DJODAL επεισόδιο 58

Ανάλυση Ρολάν Γκαρός

Ανάλυση Ρολάν Γκαρός, επεισόδιο 58

To 58o επεισόδιο της μεγαλύτερης μάχης όλων των εποχών θα παιχτεί την Παρασκευή στα κορτ του Παρισιού. Νόβακ Τζόκοβιτς και Ραφαέλ Ναδάλ επιβεβαίωσαν αυτό που γνωρίζαμε από την κλήρωση. Σε μία επανάληψη του περσινού τελικού οι δύο τενίστες θα τα δώσουν όλα με στόχο την πρόκριση στον φετινό τελικό. Ανάλυση Ρολάν Γκαρός λοιπόν, στον δεύτερο ημιτελικό ψάχνοντας απάντηση στο μεγάλο ερώτημα.

Τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν και στον ημιτελικό θα αναμετρηθούν το νούμερο 1 με το νούμερο 3 της παγκόσμιας κατάταξης. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δυσκολεύτηκε πολύ για δύο σετ απέναντι στον Μπερετίνι. Δεν μπόρεσε να βρει απαντήσεις στα σερβίς του Ιταλού αλλά εκμεταλλεύτηκε όλα τα λάθη του αντιπάλου του. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έδειξε ότι δυσκολεύεται να κλείσει τα γκέιμ. Παρόλα αυτά, παραμένει υπολογίσιμος και θέλει να συνδυάσει την 40η του συμμετοχή σε ημιτελικό γκραν σλαμ με νίκη.

Απέναντί του θα βρίσκεται ο απόλυτος θρύλος του Ρολάν Γκαρός. Ο Ναδάλ έχασε σετ μετά από 36 (!) συνεχόμενα κερδισμένα και φάνηκε να δυσκολεύεται απέναντι στον Σβάρτσμαν. Ο Αργεντίνος στο τρίτο σετ προηγήθηκε με 3-4 και έδειξε έτοιμος να βάλει δύσκολα στον Ισπανό. Ο Ράφα όμως κέρδισε τα επόμενα 9 γκέιμ και έφτασε εν τέλει σε μία άνετη νίκη. Κάπως έτσι θα βρεθεί στον 14ο ημιτελικό Ρολάν Γκαρός μετρώντας μόνο νίκες στους προηγούμενους. Ξεκάθαρο φαβορί ο Ραφαέλ Ναδάλ, αλλά ποιος μπορεί να μην υπολογίσει τον «Νόλε»;

Σημεία και στατιστικά

Στα μεταξύ τους παιχνίδια ο Σέρβος προηγείται στις νίκες με 29-28. Όμως στο Ρολάν Γκαρός ο Ναδάλ μετράει 7 νίκες έναντι μόλις 1 του αντιπάλου του. Εκεί όπου ο Ισπανός έχει 105 νίκες σε 107 παιχνίδια θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια από τον Τζόκοβιτς προκειμένου να κερδίσει. Για αυτόν τον λόγο ο Ναδάλ δίνεται ως ξεκάθαρο φαβορί. Η τιμή της νίκης του δεν ξεπερνάει το 1.50 στις περισσότερες εταιρείες.

Παραδόξως οι αναμετρήσεις τους σε χωμάτινες επιφάνειες έχουν λιγοστούς άσους. Κάτι παρόμοιο περιμένω να συμβεί και σήμερα με το όριο όμως να είναι αρκετά χαμηλό. Ειδικά εάν συνδυαστούν και με τα διπλά λάθη υπάρχει ένα καλό όριο σε εξαιρετική τιμή. Θα ήθελα να ποντάρω στην νίκη του Ναδάλ με 3-0 αλλά δεν θα το ρισκάρω απέναντι στον Τζόκοβιτς. Οι ημιτελικοί θα έχουν τεράστιο ενδιαφέρον και είναι το καλύτερο ορεκτικό πριν τον μεγάλο τελικό.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
18:30
Τζόκοβιτς - Ναδάλ
2 (-4,5 γκέιμ)
1.80
BET: 20 units
Combo
18:30
Τζόκοβιτς - Ναδάλ
2 & under 39,5
2.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις