Η Ιταλία δεν χτίστηκε σε μια μέρα…

Euro 2020

Ιταλία για φίλημα

Καλημέρα αγαπητοί Κουβανέζοι. Εδώ ξανά λίγες ώρες, πριν την έναρξη του πολυαναμενόμενου Euro 2020, εντόπισα μια ευκαιρία πολύ καλή σαν απόδοση με τα δεδομένα της φόρμας και της ποιότητας μιας ομάδας που θεωρώ ότι θα έπρεπε να είναι πιο χαμηλά. Πάμε να αναλύσουμε.

Μία ομάδα που με εντυπωσίασε αρκετά με τις επιδόσεις της, αλλά και με την ποιότητα που έχει είναι η Ιταλία. Η εν λόγω ομάδα έχει να χάσει σε επίσημους και μη αγώνες από τις 10/09/2018 (έτος που ανέλαβε τα ηνία ο Ρομπέρτο Μαντσίνι) με 1-0 τότε από την Πορτογαλία και έκτοτε έχει πάρει φόρα.

Πιο αναλυτικά τερμάτισε 1η στον όμιλο της για τα προκριματικά του Euro με το απόλυτο των 30 βαθμών σε 10 αγώνες, έχοντας το καλύτερο ενεργητικό του ομίλου της με 37 γκολ και μόλις 4 παθητικό, πετυχαίνοντας τουλάχιστον 2 γκολ σε 10/10 ματς. Στα πιο πρόσφατα προκριματικά αυτά του Μουντιάλ του 2022 μπήκε επίσης φουριόζα με 3/3 νίκες, όλες με 2-0 σκορ!

Ο πετυχημένος και έμπειρος τεχνικός, της Ρομπέρτο Μαντσίνι, έχει την πολυτέλεια να έχει αρκετούς χαρισματικούς ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, όπως οι Ιμόμπιλε, Ινσίνιε, Μπελότι, Κιέζα, Μπεράρντι, Βεράτι, Μπαρέλα, Ζορζίνιο και ηγετικές φυσιογνωμίες όπως οι Κιελίνι, Μπονούτσι και Φλορέντσι. Στη γειτονική Ιταλία υπάρχει μια μεγάλη προσμονή για επιστροφή στις επιτυχίες, όπως η κατάκτηση του Mundial το 2006 και πιστεύω πως η αρμάδα του Μαντσίνι πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για να πρωταγωνιστήσει.

Εκτίμηση: Δεδομένου ότι οι Ιταλοί θα περάσουν πρώτοι από τον πρώτο όμιλο που ανήκουν (Τουρκία, Ελβετία, Ουαλία) θα παίξουν με τον 2ο του τρίτου ομίλου που αποτελείται από (Ολλανδία, Αυστρία, Σκόπια, Ουκρανία). Στα μάτια μου μοιάζουν βατοί οι αντίπαλοι του τρίτοι ομίλου και επίσης η Ιταλία θα παίξει τους τρεις πρώτους αγώνες του ομίλου της στην Ρώμη και αυτό πιστεύω θα λειτουργήσει σαν μεγάλη ντοπάρισμα για τη συνέχεια. Γι’ αυτό θα ποντάρω στον μακρύ τους δρόμο.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
Μακροχρόνια Euro 2020
Ιταλία να φτάσει στα ημιτελικά
Ναι
3.25
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις