Με τα φάουλ και το ρίσκο!

Euro 2020

Euro 2020 με στοίχημα φάουλ

Καλησπέρα σας. Ξεκινάμε το Euro 2020 και ελπίζω μαζί να έχουμε επιτυχίες καθ’ όλη τη διάρκεια. Δε θα σας κουράσω πολύ και επειδή είναι πρεμιέρα θα πάμε πολύ συντηρητικά. Στοίχημα φάουλ και διπλή ευκαιρία συνθέτουν το σημερινό σκηνικό του στοιχήματος μας.

Αρχικά επικεντρωνόμαστε στο στοίχημα με φάουλ, που τόσο πολύ μας έλειψε. Πρεμιέρα στο Euro 2020 με την Τουρκία να αντιμετωπίζει στο Ολίμπικο την Ιταλία. Σφυρίζει ο Ολλανδός Μάκελι που έχει μέσο όρο 23,5 φάουλ ανά παιχνίδι. Οι Τούρκοι είναι ομάδα αρκετά παθιασμένη που θα τα δώσει όλα. Ίσως να αποτελέσει και την ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης.

Από την άλλη η Ιταλία είναι μέσα στα φαβορί. Συνήθως αυτές οι πρεμιέρες όμως κρύβουν κινδύνους και καμία ομάδα δε θέλει να χάσει βαθμούς από την αρχή. Ίσως βολευτούν και με το βαθμό αφού βλέπω παιχνίδι με λίγα ρίσκα και χωρίς πολλά μαρκαρίσματα. Ποντάρω στο under 25,5 φάουλ, καθώς την άποψη μου ενισχύει και ο Ολλανδός ρεφ. Να θυμίσω απλά πως ο συγκεκριμένος ήταν στον τελικό Ολυμπιακός- ΠΑΟΚ και με το ζόρι έβγαλε 26 φάουλ και με ευνοϊκό σκορ για αυτά σε εκείνο το ματς.

Υψηλό εμπόδιο για τους Ιταλούς

Μπορεί η Ιταλία να είναι φαβορί ωστόσο όπως είπα και παραπάνω μία πρεμιέρα κρύβει πάντα κινδύνους. Δε βλέπω να κερδίζει και θα πάω με τη διπλή ευκαιρία του 1Χ στο 2.60. Οι Τούρκοι έχουν καλή ομάδα και θα σκυλιάσουν για να πάρουν έστω ένα βαθμό. Κάτι σε 1-1 βλέπω. Επίσης, μία σκέψη είναι ο καταλογισμός πέναλτι σε αυτό το παιχνίδι καθώς ο ρεφ είναι ιδιαίτερα “πεναλτολάγνος”, αλλά δε θα ασχοληθώ.

Καλή τύχη.

ΥΓ. Μη ξεχνάτε, είναι αρχή και πάμε σε «αναγνωριστικά» στοιχήματα. Όσο προχωράει η διοργάνωση θα ανοιγόμαστε και παραπάνω καθώς θα έχουμε πολλές ευκαιρίες σε όλους τους τομείς.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
ΑφιέρωμαΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro news
Stories 1960-2016Μεταδόσεις
Μονό
22:00
Τουρκία - Ιταλία
Under 25,5 φάουλ
2.00
BET: 15 units
Μονό
22:00
Τουρκία - Ιταλία
2.60
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις