σε καμία περίπτωση, ακόμα κι αν το παιχνίδι λήξει 0-4! Δείτε μόνο τί έγινε στα αντίστοιχα παιχνίδια τα προηγούμενα χρόνια. Το 2000 η Γερμανία έμεινε στο 1-1 με τη Ρουμανία. Το 2004 η Ελλάδα κέρδισε με 2-1 την Πορτογαλία. Το 2016 η Γαλλία γλίτωσε το κάζο και κέρδισε με 2-1 τη Ρουμανία με γκολ του Πογκμπά στο 89′! Παρεμπιπτόντως, μόνο σε μία πρεμιέρα την τελευταία 20ετία έχουν μπει πάνω από 2 γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Εκτίμηση: Μπορεί οι δυο ομάδες να έχουν δείξει επιθετικές αρετές το τελευταίο διάστημα, όμως δεν θα βιαστούν να τις δείξουν απόψε. Θα πάω λοιπόν σε ένα combo με γκολ σε ένα παιχνίδι που περιμένω να κερδίσουν οι Ιταλοί αλλά φοβάμαι και την ισοπαλία.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
ΑφιέρωμαΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro news
Stories 1960-2016Μεταδόσεις
Μονό
22:00
Τουρκία - Ιταλία
Χ2 & over 1,5 & under 1,5 στο α' ημίχ.
2.45
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις