Για να πανηγυρίζει από ψηλά

Προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ στο Λαύριο

Προ των πυλών του Euro 2020 υπάρχουν ακόμα μπασκετικές εκκρεμότητες. Γι’ αυτό και σήμερα θα ασχοληθούμε πάλι με προγνωστικά μπάσκετ. Δυστυχώς τις προάλλες, Ούνιξ και Αρμάνι δε στάθηκαν αντάξιες των προσδοκιών μου. Μπορεί το διάβασμα στο ΟΑΚΑ να ήταν σωστό, όμως όχι αρκετό για να μας πάει στο ταμείο.

  • Μπορείτε πλέον να με βρείτε και στο Ιnstagram για ακόμα περισσότερο στοίχημα! 

Μια κούπα στη μνήμη του

Τέταρτος τελικός στη Basket League, ανάμεσα στο Λαύριο και τον Παναθηναϊκό. Η σειρά μεταφέρεται στην έδρα του Λαυρίου με το “τριφύλλι” να προηγείται με 2-1.

Τι είδαμε μέχρι τώρα όμως; Δυο πανομοιότυπα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί με άνεση και μεγάλη διαφορά. Αντίθετα, στον δεύτερο αγώνα, η κακή εικόνα των “πρασίνων” σε συνδυασμό με το σωστό διάβασμα του Χρήστου Σερέλη, αλλά και την ενέργεια των παικτών του Λαυρίου στο παρκέ, οδήγησε στην επικράτηση των γηπεδούχων. Ήδη αυτό αποτελεί μεγάλο επίτευγμα για το μεγάλο αουτσάιντερ στη σειρά.

Σε γενικές γραμμές βλέπουμε μια σειρά με ωραίο και γρήγορο μπάσκετ στα μεγαλύτερα διαστήματα. Οι δύο αντίπαλοι παίζουν χωρίς άγχος και αυτό οδηγεί σε μεγάλα σκορ. Το Λαύριο εντός σκοράρει με ακόμα μεγαλύτερη ευχέρεια. Μάλιστα είναι η μόνη έδρα που δεν έχει αλώσει φέτος ο Παναθηναϊκός, ο οποίος πετυχαίνει τη μια κατοστάρα πίσω από την άλλη στο ΟΑΚΑ, όμως δεν είναι τόσο εύστοχος μακριά από αυτό.

Εκτίμηση: Μην ξεχνάμε τι σημαίνει η σημερινή μέρα για την ιστορία του Παναθηναϊκού. Στις 10 Ιουνίου το 2018 “έφυγε” από τη ζωή ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Ο μεγαλύτερος παράγοντας στην ιστορία του συλλόγου και ένας από τους μεγαλύτερους (αν όχι ο μεγαλύτερος) στον ελληνικό αθλητισμό. Την ίδια ημερομηνία, το 1971, έγινε μέλος του ΔΣ της ομάδας και το 1987 ανέλαβε τα ηνία του Ερασιτέχνη και του μπασκετικού τμήματος.

Ένα κίνητρο παραπάνω λοιπόν για το “τριφυλλι”. Ο Παναθηναϊκός θέλει να κερδίσει σε ένα γήπεδο που δεν έχει καταφέρει φέτος σε δυο επισκέψεις και σίγουρα θέλει να προσθέσει άλλο ένα τρόπαιο στη συλλογή του. Ιδανική μέρα για να το πετύχει σε ένα ματς που το Λαύριο θα παρουσιαστεί και πάλι αξιόμαχο αποδεικνύοντας πόσο δίκαια έφτασε μέχρι εδώ.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
21:00
Λαύριο - Παναθηναϊκός
2 (-4,5) & Λαύριο over 69,5 & Παναθηναϊκός under 100,5
2.10
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις