Ασίστ, ημιτελικά και 12άρι

Μακροχρόνια Euro 2020

Μακροχρόνια Euro 2020: Κατάκτηση και cash out 

Καλημερίζω το κοινό του koubanezos.gr. Πρεμιέρα στο Euro 2020 σήμερα, αλλά σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για μακροχρόνια Euro 2020. Από σήμερα και για έναν μήνα που θα μας κρατήσει συντροφιά το Euro, θα έχουμε συνεχώς άρθρα, με πολύ στοίχημα φυσικά. Μείνετε συντονισμένοι.

Η Ολλανδία, μια από τα μεγάλα ονόματα σε κάθε διοργάνωση, διψασμένη για έναν τίτλο, έχει φέτος μεγάλη ευκαιρία να προχωρήσει μακριά στην διοργάνωση.  Πέρα από το γεγονός, ότι διαθέτει ένα ποιοτικό σύνολο ποδοσφαιριστών με ταχύτητα και ταλέντο. Επιθετικά βρίσκει λύσεις και εκεί δεν την φοβάμαι. Αν βελτιώσει και την αμυντική λειτουργία της έχει σοβαρές πιθανότητες να πραγματοποιήσει μια πολύ καλή πορεία σε πρώτο πλάνο.

Βέβαια, ως ένα σημείο, έχει την αβάντα ότι τους αγώνες των ομίλων θα τους δώσει όλους εντός. Αν τερματίσει πρώτη στον όμιλο της, θα αντιμετωπίζει τον 3ο από τον 4ο, τον 5ο ή τον 6ο όμιλο. Ο πιθανός 3ος που θα δημιουργήσει πρόβλημα στους Ολλανδούς είναι αν της τύχει η Γερμανία από τον 6ο όμιλο. Θα μιλάμε για ρεσιτάλ ατυχίας σε μια τέτοια περίπτωση. Κάπως έτσι εύκολο, αναμένω και το ζευγάρωμα στους «8». Στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει κάποιο βαρύ όνομα της διοργάνωσης. Φυσικά όλα αυτά είναι εικασίες και προσπαθούμε κατά προσέγγιση να πέσουμε μέσα. Εδώ αξίζει βέβαια και η εναλλακτική του cash out. Η κατάκτηση του τροπαίου από την Ολλανδία, πληρώνει 12.00. Αν προχωρήσει μέχρι τα ημιτελικά, σίγουρα θα υπάρχει κέρδος από το αρχικό ποντάρισμα.

Mr. ασίστ 7.50

Ένας από τους κορυφαίους χαφ στην Ευρώπη είναι ο Κέβιν Ντε Μπρόινε. Έχει στην επίθεση τον Λουκάκου της φετινής σεζόν, που εκτελεί με κάθε τρόπο, αλλά και ο παίχτης της Σίτι, μοιράζει πάσες συνεχώς. Αν λοιπόν η ομάδα του Βελγίου προχωρήσει στην διοργάνωση και η επιθετική τριάδα παρουσιαστεί όπως την ξέρουμε, το να βγει πρώτος σε ασίστ ο σούπερ σταρ της Σίτι, θα μας πληρώσει σε απόδοση 7.50.

Τουλάχιστον ημιτελικά και βλέπουμε

Η Παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2018 στην Ρωσία και φιναλίστ στο Euro 2016 στο σπίτι της, Γαλλία, είναι πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του Euro 2020. Μια εξαιρετικά ποιοτική ομάδα, με πολύ καλούς παίχτες, θέλει να πάρει και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που απέτυχε να το κάνει στο Παρίσι. Δικαιολογημένο φαβορί, καθώς διαθέτει το πιο ολοκληρωμένο ρόστερ. Το να φτάσει στα ημιτελικά το βρίσκουμε σε απόδοση 2.25.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
ΑφιέρωμαΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro news
Stories 1960-2016Μεταδόσεις
Μακροχρόνιο Euro 2020
Κατάκτηση Euro
Oλλανδία
12.00
BET: 5 units
Μακροχρόνιο Εuro 2020
Πρώτος σε ασίστ στην διοργάνωση
Κέβιν Ντε Μπρόινε
7.50
BET: 5 units
Μακροχρόνιο Εuro 2020
Να φτάσει στα ημιτελικά
Γαλλία
2.25
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις